Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Goede cijfers voor Corbion'

AMSTERDAM (AFN) - De cijfers van speciaalchemieconcern Corbion in het derde kwartaal waren goed, met vooral een beter dan verwachte stijging van het aangepaste bedrijfsresultaat. Dat meldde KBC Securities.

KBC zegt verder dat de handhaving van de verwachtingen voor dit jaar door Corbion geen verrassing is. De Belgische bank blijft positief gestemd over het groeipotentieel van Corbion, gedreven door PLA (polymelkzuur). Het advies staat op accumulate, met een koersdoel van 49 euro.

ING zegt eveneens dat het resultaat boven verwachting was, maar stelt wel dat de omzet zwakker was dan de consensus. De marge in het derde kwartaal lag beduidend hoger dan gedacht. ING heeft een hold-advies met een koersdoel van 30,54 euro voor Corbion.

Davy

Davy (neutral) spreekt van sterk momentum bij de kernactiviteiten van Corbion, geholpen door hogere vraag naar natuurlijke preserveringsmiddelen. Ook bij PLA gaan de zaken voorspoedig, aldus de beleggingsadviseur. Davy zegt dat de schattingen voor het gehele jaar licht opwaarts kunnen worden bijgesteld.

Het aandeel Corbion noteerde maandag omstreeks 09.55 uur een winst van 3,1 procent op 40,30 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Corbion

Gerelateerd

Reacties

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Corbion 47,760 16 apr
+0,040
+0,08%
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare