Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

AJAX IN 2019

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
1.316 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 ... 62 63 64 65 66 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
R0ME0
0
Ik hoop dat Ajax Neres evt niet te veel frustreerd door toch aardige biedingen weg te wuiven terwijl morgen! om 6 uur smiddags Nederlandse tijd het engelse transferwindow sluit voor inkomende transfers.

Dus morgen nabeurs ongeveer weten we of Neres blijft of niet want het is toch niet te verwachten dat er nog een club langs komt die wel meer dan 60 miljoen gaat betalen.

We zullen zien.

Marc heeft altijd gezegd dat er niet meer dan 5 dragende krachten zullen vertrekken en met De Jong, De Ligt, Donny evt al beklonken en Ziyech die de toestemming heeft om te vertrekken heb je met Neres dus 5 te pakken.

Schone tel ik met alle respect niet mee omdat die het niet meer kon belopen, al vond ik Blind ook niet qua lopen niet veel beter gisteren tegen PAOK, maar die zou dat toch nog wel moeten kunnen al waren ook de 'kenners' kritisch.

Morgen nog een spannende dag want met Engeland weg als kopende partij zal de rest weten dat de meeste koopkracht weg is en dat is natuurlijk niet goed voor de transfersommen voor een verkopende partij.

Nogmaals, we zullen zien.

Ik zie overigens Neres graag blijven, daar zit duidelijk nog groei in en zoals hij inviel tegen PAOK, dat was meteen weer samba.
R0ME0
0
En ZiYech en Donny zie ik ook nog het liefst een jaar blijven, met die 3 haal je de CL dit jaar en wordt je kampioen en plaats je je direct voor de CL volgend jaar, dan zijn de transfer prijzen ook niet gezakt en de prijzen voor relatief normalere spelers stijgt nog steeds, kijk maar naar wat er vooral in Engeland gebeurt, wat er allemaal getrokken en geboden wordt en waar doodleuk gewoon nee tegen wordt gezegd want die clubs hebben toch allemaal genoeg te besteden. Bizar maar prima voor Ajax als opleidende per saldo verkopende club.
R0ME0
0
Ow schrap mijn posting.

Neres heeft verlengd tot zomer 2023 (was 2022). Schitterend, die kunnen we er echt bij hebben.
Wilbar
0
Neres verlengd met 1 jaar: het zal ongetwijfeld flink wat kosten maar dan heb je ook wat.
voda
0
Neres blijft bij Ajax en verlengt contract

Gepubliceerd op 7 aug 2019 om 18:34 | Views: 929

Ajax 17:35
17,20 +0,05 (+0,29%)

AMSTERDAM (AFN) - David Neres heeft zijn contract bij Ajax met een jaar verlengd, waarmee hij een signaal heeft afgegeven zijn loopbaan bij Ajax voort te zetten. De Braziliaanse aanvaller lag nog tot 2022 vast en heeft nu een nieuwe verbintenis getekend, die loopt tot 30 juni 2023. De afgelopen weken stond Neres in de belangstelling van diverse topclubs.

De 22-jarige Neres, vijfvoudig international, kwam in de winterstop van het seizoen 2016-2017 over van São Paulo FC. Sindsdien speelde hij 101 officiële wedstrijden voor Ajax en daarin was hij 29 keer trefzeker.

De Braziliaan sloot dit seizoen tijdens de voorbereiding pas als laatste aan bij de groep omdat hij afgelopen zomer in eigen land meedeed aan de Copa América, die hij ook won. Dinsdagavond kwam hij in de uitwedstrijd tegen PAOK Saloniki (2-2) in de slotfase in het veld voor Hakim Ziyech.

Bod uit China

Neres werd afgelopen seizoen met Ajax kampioen en hij won de KNVB-beker. Eerder ondertekenden onder anderen Nicolas Tagliafico en André Onana ook al een verbeterd contract.

Na het goede seizoen 2018-2019 zouden clubs als Napoli en Manchester United de afgelopen weken naar Neres hebben geïnformeerd. Eerder wees Neres al een lucratief aanbod uit China af.
R0ME0
0
quote:

Wilbar schreef op 7 aug 2019 om 18:45:


Neres verlengd met 1 jaar: het zal ongetwijfeld flink wat kosten maar dan heb je ook wat.


Als je tegenwoordig voor kwaliteit minimaal 40 miljoen krijgt ipv 20 zoals een paar jaar terug kun je het salaris ook omhoog gooien.

Hij zal niet goedkoper worden want de voetbalmarkt groeit nog steeds en op deze manier hou je kwaliteit voor relatief weinig extra.

Prima.

Kan Donny ook niet blijven plz.. vind 55 helemaal geen top bod om zo een dragende spil te laten gaan maja.

Ziyech gun ik een transfer naar Bayern voor pakweg 30/35 wat een beetje afgesproken is maar ook hij mag nog wel.blijven om samen nog een keer de CL te behalen en met een kampioenschap ook CL volgend jaar veilig te stellen.
Biobert
0
quote:

R0ME0 schreef op 7 aug 2019 om 18:16:


Ow schrap mijn posting.

Neres heeft verlengd tot zomer 2023 (was 2022). Schitterend, die kunnen we er echt bij hebben.


Contract verlenging zegt niks, behalve dat hij veel meer gaat verdienen. Volgend seizoen gaat hij alsnog weg als Ajax al vroegtijdig wordt uitgeschakeld in de EL.
Kees1
1
Ziyech kun je best laten gaan. Dat is geen dragende speler. In wedstrijden die echt van belang zijn komt hij tekort, te slordig, teveel missers. veel balverlies. Ok, tegen Emmen en VVV doet hij het goed, maar tegen PAOK komt hij al tekort. Goed dat Neres blijft. Zou nog beter zijn wanneer Van de Beek blijft.
R0ME0
0
Ekkelenkamp contract verlengt tot jun 2022, was tot jun 2020.
Terecht dat ze die verlengen en ik hoop dat er genoeg ruimte is komende competitie om te wisselen om hem genoeg speelminuten te geven en de rest dan automatisch wat meer rust vanwege het hopelijk weer drukke programma.

Nu heb je nog Veltman, Siem de Jong en Huntelaar met een contract tot juni 2020.

Wat ik ook graag zie is dat de tot 2021 lopende contracten van Gravenbergh, Dest, de Wit en Lang verlengd worden.

Dat zijn toch alle 4 potentiële Ajax 1 spelers, moeten wel de kans kunnen krijgen.
Van mij mag dan ook Veltman weg en mag Dest daar zijn kans krijgen.
Je hoeft geen duur schaduwelftal te hebben maar juist veel van dit soort spelers die je in competitie wat vaker laat invallen wanneer mogelijk of zelfs in de basis laat beginnen.

Op het middenveld is het al druk met heel veel potentiële kandidaten maar je kan ze niet allemaal een kans geven.

Ook Ziyech zijn contract loopt nog tot 2021 maar dat wordt dus deze zomer ook verkopen of verlengen tot 2022, allebei mag, maar als Bayern komt is het Ziyech ook wel gegund.
PeterForm
0
De Wit zie ik het niet in, Ekkelenkamp eigenlijk ook niet, Gravenberch is wel goed, maar nog te jong.
Op het middenveld mag er nog wel eentje bij, als Donny definitief gaat.
Vanaken of Pröpper dan waarschijnlijk.
Voorin heb je wel voldoende opties.
R0ME0
0
quote:

R0ME0 schreef op 6 aug 2019 om 16:51:


[...]

Dit is wel heel makkelijk, getalletje was toen, is nu, dus dit....

Helemaal terug naar eind 2016 begin 2017;

toen Delta Lloyd zijn aandelen stond te verkopen op 9 ongeacht wat Ajax europees aan het doen was, namelijk aan het presteren in de EL, drukte DL dus de koers, de koers kon namelijk niet omhoog ondanks de prestaties in Europa en de in de pers overduidelijke interesse in een aantal spelers van Ajax, Davindson Sanchez met name en dat voor wel 40 miljoen, gigantisch voor Ajax begrippen.

Ajax verloor later dat seizoen de EL finale en voor die tijd voor Ajax veel geld ging Klaassen weg voor 27 mio en voor een nieuw Ajax record vertrok Sanchez voor 40 miljoen.

Er gebeurde nog wel iets in de transfermarkt die zomer, Neymar ging voor 222 miljoen en veroorzaakt daardoor een nieuwe golf van geld de voetballerij in en nog veel hogere transfersommen gemiddeld genomen.

Er werden een paar spelers in de zomer gehaald, Wober, Siem de Jong, Dijks, Orejuela en Huntelaar.
Simpel om te concluderen dat deze spelers de gaten die Klaassen en Sanchez achterlieten niet gingen vullen. Huntelaar is wel goed maar niet op die positie, de rest schiet te kort helaas voor Siem, de rest is al weg.

Wie vulde die 2 plekken dan wel op tegen RosenBorg waartegen ze 2 keer verloren voor de EL kwalificatie na al door Rostov te zijn uitgeschakeld voor de CL kwalificatie?, Matthijs de Ligt en Donny van de Beek.

Het team leverde teveel kwaliteit in en ondanks al dat talent was het niet voldoende, niet in balans vooral, alleen maar talent is ook niet goed, kijk maar naar de rare uitslagen van Jong Ajax dat ze winnen met 5-0 en dan weer verliezen met 5-0 met zo goed als dezelfde 11.

2017-2018 in de competitie weer 2de en een aantal spelers kunnen zich als international nog laten zien waardoor er aan het einde van het seizoen toch weer veel interesse is voor spelers van Ajax en voor flinke bedragen omdat de voetbalgekte op de transfermarkt alleen maar groter is geworden.

Tijdens de zomer van 2018 gebruikte Ajax zijn zeer ruime financiële buffer om het dit transferwindow anders te doen. Er werd aan deze groep groeiende talenten waar ook inmiddels Frenkie de Jong defintief deel van uit maakt een kwaliteit injectie toegevoegd met Tadic en Daley Blind en behalve Kluivert die een vertrek forceerde mocht er niemand vertrekken.

Vorig seizoen weten we nog wel allemaal en de transferzomer tot nu toe ook.

Leuk verhaal maar nu de koers daarbij.

Zoals aangegeven stond Delta Lloyd tot ergens april 2017 de koers te drukken met zijn verkoop van wat later blijkt ruim 3% van de aandelen pakweg 600.000 aandelen.
Maar Ajax was aan het presteren in Europa dus toen Delta Lloyd klaar was en we via de AFM de bevstiging kregen door de melding van NN groep die Delta Lloyd hadden kocht en zo ook het rest belang en de markt begon te merken dat NN niet verder verkocht mocht de koers omhoog naar bijna 12 euro, zakte nog even terug naar 10 om voor mij onbekende reden, weer naar bijna 12 op de verkoop van Sanchez en daarna omlaag op compleet mislopen van europees voetbal eind augustus, de koers daalt naar bijna 9.5 tussendoor.

Een alleen eredivisie seizoen 2017-2018 Ajax, aandelen Ajax doodgeld bleek dat jaar, maar vooruitlopend op transfers in de zomer loopt de koers wel al weer op van pakweg rond 10 euro gemiddeld naar pakweg 12.50 euro.
Maar dan dus de ommezwaai bij Ajax van niet verkopen maar bouwen en kwaliteit toevoegen met dus flinke uitgaven... aandeelhouders reageren wat geschrokken en de koers naar 11.75, waarna Ajax zich dus kwalificeert waarop de koers trouwens in eerste instantie nauwelijks iets doet want iemand grijpt de gelegenheid aan om een leuk aantal te verkopen waarna de koers langzaam maar zeker omhoog gaat op de uitslagen van de wedstrijden en natuurlijk de anticipatie op flink cashen tijdens de transferzomer (want je denkt toch als aandeelhouder) tot een high van 25.20 de dag voor uitschakeling die avond tegen Tottenham en als dan ook nog meteen blijkt dat 1 van de erven Strating wat heeft verkocht en daarmee net onder de 3% zakt doemt het DL spook weer op en zakt de koers loodrecht weer terug naar wat we nu ook ongeveer staan, ondanks dus verdere positieve ontwikkelingen bij Ajax.

===========

Waar ik naar toe wil is om duidelijk te maken dat in de tijd dat we 11 stonden 40 miljoen een niet bevatbaar bedrag was voor een Ajax speler.

Nu, 40?, welke schoen wil je daarvoor hebben... is dan de reactie.

Zo snel heeft zich de markt in het algemeen ontwikkeld en de waarde van spelers van Ajax zakt niet in elkaar als Ajax een keer geen europees speelt, natuurlijk is het direct flink minder gunstig aan europese inkomsten zeker met de veel hogere kosten tegenwoordig aan salarissen bijvoorbeeld kun je dan al zeker zijn van geen dividend en een negatief operationeel resultaat, maar qua transfers scheelt dat natuurlijk ook maar lang niet zoveel.

Onana en Tagliafico staan toch al klaar voor een transfer komende zomer, die hebben beide bijgetekend en in beide contracten staat nu dat er na komend seizoen medewerking zal worden verleend aan een transfer mits de speler wil gaan en waarschijnlijk een minimum bedrag ofzo in het contract en de speler moet natuurlijk tzt ook willen gaan.
Er is zoveel interesse daar rolt automatisch een goede prijs uit, die hebben zich allang bewezen.

Denk je dat iemand Lozano op dit moment koopt om hoe hij de 2de seizoenshelft gespeeld heeft tot zijn blessure?

Zelfs Dolberg staat er nog heel goed op, iedereen heeft gezien wat hij kan en bij Ajax wordt de spits zelden topscorer ondanks dat ze wel vaak kampioen worden. Bij Ajax is het niet alles op de spits maar positioneel de tegenstander gek spelen en dan kunnen wel 6 of 7 spelers meer dan 10 goals maken ten koste van het aantal van de spits maar dat is het systeem, helemaal in de europeese variant.

De financiële lat van de voetballerij ligt inmiddels zo hoog en dan met die opleiding er achter waar iedere keer weer een speler van door komt, is gewoon een geld machine, alleen nog te weinig animo voor het aandeel vanwege de aandeelhouders verhoudingen oftewel die 73% van de vereniging Ajax.

Als je zo investeert dan moet je na zo een seizoen ook wat winst nemen zodat je weer extra reserves hebt voor als het een keer wat minder gaat, want de koers gaat er toch vanuit dat het weer wat minder zal gaan.

Want wat zou de koers moeten staan als je al zeker zou zijn van CL deelname omdat je kampioen bent geworden, zoals komend jaar het geval is mits je kampioen wordt. Die inkomsten, dat platform...., kan dan toch niet deze koers..

Wat is dan je up bij wel en wat is je down bij niet?, staan we dan goed?, ik denk dat we te laag staan maar ik dek mij wel wat goedkoop in omdat de bookies veel meer overtuigd zijn dan de beurs.

Cheers, ik hou verder op, genoeg forum vervuiling voor 1 dag :)


Kleine correctie.
Iemand laat mij weten dat het niet Rostov was maar Olympique Nice voorronde 2017 CL. Rostov was 2016.
voda
0
Ajax bereikt akkoord over middenvelder Lasse Schöne

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
AFC Ajax
16,80 -0,20 -1,18 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) Ajax heeft overeenstemming bereikt met Genoa over de transfer van Lasse Schöne naar de Italiaanse club. Dit meldde de Amsterdamse voetbalclub vrijdagmiddag.

De financiële details van de transactie werden niet vermeld.

De Deense middenvelder stond nog tot en met 30 juni 2020 onder contract bij de Amsterdamse voetbalclub.

Het aandeel Ajax noteerde vrijdag op een rood Damrak 0,6 procent hoger op 17,10 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. A
Dennizzz
0
"In navolging van onder meer Dusan Tadic, David Neres, André Onana en Nico Tagliafico, heeft ook Hakim Ziyech zijn contract bij Ajax verlengd. De Marokkaans international ligt nu vast tot medio 2022."

Mooi!
voda
0
Ajax verlengt contract met Hakim Ziyech

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
AFC Ajax
16,95 -0,05 -0,29 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) Ajax heeft het contract met Hakim Ziyech met een jaar verlengd. Dit maakte de Amsterdamse voetbalclub vrijdag bekend.

Het contract liep aanvankelijk tot en met 30 juni 2021 en nu tot en met 30 juni 2022.

Ziyech speelde tot nu toe 133 officiële wedstrijden in het eerste elftal van Ajax en maakte daarin 42 doelpunten.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
Dennizzz
0
Nieuwe sponsor www.ajax.nl/streams/actueel/ajax-cont...

Ajax contracteert groot internationaal merk Makita

Makita is tot en met juni 2021 official supplier van Ajax. Het Japanse merk, dat bekend staat om kwalitatief elektrisch gereedschap, wil de naamsbekendheid en merkvoorkeur verder vergroten. Makita-producten worden in Nederland aangeboden in de vakhandel en doe-het-zelf-winkels. Per direct zal Makita onder andere voor 2 seizoenen te zien zijn op de LED-boarding in de Johan Cruijff ArenA.

Menno Geelen, commercieel directeur bij Ajax: ''Makita wordt wereldwijd geroemd om de kwaliteit van haar producten en heeft met een historie van meer dan 100 jaar een sterk merk neergezet. Door onze overeenkomende waardes en via deze samenwerking kan Makita haar merk en kwaliteitsstempel bij een internationaal publiek onder de aandacht brengen.”

Makita Corporation en Makita Nederland B.V. lichten toe waarom Makita voor twee seizoenen exposure rechten afneemt bij Ajax.: ''Dit is onderdeel van ons media investeringsplan dat een sterke focus heeft op Makita’s draadloze producten, en is onderdeel van een collectieve campagne gericht op 7 Europese landen. Onze producten voor de bouw, industrie, groen- en schoonmaaksector worden gebruikt door mensen die graag voetbalwedstrijden kijken. Daarom is een samenwerking met de grootste club van Nederland met aanzien in Europa een logische keus.''
1.316 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 ... 62 63 64 65 66 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Ajax Meer »

Koers 20,900   Verschil +0,20 (+0,97%)
Laag 20,500   Volume 4.887
Hoog 21,000   Gem. Volume 8.223
21-nov-19 17:35
label premium

Ajax: Discount 30%

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium