Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
Triodos wil certificaten aan Euronext noteren
Beeld: ABM Financial News

Triodos wil certificaten aan Euronext noteren

(ABM FN-Dow Jones) Triodos is een notering van de eigen certificaten op Euronext aan het voorbereiden. Dit maakte de bank dinsdagochtend bekend.

Een evaluatie liet volgens Triodos zien dat louter verhandelbaarheid op MTF onvoldoende is voor een adequaat functioneerde handelsoplossing voor certificaathouders.

"We zijn tot de conclusie gekomen dat een notering aan Euronext een betere toegankelijkheid biedt en daardoor beter aansluit bij nieuwe en huidige investeerders", zei CEO Jeroen Rijpkema dinsdag in een toelichting.

Om tot een notering te kunnen overgaan, zal Triodos een Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders organiseren om groen licht te krijgen voor de plannen. Ook de toezichthouders moeten akkoord gaan met de plannen.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

3 Posts
| Omlaag ↓
3 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.