Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Van Gooswilligen directeur Synvest

Synvest Fund Management Martin van Gooswilligen benoemd als commercieel directeur. De vermogensbeheerder heeft sinds 2005 enkele vastgoedbeleggingsfondsen en eheft een beheerd vermogen van 93 miljoen euro. In 2010 werd een totaal rendement van 10,7% behaald. In de eerste helft 2011 was dit 8,6 % op jaarbasis.

Van Gooswilligen: “Gezien de marktontwikkelingen vinden wij dit uitstekende prestaties. Er wordt uitsluitend belegd in Nederlands commercieel vastgoed, zoals winkels, kantoren, bedrijfsruimte en zorg gerelateerd, door circa 1.300 particuliere en twee institutionele beleggers. Met het Synvest German Real Estate Fund spelen wij in op de behoefte van onze beleggers en verbreden wij ons assortiment van (vastgoed) beleggingsfondsen”.

Van Gooswilligen startte in 2009 bij Synvest en is vanaf 2003 als directeur/eigenaar actief in de ontwikkeling van bedrijfsmatig vastgoed. Van Gooswilligen heeft bedrijfskunde gestudeerd in Groningen en was vervolgens werkzaam bij de Koninklijke Marine en als directeur/eigenaar actief met de import en distributie van consumentenproducten.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Auteur: IEXProfs Redactie

De centrale redactie van IEXProfs bestaat uit: Fleur van Dalsem

Meer over IEXProfs Redactie

Recente artikelen van IEXProfs Redactie

  1. 10:00 Must read: Vooral juiste sectorbeslissing betaalt zich uit
  2. 08 aug Must read: Nieuwe campingrally?
  3. 05 aug Must read: Alle energie-aandelen staan op koop

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links