Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Handel Just Eat Takeaway begint in Londen

AMSTERDAM (AFN) - De handel in het aandeel Just Eat Takeaway begint maandag op de beurs in Londen. Het nieuwe bedrijf is ontstaan uit de fusie van de Nederlandse maaltijdbestelsite Takeaway met de Britse branchegenoot Just Eat. Het beurssymbool is 'JET'.

Vrijdag werd nog bekend dat Takeaway en Just Eat na hun fusie voorlopig nog als twee aparte bedrijven moeten worden geleid. Dat heeft de Britse marktwaakhond CMA beslist. Die verplichting blijft gelden totdat de mededingingsautoriteit haar onderzoek naar de deal heeft afgerond. Onlangs werd al bekend dat de concurrentietoezichthouder van het Verenigd Koninkrijk een onderzoek wil instellen naar de overname. Vervolgens meldden die bedrijven dat hun geplande samenvoeging enige vertraging zou oplopen.

Topman Jitse Groen sprak van het begin van een nieuw tijdperk voor het bedrijf en zei opgewonden te zijn over de mogelijkheden in de toekomst. Hij heeft er vertrouwen in dat de CMA goedkeuring zal geven aan de deal. De beursnotering van Takeaway in Amsterdam wordt geschrapt.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
1 Post
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links