Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Shurgard ziet omzet groeien

Gepubliceerd op 14 augustus 2019 08:02 | Views: 874

BRUSSEL (AFN) - De internationale opslagverhuurder Shurgard Self Storage heeft zijn omzet in de eerste zes maanden van het jaar zien groeien. Er werden meer opslagruimten verhuurd, zo viel op te maken uit een handelsbericht van de onderneming.

In totaal zette Shurgard voor 118,7 miljoen euro aan opbrengsten in de boeken. Dat was een jaar eerder in dezelfde periode nog 117,8 miljoen euro. In Nederland dikte de vergelijkbare omzet aan tot 27 miljoen euro en ook in Frankrijk en Duitsland was sprake van groei. In het Verenigd Koninkrijk profiteerde Shurgard sterk van positieve wisselkoerseffecten, terwijl in België sprake was van krimp. In totaal was eind juni ruim 87 procent van de opslagruimten verhuurd.

Shurgard is genoteerd in Brussel. Het bedrijf heeft 231 zogenoemde self-storagecentra en ongeveer 1,2 miljoen netto verhuurbare vierkante meters in zeven landen. In Europa heeft Shurgard momenteel 150.000 klanten en zo'n 700 mensen in dienst.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare