Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Fondsenrondje: Cold turkey

Fondsenrondje: Cold turkey

Kort fondsenrondje, al is het alleen maar omdat er nu welgeteld vijf aandelen uit de AEX, AMX en AScX met meer dan dan 1% stijgen of dalen. Marktbreed gebeurt er ook niks.

EUR/USD loopt iets op na 1,184 en dat is alles. Wellicht dat die ook meteen een iets lager Europa verklaart. De VS futures staan op nul.

Wie zijn dan die vijf fondsen?

  • Altice is met aftstand de stijger van de dag dankzij een gewaagd en omvangrijk (rapport van 60 pagina's) koopadvies met koersdoel 16 euro. Hier de samenvatting. Credit Suissse verlaagt overigens vandaag het koersdoel naar 10 van 17 euro.

 

 

  • Air France-KLM en Besi bewegen zelden met een nul voor de komma. vandaag gaat het weer lekker omhoog. U begrijpt het, het gaat weer vanzelf, triggers zijn er niet.
  • OCI mocht even shinen op KW3's, maar nu is het weer voor het eggie. :-) #geintje
  • Fagron, dat mocht ook wel weer eens. Geen directe aanleiding te zien, maar meteen na opening waren er een paar flinke kooporders. De omzet van de laatste tijd is er nu al door.

Spiek ik nog even lokaal, HAL staat 0,3% op haar KW3-update en is Pharming aan het uittoppen? Kijk zelf na, er is weinig beweging, reuring en bezieling en eigenlijk zijn we dit wel gewend op dagen dat Wall Street dicht is. 


Arend Jan Kamp is senior content manager van IEX. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes after hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente artikelen van Arend Jan Kamp

  1. 19 dec Het is een beetje anders dan anders voorbeurs 48
  2. 18 dec Voorbeurs houdt het niet over, maar er is nog genoeg te doen 2
  3. 15 dec Het ziet er aardig uit voorbeurs en wie weet wordt het heksenketel 3

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links