Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Ronkende Rolls

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Wim Zwanenburg

Wim Zwanenburg is beleggingstrateeg bij Stroeve & Lemberger Vermogensbeheer N.V.. Na zijn studie Economie aan de Vrije Universiteit te Amsterdam was hij enkele jaren werkzaam in diverse beleggingsfuncties bij ABN Amro en Mees Pierson. Op BNR Nieuwsradio is hij regelmatig te beluisteren met commentaren op Amerikaanse IT-aa...

Meer over Wim Zwanenburg

Recente artikelen van Wim Zwanenburg

  1. jun '14 Sweet Sanofi 1
  2. apr '14 Ali-Big-baba 9
  3. mrt '14 Is Priceline te prijzig?

Reacties

6 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 3 oktober 2011 23:33
    NIEUWS
    Nomura voorziet scherpe daling S&P 500
    NEW YORK (AFN) - Een analist van de Japanse bank Nomura International voorziet een scherpe daling van de toonaangevende Amerikaanse S&P 500-index. Dat schreef hij maandag in een rapport.
    Analist Bob Janjuah stelde dat de graadmeter, onder meer door aanhoudende economische onrust, zo'n 25 procent tot 30 procent kan dalen. ,,Ik denk dat een dieptepunt op 800 of 900 punten in 2012 mogelijk is. En zelfs het wegzaken tussen de 700 en 800 punten is een reële situatie'', zo gaf hij aan.

    De S&P-index noteerde maandag omstreeks 20.40 uur op ruim 1107 punten.
  2. forum rang 5 theo1 4 oktober 2011 10:54
    quote:

    DT schreef op 3 oktober 2011 14:53:

    Bedankt voor deze genuanceerde, sterk onderbouwde bijdrage (maar niet heus). Als je het er niet mee eens bent, geef dan tenminste aan waarom niet en wat jij er dan zelf van denkt. Dan heeft misschien iemand er nog wat aan. Deze opmerkingen zijn totaal zinloos. Dat geldt trouwens ook voor alle andere reacties op dit artikel tot nu toe.
  3. Wij Rosario 4 oktober 2011 11:21
    Al voor dat Amerika met Dreamliners begon weten we dat dromen bedrog zijn. Wie moet die reizen waar van betalen? In Amerika gaat het werkelijk besteedbaar inkomen terug sinds de eind 70-ger jaren. Sinds 2000 gaat het in Europa ook harder met de werkelijke inflatie dan met de inkomsten en laten we maar niet spreken over wat er (niet) geproduceerd wordt. Azië en Zuid Amerika zouden dus de vliegtuigen moeten gaan kopen maar die moeten eerst even de enorme val van de westerse wereld verwerken. Ik denk dat de komende 10 jaren in het teken zullen staan van stagnatie en rampspoed en dat RR zijn motoren zal moeten slijten aan oorlogvoerders die de noord Afrikaanse en midden oosten "lente" moeten uitvechten en de oorlog buiten Europa moeten houden. En na die 10 jaren bouwt China zijn eigen vliegtuigen en vliegtuigmotoren.
6 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links