Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Philips waarschuwt voor impact coronavirus

Reacties

9 Posts
| Omlaag ↓
 1. forum rang 8 Kaviaar 25 februari 2020 08:35
  Misschien dat het beetje bij beetje door gaat dringen dat er steeds meer bedrijven waarschuwen voor de impact van het coronavirus, voor nu nog het eerste kwartaal 2020.

  En dan hebben we het alleen maar over de resultaten van bedrijven. Niet eens over de verspreiding van het virus zelf.
 2. forum rang 8 Kaviaar 25 februari 2020 08:48
  quote:

  Mijn Vriend schreef op 25 februari 2020 08:44:


  Ik vind dit ronduit bizar, Philips zet in op gezondheidszorg, en ziet een virus niet aankomen, ik had juist een veel hogere outlook verwacht: AMATEURS.


  Het virus heeft grote delen van het openbare leven in China geraakt. Dat heeft ook invloed op de vraag naar de consumentenproducten van Philips in het land. Ook raken maatregelen om verspreiding van het virus te voorkomen de leveringsketen van Philips.
 3. forum rang 5 Mijn Vriend 25 februari 2020 09:03
  quote:

  Kaviaar schreef op 25 februari 2020 08:48:


  [...]

  Het virus heeft grote delen van het openbare leven in China geraakt. Dat heeft ook invloed op de vraag naar de consumentenproducten van Philips in het land. Ook raken maatregelen om verspreiding van het virus te voorkomen de leveringsketen van Philips.


  Nou, ik denk dat ik dat ook wel begrepen heb. Hadden ze hun fabrikanten /supply chain toch al lang voor moeten laten screenen..., het is hun beroep / ze hebben AI. De verwachting is dat met diensten de omzet niet meer goed gemaakt kan worden, met goederen zijn de kansen beter. Ik blijf bij mijn constanering dat Philips juist op gezondheidszorg wil inzetten, zelfs de consumententak in de etalage wil zetten, en blijkbaar net zo hard wordt geraakt als de rest; AMATEURS. Uiteindelijk komen de coronawinnaars bovendrijven.
 4. pmepme_ 25 februari 2020 11:58
  Amateurs? De Chinese regering misschien maar Philips zeker niet! Kijk even naar de toeristenindustrie en luchtvaartbedrijven! Heb je alles in orde gaat je koers toch onderuit! De koersdaling is een incident en vormt op de iets langere termijn een uitstekend koopmoment. Beleggen in Philips doe je niet voor dagkoersen maar voor een langere termijn. Het potentieel van Philips is nog steeds veelbelovend.
9 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Philips Koninklijke 38,960 17:39
+0,070
+0,18%

Dagelijkse nieuwsbrief

Ja, ik wil elke dag de laatste kooptips en analyses van verschillende aandelen ontvangen.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links