Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Galapagos creeert nieuwe inschrijvingsrechtenplannen

Galapagos creeert nieuwe inschrijvingsrechtenplannen
Beeld: Galapagos

(ABM FN-Dow Jones) De raad van bestuur van Galapagos heeft 1.975.000 inschrijvingsrechten gecreëerd onder nieuwe inschrijvingsrechtenplannen ten gunste van bepaalde leden van het personeel van de vennootschap en haar dochtervennootschappen. Dit meldde het biotechbedrijf vrijdag nabeurs.

De inschrijvingsrechten hebben een uitoefentermijn van 8 jaar vanaf de datum van het aanbod en een uitoefenprijs van 35,11 euro. Dit is het gemiddelde van de slotkoers van het Galapagos aandeel op Euronext Amsterdam en Brussel tijdens de 30 dagen voorafgaand aan de datum van het aanbod. 

Met inachtneming van de toepasselijke planregels kunnen de toegekende inschrijvingsrechten niet worden uitgeoefend voor 1 januari 2027. 

"Elk inschrijvingsrecht geeft het recht om bij uitoefening in te schrijven op één nieuw Galapagos aandeel. Als de inschrijvingsrechten worden uitgeoefend, zal Galapagos voor de daaruit voortvloeiende nieuwe aandelen een aanvraag indienen om ze te laten opnemen tot verhandeling op een gereglementeerde markt. De inschrijvingsrechten op zich zullen niet worden genoteerd aan een beurs", aldus het bedrijf.

Het maatschappelijk kapitaal van Galapagos bedraagt momenteel ruim 356,4 miljoen euro en het totaal aantal stemrechtverlenende effecten bijna 66 miljoen.

Het totaal aantal rechten om in te schrijven op nog niet uitgegeven stemrechtverlenende effecten bedraagt 10.674,631 inschrijvingsrechten onder verschillende uitstaande inschrijvingsrechtenplannen, die in hoofdzaak bestemd zijn voor werknemers, wat overeenkomt met 10.674.631 stemrechten die kunnen worden verkregen door de uitoefening van die inschrijvingsrechten, aldus het bedrijf.

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Galapagos 76% zegt verkopen 25 stemmen

Gerelateerd

Reacties

10 Posts
| Omlaag ↓
 1. forum rang 7 jan de vakman 6 mei 2023 11:35
  Van de koers van Galapagos, ben je de laatste jaren behoorlijk ziek geworden, de wat zwakkere broeders, onder ons, hebben er een complete zenuwinzinking aan over gehouden, je zal hem maar gekocht hebben boven de 200€!!
  Ik vind het hele farma gebeuren nogal risicovol, dus dat is niets voor mij, temeer, daar het slechte of non dividenders zijn!!
  De aex kwam van de week ook niet verder dan een nachtvorstje; -1,06%, de kleinere beursen bleven wel boven nul en ook ik kwam, in hoofdzaak, door mijn super oude vlam Besi in het groen, de korte week begon dramatisch rood, mede door de enorme valpartij van shell, maar zie Shell kwam met een schitterende set cijfers, heeft de schuldgraad terug gebracht en koopt weer voor 4 miljard eigen aandelen in, het beroerde is alleen, dat wij nul komma niks zien van die eigen aandeleninkoop, geen hogere koers en ook geen grammetje meer dividend, Shell; als je je aandeelhouders aan je wil binden, compenseer dan ten minste het va;luta nadeel, van het in dollars uitgekeerde dividend, wij hebben 10x liever Euro's en breng dan ook die betaaltermijn eens terug naar 1 week, nu is dat hele dividend verhaal een ouwe trage half lekke supertanker, waar de aandeelhouders van wegvluchten!!, het weekresultaat liet ook haarfijn zien hoe aandeelhouders, jullie beleid richting hen waarderen, Shell verspeelde1,6%, stuur naast duidelijk beter bedrijfsbeleid, ook je zaakjes richting jullie trouwe beleggers eens meer de goede kant op, dat gaat die koers echt boven de 30€ komen!!
  Het is toch maar goed, dat ik shell rond de jaarwisseling heb terug gebracht en in het nieuwe jaar behoorlijk in mijn ouwe vlam Besi geinvesteert heb, die is qua koers, naar ATH door gelopen, daar kwam een prachtig dividend bij, wat ik goeddeels in Aperam gestoken heb, die staat behoorlijk laag, had ook geen slechte cijfers en ja, zo geef je het wonder van Einstein een extra duwtje, want komende week gaat ook Aperam ex div, met het super trage lummelige Shell gaat dit niet, dat zie je aan de koers, Shellkrotenkokers, Besi ging 4,99% omhoog en zette mijn porto 0,75% groen!!
  De metaalmarkt is op het ogenblik moeilijker, omdat iedereen, de hand op de knip houd en eerst eens de kat uit de boom kijkt, Arcelor kon geen goed doen, terwijl de cijfers echt niet slecht waren, Aperam moest wel flink knokken voor de winst, maar zag toch ook zeker de zon, in de toekomst, die ging net groen +0,24%, Amg kreeg vleugels, die ging dubbelcijferig omhoog, bij de oud metaalboeren is het beeld ook verdeeld, zwaar oud ijzer is weg, maar de berg schroot, in de loods groeit, in afwachting van betere tijden!!
  KPN viel net terug in de sloot - 0,12%, nu ja, hij staat best goed, al is een sprint naar de 5€ natuurlijk meer dan welkom!! Ing kwam wel kantje boord op de wal, hij gaf 0,05% rente van de week, een onsje meer, moet toch wel kunnen, voor het minst slechte bankje van Europa!!
  Tante Herna komt maandag met cijfers, ze wordt op de beurs, mijns inziens, nogal eens onterecht volledig afgebrand, ook analisten toverden een zeer slecht beeld voor Post nl, komende maandag, lichtpuntje is, dat bij Bpost de pakketten aardig in de lift zaten, misschien valt het maandag mee, van de week niet -6,84%!!
  Die vuillakken, Renewi lieten wel een schoon resultaat op het koersbord zien, zij stegen 2,46%!!
  Vandaag rustig op de tuin, alles zit er in, op de bonen na, die hebben warme nachten nodig, om te groeien, dus wachten we eerst de ijsheiligen nog maar af, voor we bonen gaan leggen!!
  Morgen mogen we de heerlijke rustdag weer vieren, het is een overheerlijk geschenk, van onze Schepper, HIJ wilde niet, dat wij de hele week in de aarde zouden wroeten, als mollen, maar de kroon van zijn Schepping; de mens mag elke week een dag, heerlijk omhoog kijken, om HEM te loven en te danken, voor al het goede dat HIJ ons geeft, het beste is Immannuel, ZIJN ZOON; GOD met ons!!
  Maandag hoop ik dat het groeizame weer op de tuin, overslaat naar de beurs en er alles fleurig groen bij komt te staan!!, SJALOOM!!!
 2. Troef 6 mei 2023 15:09
  Heb een periode Galapagos, in portefeuille gehad. Eerste keer boven de € 100 gekocht. Dat was geen succes. Gelukkig ben ik er met fors verlies uitgestapt. Na afscheid is dit aandeel nog eens 60% gedaald. Deze week heb ik weer genoten van de beurs. Na drie dagen van daling, keerde de beurs vrijdag en kwam er een forse plus op de borden wat resulteerde in een week voor de AEX van -1,06%. Zelf wist ik deze week droge voeten te houden en steeg mijn bezit met +0,89%. Dat ik droge voeten hield kwam met name door mijn aandelen in de AMX. Maar laat ik starten met mijn AEX fondsen. De verzekeraars moesten deze week wat koers prijsgeven. Aegon -2,57%, ASR -1,51% een NN Groep -1,36%. Deze daling komt waarschijnlijk door de onrust over de stabiliteit van de financiële sector. Met name enkele kleine en middelgrote banken in Amerika hebben het zwaar. Dit blijft een risico, want vergeet China in deze niet. Als die zijn geld bij westerse banken weg zou halen is het leed niet te overzien. Maar met de huidige (en verwachte) rendementen zijn deze verzekeraars aantrekkelijk geprijsd. Dan de chippers. Besi, de hoogste stijger in de AEX +4,99% (Niels schreef op IEX in zijn slotcall van vrijdag dat hij sloot op een all time high, dit was echter onjuist, op 17 januari 2022 sloot hij op € 88,28, nu op € 85,40) en ASML +2,28%,. Is Besi heb ik maar een kleine positie en vind hem zo langzamerhand duur worden. Vorig jaar op deze slotkoers de deur uit gedaan. Mijn Aandelen ASMI heb ik vorig kwartaal verkocht en er inmiddels mijn positie in ASML mee uitgebreid. Niet dat ASMI geen mooi bedrijf is, maar omdat ASML iets meer dividend uitkeert en dat ook nog eens per kwartaal. Dan heb ik nog mij defensie kurken in de AEX, AH dat ondanks de stakingen op de distributiecentra nog een plus van 0,32% wist te realiseren. Door de sterk stijgende de loonkosten, zoals nu ook bij de nieuwe CAO bij AH (als ze er volgende week uitkomen, wat ik wel verwacht), denk ik dat er een tweede inflatiegolf aankomt. Unilever deed een klein stapje terug -0,16%. Dan noem ik als laatste shell. Die gaf mij een min van -1,6%. Tot ruim een jaar geleden, veruit mij grootste fonds in mijn portefeuille. Heb deze sindsdien flink afgebouwd, omdat ik op de langere termijn een beetje het verdien model van Shell zie verdwijnen. Daarom is het verstandig van ze dat ze het dividend niet verhogen maar wel fors inzetten op aandelen inkoop. Daarnaast zou ik het toejuichen als ze ook hun schulden iets sneller zouden afbouwen. Die aandelen inkoop is zo belangrijk omdat steeds meer beleggingsfondsen (ABP heeft dit dacht ik al gedaan) af willen van dit fonds om principiële redenen. Die laatste volg ik niet, maar hou er wel rekening mee bij de keuze van mijn beleggingen. De koers zal hierdoor ben ik langere tijd gedrukt zijn. Totaal behaalde ik om mijn AEX fondsen -0,11%. Dus wel een verlies maar minder verlies dan de AEX.
  De AMX staag deze week met 0,22%. Ik wist er een winst bij mijn AMX fondsen uit te slepen van 2,47%. Mijn grootste verlies leed ik deze week op het mooie Signify. -10,66%. Dit bedrijf bracht over het 1e kwartaal tegenvallende cijfers uit, maar handhaafde wel de verwachting voor het hele jaar. Waarschijnlijk vertrouwd de beurs deze verwachting niet. Daarom is hij zwaar afgestraft. Ik zelf zie het meer als een instapmoment en heb mijn positie in dit aandeel vergroot. Met een gemiddeld inkoopprijs van € 26,46. Als je rekent volgende week € 1,50 dividend. Daalt de inkooprijs zelfs onder € 25!!. Dus een dividendrendement van 6%. Andere verliezer deze week was Flow Traders -0,71%. Deze keerde deze week dividend uit. ING waar ik mijn effecten stal, weet daar geen raad mee. Bij sommige hoefde er geen dividend belasting af, bij andere 15% en bij o.a. mij 30%. Inmiddels is bij mij de 30% dividendbelasting naar 15% gecorrigeerd, maar ING weet nog steeds niet goed volgens de ING klantservice wat er echt aan dividend belasting moet worden ingehouden. Hopen hier volgende week op terug te komen bij mij en eventueel te corrigeren (dan voor de 2x) als dit nodig is. Wat een amateur bank. Gelukkig heb ik de aandelen van deze bank al lange tijd niet meer in bezit. JDE Peets mijn huisleverancier van heerlijk koffie en thee, verwende mij met een koersstijging van +0,87%. Alfen dat prachtige duurzame bedrijf zelf met een plus van 6.,96%. Woensdag 17 mei komen ze met cijfers over het 1e kwartaal. Ben erg benieuwd, want de verwachting zijn hoog. Dit fonds weet na cijfers vaak een forse + of -/- op de borden te krijgen. Ik wil deze aandelen in mijn portefeuille niet kwijt. Ze hebben door de energietransitie de wind wel mee. Maar de klapper was wel AMG +10,54%. De kwartaalcijfers waren prachtig. De outlook voor dit jaar werd niet aangepast. Hier zie je denk ik het omgekeerde dan bij Signity. De markt verwacht dat de outlook overtroffen wordt. Gezien de cijfers over het 1e kwartaal best begrijpelijk, maar hier zit ook een afbreuk risico als dit niet lukt. Wil nu Ebusco, nog noemen inmiddels gezakt naar ongeveer een 1/3 van de introductiekoers. Alleen deze week weer een min van -6,55%. Ook weer z’n prachtige aandeel aanbevolen bij de introductie door de fantastisch ING. Als duurzame belegger echt een aanrader volgens mijn beleggingsadviseur bij ING. Die adviseur is net als de verwachting voor de koers vertrokken / vervlogen. Ik sluit af met schoon drinkwater. NX Filtration, deze week -1,87%. Hoop dat dit fonds ergens dit jaar of volgend jaar weet door te breken, want schoon (drink)water is van levensbelang.
  Wens iedereen weer een hele goede zondag. Stel u onder Het Woord, want alleen dan kunt u echt rijk worden. Dit aardse goed is makkelijk maar hebt u maar tijdelijk. Het goed wat u morgen in Christus wordt aangeboden in de prediking is gratis en voor eeuwig.
  Maandag wens ik een ieder weer succes op de beurs.
 3. forum rang 6 'belegger'' 6 mei 2023 15:54
  quote:

  Troef schreef op 6 mei 2023 15:09:

  Inmiddels is bij mij de 30% dividendbelasting naar 15% gecorrigeerd, maar ING weet nog steeds niet goed volgens de ING klantservice wat er echt aan dividend belasting moet worden ingehouden.
  Mocht je ooit Amerikaanse dividend uitkerende aandelen willen kopen, dan zou ik bij de bank een W-8BEN regelen. Dan wordt bij uitkering het Amerikaanse tarief verlaagt van 30% naar 15%. Die 15% kun je bij de aangifte inkomstdnbelasting verrekenen met box 3 voorzover je daarin belasting verschuldigd bent.

  Zo'n W-8BEN staat los van Flow. De klantenservice van ING heeft mij aangegeven dat ze het dividend van Flow in eerste instantie hadden aangemerkt als Amerikaans. Dat was een foutje. De vraag is nu of het Nederlands of Bermudaans is, gezien de verhuizing van de holding vorig jaar naar Bermuda. Het betreft dividend over 2022 uitgekeerd in 2023.

  Verder wens ik je alvast een gezegende zondag.
 4. forum rang 7 jan de vakman 6 mei 2023 16:30
  Beste broeder Troef, ik zit er schijnbaar niet zo ver naast met mijn opmerkingen over Galapagos, voor velen 1 groot drama!!
  Wat de verzekeraars betreft, waarom kies je niet jouw inziens de beste van de 3??
  Het verhaal over de chippers klopt van geen kanten Asmi geeft 2,50€ div, bij een koers van 340€, asml geeft geen kw div maar sinds een jaar interim en een slotdiv, dus 2x per jaar, totaal, dacht ik 2,75€, bij een koers van , 585€, dat is een half%, asmi geeft 2,50 bij een koers van 340€, dat is 0,75 %, dus meer, als je Besi duur vindt en je koopt Asml, dan moet je toch je rekenboekjes van de lagere school nog eens op zoeken, ik denk dat Asml misschien wel aan een 2x hogere k/w verhouding noteert en ook nog eens een fooitje aan div geeft in vergelijking met Besi, daar komt bij dat tijdens de vorige metaalstakingen, de ijzerjongens van Asml mee staakten, de top denkt heel erg aan zich zelf, de arbeiders hebben het veel minder, bij Besi geldt,; als we goed verdienen, dan profiteert daar van hoog tot laag van mee, nou daar houd Jan van, natuurlijk!!
  Als ik het goed begrijp, dan heb je Shell waarschijnlijk voor de grote rally stevig verkocht, ik ken er meer die dat gedaan hebben, met dramatische gevolgen, , de opmerkingen over eigen aandelen inkoop deel ik dus absoluut niet, aandeelhouders bindt je met een fraai makkelijk breed inzetbaar dividend en niet met dat achterlijke getob van Shell!!
  Moraal van het verhaal, kies voor minder, maar betere kwaliteit, dat verlaagd de kosten en doet het rendement stijgen, beurstechnisch zitten we nogal op een verschillende golflengte, maar je opmerkingen over komende zondag, deel ik met 100% broederlijke liefde, SJALOOM!!!
 5. forum rang 6 'belegger'' 6 mei 2023 18:13
  We weten niet waar de koers (van Shell) zou staan zonder aandeleninkoop.

  Of de medewerkers bij ASML het slechter hebben dan bij Besi betwijfel ik, maar ik ken bij beide bedrijven niemand. Van de chippers heb ik ook gekozen voor Besi. Maar ik denk ook dat je voorzichtig moet zijn met denken dat je het beter weet dan de markt. Besi is cyclischer, maar ook flexibel en als het weer beter gaat dan gaat het ook snel. Tegenover het ruime dividend staat wel een financiering met converteerbare obligaties. Het aantal uitstaande aandelen stijgt geleidelijk a.g.v. conversies. Vorig jaar heb ik o.b.v. de conversiekoers uitgerekend wat Besi kwijt zou zijn aan een gewone lening en toen kwam ik op 6,5% (*). Met eenzelfde credit spread en de huidige marktrente ga je nu snel richting 10% rente als ze met een gewone lening zouden herfinancieren. Dat is nu niet aan de orde, ze hebben voorlopig genoeg cash. Maar ze zullen een keer moeten herfinancieren, want de winst keren ze uit in dividend dus reserves bouwen ze niet of nauwelijks op. Met lagere school rekenwerk kun je grofweg uitgaan van een tiende van de winst wat ze dan kwijt zouden zijn aan rentelasten. Zo kunnen we nog wel een paar aspecten erbij halen. Zoals gezegd ik heb ook voor Besi gekozen, maar de tijd zal moeten uitwijzen waarmee je beter af bent.

  (*) Die 6,5% is het aanvangsrendement voor partijen die de converteerbare obligatie kochten en tegen de juiste verhouding short gaan met aandelen Besi. Voor de duidelijkheid, dit heeft niets te maken met short sellers die speculeren op een koersdaling. Bij zo'n convertible hedge strategie dient de short positie op de aandelen enkel als hefboom om de rente van 1,875% op te krikken naar 6,56%. Je zal het maar willen weten.

  En ik wens jou ook een gezegende zondag.
 6. Troef 6 mei 2023 19:43
  quote:

  jan de vakman schreef op 6 mei 2023 16:30:

  Beste broeder Troef, ik zit er schijnbaar niet zo ver naast met mijn opmerkingen over Galapagos, voor velen 1 groot drama!!
  Wat de verzekeraars betreft, waarom kies je niet jouw inziens de beste van de 3??
  Het verhaal over de chippers klopt van geen kanten Asmi geeft 2,50€ div, bij een koers van 340€, asml geeft geen kw div maar sinds een jaar interim en een slotdiv, dus 2x per jaar, totaal, dacht ik 2,75€, bij een koers van , 585€, dat is een half%, asmi geeft 2,50 bij een koers van 340€, dat is 0,75 %, dus meer, als je Besi duur vindt en je koopt Asml, dan moet je toch je rekenboekjes van de lagere school nog eens op zoeken, ik denk dat Asml misschien wel aan een 2x hogere k/w verhouding noteert en ook nog eens een fooitje aan div geeft in vergelijking met Besi, daar komt bij dat tijdens de vorige metaalstakingen, de ijzerjongens van Asml mee staakten, de top denkt heel erg aan zich zelf, de arbeiders hebben het veel minder, bij Besi geldt,; als we goed verdienen, dan profiteert daar van hoog tot laag van mee, nou daar houd Jan van, natuurlijk!!
  Als ik het goed begrijp, dan heb je Shell waarschijnlijk voor de grote rally stevig verkocht, ik ken er meer die dat gedaan hebben, met dramatische gevolgen, , de opmerkingen over eigen aandelen inkoop deel ik dus absoluut niet, aandeelhouders bindt je met een fraai makkelijk breed inzetbaar dividend en niet met dat achterlijke getob van Shell!!
  Moraal van het verhaal, kies voor minder, maar betere kwaliteit, dat verlaagd de kosten en doet het rendement stijgen, beurstechnisch zitten we nogal op een verschillende golflengte, maar je opmerkingen over komende zondag, deel ik met 100% broederlijke liefde, SJALOOM!!!
  Broeder Jan, dank voor je reactie. Het is altijd goed als ik dingen incorrect schrijf te corrigeren. Dank daarvoor. Wil toch even wat zaken recht zetten. Dat ik ASMI verkocht en daarvoor mijn positie in ASML uitgebreid hebt komt echt doordat ASML meer dividend uitkeert dan ASMI. Heb het niet over Besi, want die geeft t.o.v. beide veruit het beste rendement. Maar nu de feiten waar wij het over eens zijn. Koers ASML circa € 585 en ASMI circa € 340. ASMI geeft over 2022 een dividend van € 2,50. (idem als over 2021). Nu ASML heeft over 2022 € 5,80 uitgekeerd! (Over 2021 € 5,50). ASML is over 2022 met kwartaal dividend begonnen. Ze hebben 3x € 1,37 per aandeel uitgekeerd (8 augustus 2022, 14 november 2022 en 15 februari 2023 en slotdividend € 1,69 10 mei 2023 (a.s. woensdag dus).
  Dus als je twee aandelen ASMI hebt krijg over 2022 € 5,00 dividend. 2 x € 340 koers ASMI = € 680. Je krijgt ASML 2022 € 5,70 bij een koers van € 585. Dus boordeel zelf wat waar is.
  Besi vindt ik duur, omdat ik verwacht ze op termijn goedkoper terug te kunnen kopen. Vorig jaar verkocht ik Besi op € 85,40. Heb ze toen terug gekocht rond tussen de € 70 en € 65 euro (kocht ze in drie stappen). Nu verkocht voor rond de 76,00 euro (in 1 keer) en weer voor een deel teruggekocht rond de € 73,00. Weet niet wat op termijn de het beste resultaat oplevert, maar vind Besi zeker een prachtig en goed bedrijf. Maar probeer door de bewegelijkheid van de koers daar mijn voordeel mee te doen. Soms gaat dat goed, zoals hier beschreven, maar soms gaat het mis. Over shell gesproken heb vanaf april vorige jaar tot het einde van het jaar 60% van de aandelen shell verkocht. Dus heb nog altijd 40%. Als ik nu naar de koers kijk € 27,64 heb ik als ik ze los van het dividend meer bezit gehad. Gemiddeld verkoopprijs wat ik er voor ving was bijna € 26 euro. Dus mi valt dat verschil nog wel mee. Je opmerking over de verzekeraars waarom niet en een zitten i.p.v. alle drie. Heb maar een rede. Spreiding. Weet niet welke van de drie het het beste doet. Afgelopen jaar was dat ASR, terwijl vooral NN als beste in mijn hoofd getipt had. Daarom bevalt mij deze spreiding prima. Als ik goed gok heb ik meer rendement, maar als ik verkeerd gok minder. Shell is en blijft mijn aandeel, maar weet dat de meeste collega's van mij die beleggen hem op principiële redenen eruit gedaan hebben. Die redenen deel ik niet maar drukt wel de koers. Neem wel aan dat je straks bij de AVA meestemt tegen de milieuactivisten. Dus kijkend naar Shell denk ik wel dat wij redelijk op een lijn zitten, maar ik houd iets meer rekening met de tegenstanders van het bedrijf die er niet meer in willen beleggen of de koers willen verleggen wat m.i., ten koste gaat van de winst. Daarom is shell niet meer het fonds waar ik het meest in belegd heb. Dat is een persoonlijke keus die voor ieder anders uit kan vallen. Wie gelijk heeft zal de toekomst leren. Sluit in de toekomst zeker niet uit dat ik weer Shell aandelen bijkoop. Broeder goede zondag nogmaals, en gun jou je gelijk wat koersontwikkeling Shell en Besi. SJALOOM!
10 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Galapagos

32,690 12:02
-0,370 -1,12%
Premium

Vasthouden verwachte cashburn Galapagos niet realistisch

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Ontdek IEX Premium

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links