Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Huur logistiek vastgoed gaat omhoog'

Gepubliceerd op 11 maart 2019 16:59 | Views: 2.235 | Onderwerpen: vastgoed

WDP 03 jun

24,93 0,00 (0,00%)

AMSTERDAM (AFN) - De logistieke vastgoedmarkt raakt in een stroomversnelling. De huren voor panden met grote opslagruimtes gaan dit jaar waarschijnlijk stijgen mede door de opkomst van e-commerce. Dat schrijft vastgoedadviseur Savills in een onderzoeksrapport.

Vorig jaar waren de huurprijzen in de logistieke vastgoedmarkt nog tamelijk stabiel wegens het ruime aanbod. In het lopende jaar kan het aantal nieuwe vastgoedontwikkelingen, met name bij gewilde locaties, de groeiende vraag niet meer bijbenen, voorspelt Savills. Dat komt vooral door de opkomst van onlinewinkels, die voor hun waren grote opslagruimtes nodig hebben.

Nederlanders besteden nog een relatief klein bedrag als ze online winkelen. Maar dit zal niet lang meer zo blijven, denkt de vastgoedadviseur. Dat biedt ruimte voor verdere groei van e-commerce en daarmee voor een toenemende vraag naar logistiek vastgoed.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
WDP 75% zegt kopen 4 stemmen

Gerelateerd

vastgoed

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

WDP

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
1 Post
| Omlaag ↓
1 Post
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare