Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Unibail verkoopt Parijs kantoorpand

Gepubliceerd op 9 april 2019 19:19 | Views: 1.993

UNIBAIL-RODAMCO-WESTFIELD 13:45

50,06 +1,00 (+2,04%)

AMSTERDAM (AFN) - Vastgoedfonds Unibail-Rodamco-Westfield (URW) verkoopt het Parijse kantorenpand Tour Majunga voor een bedrag van 850 miljoen euro een consortium van institutionele partijen. Dat meldde de in Amsterdam genoteerde onderneming.

De overeenkomst is nog afhankelijk van de gebruikelijke goedkeuringen. URW verwacht de verkoop begin juli af te ronden. De vastgoedonderneming zegt dat de opbrengsten van de deal hoger liggen dan de boekwaarde van het pand.

De verkoop past in de strategie van URW. Eind 2017 beloofde het fonds voor miljarden aan bezittingen af te stoten. Volgens URW moet nog voor 2,9 miljard euro aan vastgoed worden verkocht om het uiteindelijke doel van 6 miljard euro te halen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
UNIBAIL-RODAMCO-WESTFIELD 88% zegt kopen 8 stemmen

Gerelateerd

UNIBAIL-RODAMCO-WESTFIELD

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare