Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Berenberg zet koopaanbeveling op Azerion

Berenberg zet koopaanbeveling op Azerion

(ABM FN-Dow Jones) Berenberg is gestart met het volgen van Azerion met een koopadvies en een koersdoel van 8,60 euro. Dit bleek dinsdag uit een rapport van analist Gustav Froberg.

De analist denkt dat Azerion in staat moet zijn om een dubbelcijferige groei te kunnen realiseren op de middellange termijn en dat het bedrijf marktaandeel moet kunnen winnen in de markt voor digitale advertenties.

Daarnaast meent Froberg dat de markt het opwaarts margepotentieel van Azerion onderschat.

Tussen 2022 en 2025 rekent Berenberg voor Azerion op een samengestelde jaarlijkse omzetgroei van 18 procent en de aangepaste EBITDA kan zelfs met 33 procent stijgen.

Froberg is vooral goed te spreken over het verticaal geïntegreerde platform van Azerion, in combinatie met de advertentietechnologie die het in huis heeft. Ook wijst de analist op de brede contentportefeuille van de nieuweling op het Damrak.

Het aandeel Azerion sloot maandag op 6,70 euro.

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
AZERION 50% zegt kopen 8 stemmen

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links