Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Lagere omzet Besi in derde kwartaal'

Gepubliceerd op 23 oktober 2019 10:42 | Views: 4.831

BESI 07 aug

37,29 +0,39 (+1,06%)

AMSTERDAM (AFN) - BE Semiconductors (Besi) heeft in het derde kwartaal zijn omzet zien dalen met ongeveer 10 procent ten opzichte van het voorgaande kwartaal. Dat is de gemiddelde verwachting van drie door persbureau Bloomberg geraadpleegde analisten. Besi komt donderdag voorbeurs met een kwartaalbericht.

De verwachte omzetdaling komt overeen met de eigen verwachting van Besi. De toeleverancier aan chipmakers zei bij zijn halfjaarbericht al te rekenen op een omzetdaling van ongeveer 10 procent. In het tweede kwartaal was de omzet nog 92,7 miljoen euro, maar Besi sprak de verwachting uit dat de moeilijke marktomstandigheden langer zouden aanhouden. Wel zou de brutomarge tussen de 55 en 57 procent blijven.

De operationele winst van Besi komt volgens de marktkenners uit op 21 miljoen euro. Dat was in het tweede kwartaal 25,1 miljoen euro.

Het aandeel van Besi stond woensdag omstreeks 12.00 uur 0,4 procent hoger in de MidKap op 31,87 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
BESI 64% zegt kopen 22 stemmen

Gerelateerd

BE Semiconductor Industries

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
1 Post
| Omlaag ↓
1 Post
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare