Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Beleggingsmatch helpt Gouden Stier

Om de prijsuitreiking van de Gouden Stier, ook wel bekend als de <em>Oscars</em> van de financiële wereld, naar een hoger niveau te tillen, zijn Belegger.nl en IEX.nl de samenwerking aangegaan met verschillende externe partijen. Zo begeleidt kennispartner Beleggingsmatch dit jaar het nominatieproces voor beste Broker en Beste Vermogensbeheerder.

Als onafhankelijke partij beoordeelt Beleggingsmatch 150 Nederlandse brokers, adviseurs en vermogensbeheerders op kosten, rendementen en voorwaarden. Sinds 2012 is Beleggingsmatch uitgegroeid tot de grootste vergelijkingssite voor Nederlandse beleggers.

Beleggingsmatch zal op basis van de wensen van bezoekers van Belegger.nl en IEX.nl het aanbod van Nederlandse brokers vergelijken en een Top 5 samenstellen. Beleggingsmatch kijkt naar onder meer de handelsmogelijkheden, koersinformatie, beleggingstools, kosten en voorwaarden.

Vakjury

Voor de prijs in de categorie beste Vermogensbeheerder heeft Beleggingsmatch een fictieve casus opgesteld. Vermogensbeheerders, die de felbegeerde Gouden Stier willen winnen, zullen naast de beantwoording van vragen een compleet beleggingsvoorstel moeten inleveren.

Aan de hand van vooraf vastgestelde criteria selecteert Beleggingsmatch de beste vijf vermogensbeheerders. Uit deze Top 5 zal de vakjury vervolgens een winnaar kiezen.

Tijdens de alweer negende Gouden Stier-uitreiking op donderdag 12 november zullen daarnaast nog in zeven andere categorieën Stieren worden uitgereikt. De andere kennispartners worden binnenkort bekendgemaakt. De Gouden Stier wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd door Belegger.nl en IEX.nl samen.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. .

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: IEXProfs Redactie

De redactie van IEXProfs bestaat uit een team van financieel journalisten en werkt vanuit Amsterdam.

Meer over IEXProfs Redactie

Recente artikelen van IEXProfs Redactie

  1. 13 mei Must read: Dat was de fossiele-energierally?
  2. 12 mei Must read: TikTok is niet voor beleggingsadvies
  3. 08 mei Must read: Amerikaanse consument heeft geld genoeg

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links