Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

IMCD koopt Zwitsers DCS Pharma

Gepubliceerd op 1 nov 2019 om 07:20 | Views: 1.679

IMCD 17 jan

79,75 0,00 (0,00%)

ROTTERDAM (AFN) - IMCD neemt de Zwitserse farmadistributeur DCS Pharma over. De beursgenoteerde chemicaliëndistributeur maakte geen financiële details bekend.

De transactie zal plaatsvinden in twee stappen. IMCD verkrijgt 90 procent van DCS Pharma als aan de voor de overname gerelateerde voorwaarden is voldaan. De resterende 10 procent volgt eind december 2021.

DCS Pharma werd opgericht in 2016 door twee Zwitserse farmaceutische distributeurs: Dolder en ChemSwiss. Het bedrijf is actief in acht markten, waaronder Spanje, Italië, Duitsland, Mexico en China. Er werken 64 medewerkers en vorig jaar werd een omzet behaald van 68 miljoen Zwitserse frank.

IMCD meldde vrijdag verder dat de integratie van het vorig jaar overgenomen HORN is afgerond. Dat Amerikaanse bedrijf distribueerde ook chemicaliën en richtte zich daarbij onder meer op coatings, de bouw, plastic, persoonlijke verzorging, voedsel en dierenverzorging. Bij IMCD in de Verenigde Staten wordt wordt nu als één verenigd team gewerkt.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
IMCD 100% zegt kopen 1 stemmen

Gerelateerd

IMCD

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gesponsorde links