Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Damrak over breed front vooruit

Lees over dit aandeel ook

  1. 10:12 Tech helpt AEX in het zadel
  2. 26 apr Beursupdate: AEX op Wall Street 2

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

8 Posts
| Omlaag ↓
  1. Pieter Vandewalle 4 februari 2020 09:53
    quote:

    Fat Clemenza schreef op 4 februari 2020 09:39:

    Waanzin
    Nja... hangt ervan af hoe je het bekijkt. De laatste tien jaar werden geldinjecties steeds beantwoord met hogere koersen, no matter what. Gisteren en eergisteren werd er in China een flinke scheut geld in het systeem gestoken, maw hogere koersen vandaag
  2. [verwijderd] 4 februari 2020 10:02
    quote:

    Fat Clemenza schreef op 4 februari 2020 09:39:

    Waanzin
    Welkom in de wereld van de mega manipulatie van de centrale banken. Ja de beurzen gaan gigantisch stijgen vandaag. Aex zelfs tot ongeveer 606 punten vandaag. Morgen nog een kleine plusje van max 0,5% en dan weet ik het ook niet meer.

    We leven in een wereld waarbij de schulden posities inmiddels meer dan 3 keer hoger zijn dan alles wat waarde heeft op aarde en stijgende. De schulden zijn inmiddels zes keer joger dan in 2008.

    De central banken blijven massaal geld pompen in het financieel systeem dat ongelimiteerd geleend word en belegd wordt. Ik noem het de grootste zeepbel ooit in de geschiedenis. Ik weet ook niet wanneer deze zeepbel uiteen spat alleen dat het een keer gebeurd.

    Het corona virus word genegeerd omdat men denkt dat de centrale banken nog meer geld in het financieel systeem gaat gooien en de rente nog meer verlaagd. Maar dat zet geen zoden aan de dijk en helpt totaal niets aan de gevolgen van zo een virus.

    Beleggers bliven lenen en blijven aandelen kopen tot dat iemand roept ik heb een alternatief voor aandelen of pensioenfondsen en institutionele beleggers uitstappen en hun winsten nemen. Maar dat is nog niet het geval dus de waanzin van de dag gaat gewoon door vandaag en morgenochtend! Vandaag 606 punten morgen rond de 608.
  3. Pieter Vandewalle 4 februari 2020 10:38
    quote:

    het zwaard schreef op 4 februari 2020 10:21:

    Oei,hier is Realist 2018 weer die nog steeds niet begrijpt waarom de beurzen blijven stijgen.Blijf maar short zitten,jongen en wacht maar verder op Godot.
    Realist heeft wel gelijk en ooit komt de grote crash er wel eens, maar dat kan binnen 3 of 5 of 10 jaar zijn ook. Probleem is met short zitten dat je bijna exact de dag voor de crash moet kunnen timen of je bent al te laat en dat is onmogelijk. Long zitten gaat over het algemeen een stuk geleidelijker en is dus minder risicovol. Plus de beurzen gaan over de jaren altijd hoger.

    Dus ja, long zitten, maar er rekening mee houden dat je ooit de helft van je inzet kan verliezen en dan heb je best een beetje cash achter de hand.
8 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links