Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Oranjewoud publiceert goedgekeurd jaarverslag

Gepubliceerd op 12 september 2019 23:18 | Views: 2.315

Oranjewoud 11:30

5,90 +0,05 (+0,85%)

GOUDA (AFN) - Oranjewoud heeft een door een accountant goedgekeurd jaarverslag over 2018 gepubliceerd. Volgens het moederconcern van bouwbedrijf Strukton en ingenieursbureau Antea zijn de cijfers gelijk aan de cijfers die in mei naar buiten werden gebracht.

Oranjewoud stelde in mei de publicatie van zijn jaarverslag uit tot uiterlijk 1 juni. Toen de cijfers er begin juni nog niet waren, werd het bedrijf door beursuitbater Euronext op het strafbankje geplaatst. Oranjewoud gaf als verklaring dat het meer tijd nodig had voor de afronding van de accountantscontrole door een eerdere inval van de Fiscale Inlichtingen- en Opsporingsdienst (FIOD) bij dochter Strukton vanwege een metroproject in de Saudische hoofdstad Riyad.

Volgens Oranjewoud zijn uit de accountantscontrole geen aanwijzingen gekomen dat het bedrijf de regels heeft overtreden.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Oranjewoud 75% zegt kopen 4 stemmen

Gerelateerd

Oranjewoud

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare