Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Galapagos april 2017

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
2.841 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 139 140 141 142 143 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
[verwijderd]
0
Via het Champagnehuis Roger-Constant Lemaire kreeg ik vandaag akkoord om een extra fles te verloten.

Bonjour,
Merci de votre attention.
A titre exceptionnel, la maison de Champagne RC Lemaire pourra vous offrir, une seule fois, 2 bouteilles.
Nous restons à votre entière écoute et disposition.
Très belle journée à vous.
Bien cordialement.


1 fles gaat dus zeker naar Germanwings en de andere verloot ik bewust tussen iedere donateur,welk bedrag je ook stort of reeds stortte in de laatste dagen.
Reeds vanaf € 10 stuur je me aub een privé mailtje door als je al hebt deelgenomen en zeker als dit je nu nog over de brug haalt.
Als iedereen dat nu durft te doen (AUB) dan kan ik jullie achteraf gewoon discreet mededelen hoeveel forumleden er hebben deelgenomen.
Ik wil de actie zeker woensdagavond 05 APRIL definitief afsluiten dus je raadt gewoon exact wat de koers van Galapagos is op woensdag 05 april om 17.35 op IEX.NL ,en wel tot twee cijfers na de komma.De loting is de dichtst benaderde koers
Ik heb mijn mailadres publiek gezet op ... BUITEN ADEM /Cinecrowd
Hierdoor moet je dus nog even naar de website en je vind daar mijn tijdelijk mailadres.
Kom je toevallig daar op hun website terug in de verleiding om nog iets extra te doneren dan is dat helemaal niet zo erg ;-)

Reeds € 3185 nog slechts € 715 ,al 81 % behaald

cinecrowd.com/nl/buiten-adem#comment-...


TheBateman
0
DohanJerksen
1
quote:

TheBateman schreef op 3 apr 2017 om 00:15:


Hey mensen. Jullie zitten hier allemaal in de wolken. Maar wat is de downside hier?


Tegenvallende resultaten of safety issues bij de triple triple combi in cf zal de koers m.i. het meest raken tussen nu en 1 jaar. Verder natuurlijk tegenvallers bij filgotinib (onwaarschijnlijk) of andere onderzoeksprogrammas. Belangrijk is ook dat eea ook niet tegen teveel vertraging gaat oplopen, is vnl van belang bij het cf programma.

Aan de andere kant: Als CF programma goede resultaten geeft en de markt gala gaat inprijzen als serieuze bedreiging voor Vertex ga je door het dak. Daarnaast gaat later dit jaar het overname verhaal weer opspelen en kun je goede vorderingen verwachten in andere ziektedomeinen waarin filgotinib nu wordt getest. Gelet op het stadium waar gala nu in zit is je downside dus redelijk beperkt, en je upside gigantisch. Mooie risk-reward.


Hunter300
0
Wat is eigenlijk nu nog upside potential na deze mooie stijging? GLPG is al zo vaak over de kop gegaan in waarde. Wat is de invloed van de partnerships met ab en gilead op de waarde. Glpg wordt weleens met vertex in waarde vergeleken maar is dat terecht als je het geld moet delen?
adritromp
0
MtBaker
0
Ik zou zeggen dat zolang er geen tegenvallers komen de upsidepotentie toe blijft nemen. Filgotinib voor meer indicaties en hogere omzetten. Cf als werkelijk beter dan vertel product behoorlijk potentieel. vertex was volgens bmo al overgewaardeerd bij 20 miljard en bij 25 dus nog meer. Destijds zie ik geloof goldman al dat bij positieve info de bovenkant doel richting 118 ging.Lijkt erop dat we die kant op gaan en als zo even die percentages bekijkt zit er al veel vast
MtBaker
0
Ik zie Gilead er niet bijstaan. Ik kom op 29 miljoen stukjes, als gild er nog 15 miljoen heeft is de spoeling heel erg dun. en de strakke prijsstijging erg duidelijk.
dank aan opop
scalette
0
B...K
0
Tagomago
0
B...K Dit geloof ik niet. dit is toch al meerdere malen herhaald door Onno vd Stolpe dat hij het tegenwerkt
MtBaker
0
quote:

scalette schreef op 3 apr 2017 om 09:13:


Naar mijn bescheiden mening heeft GILD 6.760.701 aandelen GLPG in bezit.


Ja tuurlijk bijna 15 % en geen 15 miljoen.

dus 10 miljoen verhandelbaar
Dongen
0
quote:

MtBaker schreef op 3 apr 2017 om 07:28:


Cf als werkelijk beter dan vertel product behoorlijk potentieel. vertex was volgens bmo al overgewaardeerd bij 20 miljard en bij 25 dus nog meer. Destijds zie ik geloof goldman al dat bij positieve info de bovenkant doel richting 118 ging.Lijkt erop dat we die kant op gaan en als zo even die percentages bekijkt zit er al veel vast
kunt u die zin nog eens LEESBAAR redigeren...? U wilt toch ook gelezen worden....!!??
MtBaker
0
Cf als werkelijk beter dan het product van vertex behoorlijk potentieel voor GLPG. vertex was volgens bmo al overgewaardeerd bij 20 miljard en bij 25 dus nog meer. BMO = bank of Montreal
pindakaas1
0
deechte
0
Heel veel zit in vaste handen inderdaad...
Voor meer rendement lenen ze ook een gedeelte uit aan shorters.
Als ze daar eens mee zouden stoppen......
Allebeginismoeilijk
0
@ Tagomago:

Gilead heeft reeds 10% in bezit. Contractueel hangen ze voorlopig vast aan GLPG en moeten ze bij commercialisering GLPG0634 (Filgotinib) jaarlijks 20% royalities betalen op het volledige verkoopbedrag.

De berekeningen voor wat GLPG mag verwachten aan royalties lopen VER uiteen. Dat is logisch, het zijn assumpties. Wat echter wel vast staat is dat in zowat ieder geval, het voordeliger is voor Gilead om GLPG in 1 keer over te nemen. GLPG is nu 3.5 miljard EUR waard, voor Gilead is dit nagenoeg zakgeld. Ook ligt er al langere tijd een grote druk op Gilead om eens stevig uit de kast te komen, als je er de laatste shareholder presentaties en Q&A's op nakijkt.

Waarom doet Gilead dan (voorlopig) niets? Simpel: op 17 december 2015 is een standstill afgesproken tussen beide bedrijven. Het is Gilead bij contract verboden een overname te doen. Wanneer de standstill afloopt, weet niemand, behalve de mensen die de standstill hebben onderhandeld.

Onno heeft al meerdere malen doen blijken dat hij dit niet wil. Hoe zou je zelf zijn? Galapagos is zijn 'kindje' en uiteraard wil hij GLPG0634 zelf tot de laatste fase leiden. Echter, tegen een overname is weinig te doen, behalve de koers zo ver mogelijk omhoog duwen. Als de koers tegen december 2017 aan 100€ staat, is de bedrijfswaarde opnieuw met 25% gestegen tot ongeveer 4.3 - 4.4 miljard EUR.

Als de koers kan opgedreven worden met niet anders dan goeie resultaten, zo veel te beter natuurlijk!
Allebeginismoeilijk
0
Zoals ik al eerder aangaf is een statement als 'de koers gaat omhoog door overnamegeruchten' spijtig genoeg waarschijnlijk wel voor een deel de waarheid, echter speelt er zo veel meer dan dat (F3 GLPG9634, F2 CF resultaten, de overige pijplijn...).

Het is daarom zonde te moeten lezen in verschillende artikels dat stijgingen in de koers allemaal wel MOETEN te maken hebben met het overnamespook.

De koers is op 2 maand tijd opgeklommen van 59.95 tot vandaagn 82.05, dit is een stijging van bijna 37%. De bedrijfswaarde van GLPG is dus volgens de beurs met 37% gestegen. Dit kan uiteraard niet uitsluitend het gevolg zijn van een mogelijke overname, die misschien kan plaats vinden in december 2017, maar misschien ook niet.
Staycalm
0
Management wil de waarde voor einde standstill naar minimaal 10 miljard loodsen om overname te voorkomen, we hebben dus nog wat voor de boeg.
pardon
0
FIDELTA
FIDELTA is de fee-for-service bedrijf van de Galapagos Groep.

FIDELTA beschikt over de nodige set-up en expertise voor een volledig geïntegreerde drug discovery , gesteund door een succesvolle aflevering track record. Ons doel is om werkzame, veilige en gedifferentieerde preklinische kandidaten. Wij leggen sterk de nadruk op translationeel wetenschap , gericht op de ziekte relevante diermodellen en ex-vivo studies voorkomend geval, van monsters van patiënten, met de ontdekking proces gedreven door deskundige medicinale chemie en ADME / PK .

Ontsteking en infectie zijn de kern van onze deskundigheid, samen met ervaring in aanvullende therapeutische gebieden. Macrocyclische chemie is een bepaalde forte van FIDELTA.

2.841 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 139 140 141 142 143 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Galapagos Meer »

Koers 162,700   Verschil +8,70 (+5,65%)
Laag 155,000   Volume 1.269.037
Hoog 165,950   Gem. Volume 951.249
19-jul-19 17:36
label premium

Galapagos: Gilead gaat all-in

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium