Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Deutsche Bank geeft koopadvies voor FlatexDegiro

Deutsche Bank geeft koopadvies voor FlatexDegiro
Beeld: Euronext

(ABM FN-Dow Jones) Deutsche Bank heeft woensdag het advies voor FlatexDegiro verhoogd van Houden naar Kopen en het koersdoel verhoogd van 9,00 naar 13,00 euro.

De resultaten lieten volgens de analisten van de Duitse bank een duidelijke verbetering zien en verder kondigde de broker aan aandeelhouders flink te willen gaan belonen, met een combinatie van dividend en aandeleninkoop.

Volgens de bank is het voor beleggers weer tijd om naar het aandeel te kijken, nadat de afgelopen twee jaar in het teken stonden van de integratie van het overgenomen Degiro en het oplossen van de kwesties met de Duitse toezichthouder BaFin. "Nu het stof is gaan liggen, denken we dat 2024 het jaar is dat FlatexDegiro weer kan focussen op commerciële zaken en de kern van het bedrijf weer kan laten groeien", aldus de analisten.

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Lees over dit aandeel ook

  1. 22 apr CEO FlatexDegiro treedt af
  2. 11 mrt FlatexDegiro rekent op flinke winststijging dit jaar

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
FLATEXDEGIRO AG NA O.N. 100% zegt kopen 6 stemmen

Gerelateerd

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
  1. Alfred 24 januari 2024 15:02
    "Wanneer het stof zou zijn gaan liggen." Lopen ze een jaar achter dan? Ik heb dit aandeel gehad toen het in onmin was gevallen door een suggestief Belgisch kranten bericht. Daar stond in dat je jou aandelen terug kreeg bij faillissement maar dat het dan even zou duren voordat daar over werd beschikt. Dit ging helemaal nergens meer over en het aandeel was de dag daar na héél veel minder waard geworden. Zelfs al was flatex destijds verplicht om haar kader uit te bereiden om te mogen groeien, dan vraag ik mij toch af wie de beleggers in deze bankinstelling zijn. Hopelijk is het risico van koersval nu verleden tijd.

    Het gaat slecht bij handelaren op de financiële markten. Regel druk en minder handel. Voor de uitdijende flatexDEGIRO bestaat de controverse dat ze geen rente geven over het openstaande bedrag. Dus de orders plus het geld wat, nog te besteden, op de rekening staat. Dat zou veel voordeel bieden maar meteen vraag je jezelf af of dat wel zo kan blijven, met ook aanbieders die bijvoorbeeld 4 procent geven. Of terug lopende inkomsten wanneer consumenten zuiniger moeten gaan zijn en vanwege sterke ups en downs op de beurs of de mogelijkheid van een crash, minder uitstaande orders kunnen riskeren.

    Wat kan er allemaal onder "sterk belonen" vallen, wanneer je daar met name aandelen inkoop en dividend onder rekent? Eens kijken hoe beleggers daar op reageren... Net per 1 januari worden ondernemers door de overheid belast bij het kopen van aandelen. Wie er iets aanmerkelijk positiefs weet te melden over aandelen inkoop en dividend die mag het zeggen. Ik zelf denk dat er de komende tijd eerst nog de teleurstelling hierover zal komen en dat het aandeel nog lang niet terug zal gaan naar de €15 die het verdient. Handel er in is trouwens gratis voor klanten van DEGIRO en bij €9 ga ik zeker kijken of dat nog zo is. Wie de koers volgt, die ontdekt in ieder geval een zekere vaste waarde op het huidige niveau. Het aandeel is trouwens ook niet duur. Voor een €9 zou het nog te kopen kunnen zijn, de dag nadat ze het dividend uitkeren.
1 Post
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

FLATEXDEGIRO AG

11,910 26 apr
+2,154 +22,08%
Premium

FlatexDegiro rekent op flinke winststijging dit jaar

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links