Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Bim BAM!

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes after hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente artikelen van Arend Jan Kamp

  1. 19 dec Het is een beetje anders dan anders voorbeurs 48
  2. 18 dec Voorbeurs houdt het niet over, maar er is nog genoeg te doen 2
  3. 15 dec Het ziet er aardig uit voorbeurs en wie weet wordt het heksenketel 3

Reacties

67 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 4 Dicall69 20 augustus 2014 15:26
    quote:

    Moneyball schreef op 20 augustus 2014 15:06:

    Kempen Capital heeft een belang van 6,6% in Heijmans. Waarschijnlijk zien zij betere perspectieven voor dat bedrijf. Maar dat op de dag van de (slechte) cijfers van Heijmans en een dag voor de cijfers van BAM via via een negatief rapport over BAM naar buiten komt, zou je minimaal erg toevallig kunnen noemen. Mij te toevallig.
    Toen Reed Elsevier op € 15,- stond riep Kempen ook het is tijd om winst te nemen in hun rapport en zie nu staat Reed op € 17,- in het geval Imtech kon je op 2 vingers uit tellen dat als fraude in Duitsland en Polen niet bekend was bij het bestuur dat het structureel ernstig mis is binnen een bedrijf.
    Vergelijken met andere bedrijven is niet aan de orde gaat BAM als bestuur morgen de mist in schaad dat de reputatie, dusdanig dat de schade niet meer te overzien is en uiteindelijk een scenario gaat vormen, zoals bij Imtech en dat bedoel ik voornamelijk in het uiten van een flinke koersdaling !!!
  2. [verwijderd] 20 augustus 2014 15:57
    wel lachen eigenlijk dat bij heijmans de feiten bekend zijn en de koers maar 5% daalt en bij BAM op basis van een vaag en verder niet onderbouwde tweet de koers 17% daalt. mijn handen jeuken om nu al bij te kopen maar wacht toch tot morgen als het misschien toch nog verder omlaag wordt gedrukt om bij te kopen, heb er nu al 10K dus als ik niet kan bij kopen op een lagere koers dan is het ook prima. ben toch niet van plan ze dit jaar nog weg te doen
  3. Moneyball 20 augustus 2014 17:48
    quote:

    Orca schreef op 20 augustus 2014 15:40:

    Moneyball, niet kijken naar de situatie anno nu maar naar de situatie vijf jaar geleden. Al tijdje geen positie meer in Heijmans, maar toen was 't de logische keus in dit segment.
    Je klopt je nu met dat advies op de borst. Komt bij dat die 'logische keus' ook niet tot uitdrukking is gekomen in betere resultaten, aangezien Heijmans het heeft gepresteerd om in de afgelopen zes jaar alleen in 2010 een beetje winst te draaien.
  4. Broer Konijn 20 augustus 2014 18:01
    quote:

    Mr Baldy schreef op 20 augustus 2014 15:48:

    ben benieuwd of er nog mensen zijn die aan het eind van de dag een gokje gaan wagen voor morgen :)
    Niet einde van de dag maar ongeveer rond het tijdstip dat jij deze vraag stelde ben ik toch maar long gegaan. In de loop van de dag werd me duidelijk dat het hier om hetzelfde rapport van begin augustus ging. Bijzonder dat daar dan toch weer zo heftig op wordt gereageerd. Dit nadat de officiële trading update van BAM eerder voor herstel zorgde. Vreemde zaak. Tijd zal leren of ik de juiste keuze maakte vanmiddag.
67 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links