Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Beleggingsmatch helpt Gouden Stier

Om de prijsuitreiking van de Gouden Stier, ook wel bekend als de <em>Oscars</em> van de financiële wereld, naar een hoger niveau te tillen, zijn Belegger.nl en IEX.nl de samenwerking aangegaan met verschillende externe partijen. Zo begeleidt kennispartner Beleggingsmatch dit jaar het nominatieproces voor beste Broker en Beste Vermogensbeheerder.

Als onafhankelijke partij beoordeelt Beleggingsmatch 150 Nederlandse brokers, adviseurs en vermogensbeheerders op kosten, rendementen en voorwaarden. Sinds 2012 is Beleggingsmatch uitgegroeid tot de grootste vergelijkingssite voor Nederlandse beleggers.

Beleggingsmatch zal op basis van de wensen van bezoekers van Belegger.nl en IEX.nl het aanbod van Nederlandse brokers vergelijken en een Top 5 samenstellen. Beleggingsmatch kijkt naar onder meer de handelsmogelijkheden, koersinformatie, beleggingstools, kosten en voorwaarden.

Vakjury

Voor de prijs in de categorie beste Vermogensbeheerder heeft Beleggingsmatch een fictieve casus opgesteld. Vermogensbeheerders, die de felbegeerde Gouden Stier willen winnen, zullen naast de beantwoording van vragen een compleet beleggingsvoorstel moeten inleveren.

Aan de hand van vooraf vastgestelde criteria selecteert Beleggingsmatch de beste vijf vermogensbeheerders. Uit deze Top 5 zal de vakjury vervolgens een winnaar kiezen.

Tijdens de alweer negende Gouden Stier-uitreiking op donderdag 12 november zullen daarnaast nog in zeven andere categorieën Stieren worden uitgereikt. De andere kennispartners worden binnenkort bekendgemaakt. De Gouden Stier wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd door Belegger.nl en IEX.nl samen.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Auteur: IEXProfs Redactie

De centrale redactie van IEXProfs bestaat uit: Fleur van Dalsem

Meer over IEXProfs Redactie

Recente artikelen van IEXProfs Redactie

  1. 10:00 Must read: Vooral juiste sectorbeslissing betaalt zich uit
  2. 08 aug Must read: Nieuwe campingrally?
  3. 05 aug Must read: Alle energie-aandelen staan op koop

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links