Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Nette volumegroei bij Heineken'

Gepubliceerd op 25 oktober 2017 09:21 | Views: 2.034 | Onderwerpen: levensmiddelen

Heineken 11:27

79,40 -2,84 (-3,45%)

AMSTERDAM (AFN) - De autonome volumegroei van 2,5 procent die Heineken woensdag rapporteerde over het derde kwartaal, is in lijn met de verwachtingen. Dat concludeert analist Wim Hoste van KBC Securities, dat zelf overigens uitging van een wat bescheidenere toename.

Heineken liet zijn vooruitzichten voor heel 2017 ongewijzigd. Wel gaat de brouwer uit van een wat grotere impact van valutaschommelingen dan tot dusver het geval was. Die kunnen de operationele winst met 185 miljoen euro drukken, tegen een eerder gemelde 155 miljoen euro. ,,Geen grote verrassing'', oordeelt Hoste.

Analist Matthias Maenhaut van ING merkt wel op dat de sterkere tegenwind door wisselkoerseffecten de margeverbetering zal drukken, ondanks de sterke volumegroei in grote delen van de wereld. Afgezien van overnames gaat ING uit van een verbetering met 60 basispunten voor heel 2017.

KBC handhaaft zijn accumulate-advies en koersdoel van 95 euro. ING heeft een hold-advies bij een richtpijs van 86 euro. Het aandeel Heineken koerste woensdag na een kleine drie kwartier handel 1,5 procent lager op 83,71 euro, in een licht hogere AEX.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Heineken 100% zegt verkopen 3 stemmen

Gerelateerd

levensmiddelen

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Heineken

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare