Van beleggers
voor beleggers
desktop iconOne Monitor

Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Video: beleg in aandelen gericht op binnenlandse consumptie

Video: beleg in aandelen gericht op binnenlandse consumptie
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) Nu overal ter wereld coronavaccins worden uitgerold, beginnen de beperkingen af te nemen en zien we een toename van de hoogfrequente mobiliteitsgegevens. Beleggingsstrateeg Vincent Juvyns van JPMorgan Asset Management denkt dat het interessant is om te beleggen in aandelen gericht op binnenlandse consumptie.

Na een periode van beperkingen aan het begin van het jaar zijn de Chinese gegevens volgens hem weer genormaliseerd, en in de VS en het VK, waar de uitrol van vaccins goed is gevorderd, begint de activiteit snel toe te nemen.

"Het herstel in Europa kan wat vertraging oplopen, maar de uitrol van vaccins zal de komende maanden naar verwachting versnellen. De toenemende wereldwijde activiteit zou de op binnenlandse consumptie gerichte aandelen moeten ondersteunen en wij zien verder opwaarts potentieel voor de winstramingen in deze cyclische sectoren."

Er blijven echter vraagtekens bestaan over de nabije toekomst van het internationale reizen. "Beleggers kunnen zich dus misschien beter richten op meer binnenlands gerichte herstelverhalen, tot het vooruitzicht voor buitenlandse reizen duidelijker wordt", aldus Juvyns.

Klik hier voor: beleg in aandelen gericht op binnenlandse consumptie

ABMFNABM Financial News; info@abmfn.nl; Redactie: +31(0)20 26 28 999.


Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Reacties

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 

Trending

    Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
    #/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare