Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Jumbo en Plus weerspreken geruchten'

Gepubliceerd op 7 okt 2019 om 17:27 | Views: 7.318

Ahold Delhaize 17:35

24,09 +0,01 (+0,02%)

UTRECHT (ANP) - In de supermarktbranche doen al langer geruchten de ronde dat supermarktketens Jumbo en Plus de krachten zouden willen bundelen. Maar woordvoerders van de concurrenten van Albert Heijn ontkennen tegen vakmedium Distrifood dat er iets speelt.

Distrifood heeft van diverse ondernemers in de branche gehoord dat er een samenwerking op handen zou zijn, mogelijk een gezamenlijke inkoop of zelfs een overnamedeal. Maar een woordvoerder van Jumbo weerspreekt deze geluiden: "We zijn niet met Plus in gesprek over een strategische samenwerking met Plus in welke vorm dan ook."

Een woordvoerder van Plus spreekt de geruchten ook tegen en geeft daarnaast aan dat deze week de halfjaarlijkse formulebijeenkomst op het programma staat bij Plus. "Die staat in het teken van ons nieuwe businessplan, waaraan de afgelopen maanden is gewerkt. Wij nemen de ondernemers mee in de plannen voor Plus voor de komende drie jaar."

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
Ahold Delhaize 80% zegt verkopen 10 stemmen

Gerelateerd

Ahold Delhaize Koninklijke

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
g.raaier
1
Hier is de lokale plus recent Jumbo geworden ondanks dat er in hetzelfde stadsdeel op 1.8 kilometer al een Jumbo is. Waar rook is...
Terechter
0
Ik vind Plus een hele plezierige winkel, maar de Jumbo formule vind ik helemaal niks. Dus wat mij betreft, blijft alles bij het oude.
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gesponsorde links