Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Pharming Group AEX:PHARM.NL, NL0010391025

  • 0,881 25 apr 2024 17:35
  • -0,024 (-2,60%) Dagrange 0,875 - 0,910
  • 4.203.859 Gem. (3M) 6,9M

Pharming in de toekomst?

51 Posts
Pagina: 1 2 3 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 5 december 2010 00:29
    Goedenavond medepharmers,

    -We hebben de goedkeuring van Ruconest
    -De EPAR.
    -De testresultaten zijn positief
    -De gewonnen prijs
    -Een investeerder, dus voorlopig genoeg cashflow
    -Een medicijn wat breder inzitbaar is met misschien de transplantatiemarkt
    -Een versnelde aanvraag bij de fda, deze maand nog

    Helaas natuurlijk wel een verdere verwatering van aandelen, maar wel steeds meer positieve geluiden voor de toekomst. Hoogstwaarschijnlijk zal SOBI binnen afzienbare tijd de omzetprognose prijsgeven en gaan distribueren.

    Wat denken jullie voor Pharming de komende maanden en in de toekomst met betrekking op de koers. Had gezien al de bovenstaande berichten toch meer stijging van de koers verwacht, helaas is deze uitgebleven. Zal deze dan toch pas komen als de cijfers vanuit SOBI bekend gemaakt gaan worden!

  2. [verwijderd] 5 december 2010 02:34
    "De Vries zei dat Pharming nu tot in 2012 goed gefinancierd is, zonder eventuele inkomsten uit de verkoop van Ruconest in Europa of andere baten mee te nemen.."

    en:

    "Pharming houdt de mogelijkheid open om aanvullende financiering aan te trekken. Voorwaarde is dan wel dat dit geen verwaterend effect heeft op zittende aandeelhouders"

    Vooral dat laatste zinnetje is natuurlijk wel een compleet nieuw gegeven voor Ph. aandeelhouders wier belangen natuurlijk wel op zeer grove wijze zijn verkwanseld door meerdere bijna fatale emissies op 0,12 bij een dagkoers van 0,40 van een CEO die zelf redelijk aangaf dat hij niet wist wat hij deed..

    "Vervolgens gaf, tegen het koersverloop in, het goede nieuws
    omtrent de versnelde beantwoording van de D180 issues een zeer sterke opwaartse koersreactie.(Lekkere inschating, vriend Sijmen) Op dat moment heeft het Pharming management nog het uiterste gedaan om een
    hogere emissieprijs te onderhandelen. Voor de al gecommitteerde investeerders was dit echter geen optie meer."***(Nee raar hé!)
    www.veb.net/content/Bestanden/pdf/beu...

    En:

    "Door Maaike Noordhuis

    Van DOW JONES NIEUWSDIENST
    AMSTERDAM (Dow Jones)--Pharming Group nv heeft EUR12 miljoen opgehaald met een aandelenemissie, waarbij tegen een uitgifteprijs van EUR0,12 100 miljoen aandelen zijn geplaatst bij bestaande en nieuwe aandeelhouders, zo maakt het biotechbedrijf vrijdag bekend.

    De koers van Pharming keldert vrijdagochtend, volgens analisten vanwege de uitgifteprijs van EUR0,12, die fors lager is dan de slotkoers van Pharming donderdag van EUR0,40.
    De opbrengst van de emissie zal met name worden aangewend voor het voortgaande goedkeuringstraject van het middel Rhucin, dat gebruikt kan worden bij de behandeling van erfelijk angio-oedeem, en de commercialisering van het medicijn.

    Rond 10.50 uur noteert Pharming 30,1% lager op EUR0,28.
    Door Maaike Noordhuis; Dow Jones Nieuwsdienst; +31-20-5715201; maaike.noordhuis@dowjones.com
    (END) Dow Jones Newswires
    May 28, 2010 04:53 ET (08:53 GMT)
    © 2010 Dow Jones & Company, Inc.

    AAND PHARMING GROUP @ EUR 0.04
    NL0000377018"

    "Verder gaven de aandeelhouders hun goedkeuring aan de verhoging van het toegestane uitstaande aandelenkapitaal tot 500 miljoen aandelen van de tot nu toe toegestane 400 miljoen stuks.
    Door Ben Zwirs; Dow Jones Nieuwsdienst; +31-20-5715201; ben.zwirs@dowjones.com
    (END) Dow Jones Newswires
    October 01, 2010 10:11 ET (14:11 GMT)
    © 2010 Dow Jones & Company, Inc."
    (ZOEF, IK VOEL NOG STEEDS HET ZWAARD VAN DAMOCLES..)

    ""Dat er een korting gegeven moest worden snap ik, maar hoe diep Pharming nu heeft moeten gaan verrast me", aldus Keyner. Hij had gerekend op een emissiekoers rond de EUR0,25. "Het geeft aan hoe zeer Pharming met de rug tegen de muur staat", vervolgt hij. Bestaande aandeelhouders worden met de 'enorme korting' in zijn ogen zwaar beschadigd.
    De stap van Pharming is echter terug te voeren op de goedkeuring die de aandeelhouders eerder dit jaar zelf gaven aan de uitbreiding van het aandelenkapitaal met 200 miljoen aandelen tot 400 miljoen stukken, vindt Keyner. "De aandeelhouders die toen voorstemden worden geconfronteerd met hun stemgedrag", stelt de VEB-er."

    AAND PHARMING GROUP @ EUR 0.04"
    NL0000377018

    BRON: Tradebox

    Maar goed. Ik denk dat de CEO toch wel een beetje heel erg vals is voorgelicht en opgelicht door de commissiegeile, financiële adviseurs Petercam Bank NV en Kempen & Co NV(verder nader aan te duiden als: "die smerige gore bende falsifiërende oplichters") die de CEO en de RvB verder opzettelijk abusievelijk bang hebben gemaakt met drogredenen en doelbewust op een 100% slagingskans emissie hebben aangestuurd voor 40 pregeselecteerde 50K bevoordeelden(Nader aan te duiden als: "Die gore bloedzuigende oneerlijke ratterige teken!")
    Alles voor de commissiegelden, of niet Kempen en Co?
    Ook als dat bijna onherstelbare verwatering voor de zittende aandeelhouders inhoudt. En een enorm verwaterde, gedecimeerde koers. Die jarenlang voor de gedupeeren dood geld inhoudt. Ik zou me de ogen uit de kop schamen!

    In ieder geval: Het heeft er nu in ieder geval toch wel langzamerhand meer de schijn van dat men (RvB, de CEO en de nieuwe CFO) wat bedachtzamer en wat minder schadeveroorzakend te werk gaat voor haar investeerders(In deze verder aan te duiden als "die gedupeerde monddode grote groep prutsende bloeddonors") in haar pogingen om nieuwe financiering aan te trekken. We zullen zien. Maar de laatste PB's omtrent de financiering tot 2012 doen hoopgevend stemmen..

    Zal dan toch het GEZONDE verstand weergekeerd zijn, op 0,38 bij CEO Sijmen de Vries. Wie weet zijn wonderen de wereld nog niet uit. Voorlopig is dit aandeel tot de eerste (enorme) Cijfers over de omzetten genereert door SOBI voer voor de daytraders, gezien de gigantische dagvolumes.. En dat feit alleen al doet al hoopgevend stemmen, maar dat terzijde.
  3. thirli 5 december 2010 08:18
    Een abje voor poemel, en hahahaha..............hazardous waarschijnlijk moeten we met zulke vooruitzichten ff het verleden vergeten, ik weet dat het moeilijk is als je mischien met wel duizenden eurie's in het rood staat.

    Er staat wat mooi's voor de deur, sinterklaas zal maandagochtend waarschijnlijk niet stilletjes langs Pharmingbeleggers gaan en mocht ie dat dan toch doen dan kunnen we nog vertrouwen op Santa ;).

    De weg naar boven is vrij, dus wat mij betreft kunnen sommige Pharmerbeleggers hun verlies zien omslaan in winst, anderen die op het goede moment zijn ingestapt kunnen nu al uitstappen met winst of wachten tot we over de eurié zijn of overgenomen worden om zo hun huis/car/boot/motor/rondreis te bekostigen ;).

    So i say JUMPJUMPJUMP
  4. [verwijderd] 5 december 2010 14:45
    Het zou een keer tijd worden. Kijk de upside kant van dit verhaal is gewoon dat Rhucin/Rhuconest erg goede klinische testresultaten op humane testsubjecten heeft gescoord. Een response rate van "well in the 90%" in de double blinded clinical test results. 95% om precies te zijn. Beter als alle andere plasma(bloed) derivered medicijnen die ook nog eens profylactisch(uit voorzorg gebruiken) werken en niet bij een acute aanval te gebruiken zijn. Ergo; het moet voor de belangrijkste stakeholders in het Ph. verhaal, de patiënten hét wondermiddel zijn tegen Hereditary Angioedema. Is ook een kwestie van de HAE patiënten sites in forums in de gaten houden en kijken hoe lyrisch de HAE-patiënten zijn over Ruconest..
    www.haea.org/patient-stories/

    Gouden Perspectieven zijn er nog steeds voor dit fonds.. Nog steeds is EG+VS HAE-markt in potentie goed voor 200 miljoen omzet per jaar. Niet gelogen op de Ph. site zijn stukken terug te vinden waar dat letterlijk zwart op wit staat.
    De helft van de revenuen gaan naar de vermarktende partners. 100 miljoen omzet houd je dan over.

    Even rekenen: 100 miljoen geschatte opbrengsten uit de VS en de EG. 1 op de 30.000 lijd aan HAE-gerelateerde ziekten. 20.000 patienten die 8 doses(8 aanvallen per jaar) nodig hebben X gemiddeld VS en EG opgeteld 3000 euro: 20.000 X 3000 X 8 = 480 miljoen voor de gehele HAE-markt in de VS en de EG. Ik bedoel maar..Dit moet makkelijk mogelijk zijn. Cashburn Ph. op jaarbasis ruim aangehouden 30 miljoen. 70 mil. is pure winst: door 356 mil. uitstaande aandelen is 0,196 = 0,20 eurocent dividend per share. K/W verhouding bij een 'normale' koers zal dan kunnen zijn: K/W 1 op 15 = € 3,00 rond. En neem dan in rekening dat dit voor 12 jaar vanwege dan pas verlopende medische octrooien en patenten blijft bestaan. En neem alle nog in ontwikkeling zijnde toepassingsgebieden van Rhucin/Ruconest nog meer zoals de Delayed Graft function i.v.m. afstotingsverschijnselen bij nier transplantaties. En alle andere stage I en Stage II projecten die ze hebben. En neem alle andere contracten die in Azië, Turkije, Canada rest van de wereld nog gesloten gaan worden met vermarktende partners zoals Santarus en Esteve en SOBI. Dan kan dit nog wel eens een vreselijke Moneytron worden...(En nee: ben geen Van Rossem ;-)

    Alles ligt in de handen van de capabele vermarktende partners: Esteve en SOBI en in een later stadium; Santarus. Maar kijkende naar de trackrecords te vinden op hun respectievelijke websites, denk ik dat dát wel goed gaat komen..

    En voordat je het weet: BAMMM!!!! 3 euro!!
  5. [verwijderd] 5 december 2010 15:07
    Mooi stukje, maar je hebt het over een 50/50 deal. Dit staat naar mijn weten nergens beschreven. Dus waar heb je dat vandaan. Wel weet ik dat dit eerder op het forum is geschreven alleen hebben SOBI en Santaurus en Pharming dit nooit bevestigd. Dus het kan best eens zo zijn dat de deal die gesloten is nog meer in ons voordeel kan uitvallen! De drie euro lijken mij wel in het verschiet te liggen alleen zal dit nog wel even gaan duren voordat we deze koers gaan bereiken.

    Grt
  6. [verwijderd] 5 december 2010 15:37
    quote:

    Poemel85 schreef:

    Mooi stukje, maar je hebt het over een 50/50 deal. Dit staat naar mijn weten nergens beschreven. Dus waar heb je dat vandaan. Wel weet ik dat dit eerder op het forum is geschreven alleen hebben SOBI en Santaurus en Pharming dit nooit bevestigd. Dus het kan best eens zo zijn dat de deal die gesloten is nog meer in ons voordeel kan uitvallen! De drie euro lijken mij wel in het verschiet te liggen alleen zal dit nog wel even gaan duren voordat we deze koers gaan bereiken.

    Grt
    die 50%/50% verhouding is wel eens geroepen door een technisch analist in een ABN-AMRO-tradebox persbericht. Ook heb ik mij laten vertellen dat dit gebruikelijke verhoudingen binnen de farmaceutisch wereld voor dit soort vermarktende deals.

    Tja de snelheid van de koersstijging. Pharming heeft nog nooit echte inkomsten uit verkoop gehaald. Wel trouwens vertrouwopwekkende enorme voorschotten uit zowel de EG en de VS: Alles hangt af van in eerste instantie SOBI. Die zijn nu al Q3 en Q4 2010 het spul aan de man aan het brengen bij de apotheken en de specialisten op HAE-vlak, die Ruconest mogen voorschrijven.

    In Q1-2010, als de Q4-cijfers 2010 van Swedish Biovitrum International(SOBI) gepubliceerd worden in het Full Year Report op 23 feb. 2010. Als er ook maar íets van de schijn van goede verkoopcijfers omheen hangt. Dan gaat de koers uiterraad woest knallen! Dus ja. 23 feb. 2011 kan Dé Dag worden..
    www.biovitrum.com/Investors--Media/Fi...

    Financial Calendar .Swedish Orphan Biovitrum's will release financial information as follows:

    Of ond 18 feb. op de Ph. site
    www.biovitrum.com/Investors--Media/Fi...
    2010
    April 27, 2010 Interim Report January 1 - March 31, 2010
    July 20, 2010 Interim Report April 1 - June 30, 2010
    Oct 26, 2010 Interim Report July 1 - September 30, 2010

    2011
    ****Feb 23, 2011 Fullyear Report 2010****
    April 28, 2011 Interim Report January 1 - March 31, 2011
    July 19, 2011 Interim Report April 1 - June 30, 2011
    Oct 20, 2011 Interim Report July 1 - September 30, 2011

    Annual General Meetings
    2010 April 27, 2010

    2011 April 28, 2011
    ....Updated 2010-09-14PrintTip A FriendShare this information
    --------------------------------------------------------------------------------
    E-mail** .
    --------------------------------------------------------------------------------
    Message * ..
  7. Tiekoes1 5 december 2010 15:53
    quote:

    Poemel85 schreef:

    Mooi stukje, maar je hebt het over een 50/50 deal. Dit staat naar mijn weten nergens beschreven. Dus waar heb je dat vandaan. Wel weet ik dat dit eerder op het forum is geschreven alleen hebben SOBI en Santaurus en Pharming dit nooit bevestigd. Dus het kan best eens zo zijn dat de deal die gesloten is nog meer in ons voordeel kan uitvallen! De drie euro lijken mij wel in het verschiet te liggen alleen zal dit nog wel even gaan duren voordat we deze koers gaan bereiken.

    Grt
    Poemel85
    ik zat nog ook de 3q cijvers na te lezen van Santarus conferenc call en ik begrijp hieruit op dat pharming echt wel de touwtjes in handen houd.
    Zelfs de studie zal pharming zelf betalen.
    Plus dat ik denk dat er niet een maar twee medicijnen misschien gelijk op de markt komt.
    rhucin hae en rhucin amr
    Maar ja wie ben ik,misschien dat een ander op dit forum er anders over denkt.
    gr Jose.
  8. [verwijderd] 5 december 2010 16:45
    quote:

    tiekoes1 schreef:

    [...]
    Poemel85
    ik zat nog ook de 3q cijvers na te lezen van Santarus conferenc call en ik begrijp hieruit op dat pharming echt wel de touwtjes in handen houd.
    Zelfs de studie zal pharming zelf betalen.
    Plus dat ik denk dat er niet een maar twee medicijnen misschien gelijk op de markt komt.
    rhucin hae en rhucin amr
    Maar ja wie ben ik,misschien dat een ander op dit forum er anders over denkt.
    gr Jose.
    Oke Jose, nu maak je het spannend!
    Rhucin HAE wist ik, maar Rhucin AMR.
    Misschien dom dat ik het vraag maar wat is de AMR versie dan!
    Is die puur voor type 1 en 2 of.....?!?
  9. Tiekoes1 5 december 2010 17:28
    quote:

    Poemel85 schreef:

    [...]

    Oke Jose, nu maak je het spannend!
    Rhucin HAE wist ik, maar Rhucin AMR.
    Misschien dom dat ik het vraag maar wat is de AMR versie dan!
    Is die puur voor type 1 en 2 of.....?!?
    Nieren(amr) is totaal iets anders dan Agio-oedeem,dus twee medicijnen
    Ik geloof bij verder onderzoek dat ze allang verder zijn om medere soorten onder de naam rhucin in de markt gaan zetten.
    Is ook maar mijn fantasie of toekomst wie weet.
    groet.
  10. bran1861 5 december 2010 18:24
    quote:

    tiekoes1 schreef:

    [...]

    Nieren(amr) is totaal iets anders dan Agio-oedeem,dus twee medicijnen
    Ik geloof bij verder onderzoek dat ze allang verder zijn om medere soorten onder de naam rhucin in de markt gaan zetten.
    Is ook maar mijn fantasie of toekomst wie weet.
    groet.
    jongens ga nou niet de bioloog uithangen, kijk gewoon naar het aandeel en dan moet je constateren dat er iets goed mis is, als je 25 miljoen aandelen verhandeld op een dag en de koers blijft de hele dag gelijk dan zit er een grote adder onder het gras, dat moet eerst boven water komen.veel sukses
  11. [verwijderd] 5 december 2010 18:39
    quote:

    bran1861 schreef:

    [...]

    jongens ga nou niet de bioloog uithangen, kijk gewoon naar het aandeel en dan moet je constateren dat er iets goed mis is, als je 25 miljoen aandelen verhandeld op een dag en de koers blijft de hele dag gelijk dan zit er een grote adder onder het gras, dat moet eerst boven water komen.veel sukses
    Nou persoonlijk vindt ik het zeer belangrijk dat je meer weet over een bedrijf. In het geval van Pharming dus iets over zijn medicijnen. Want die gaan er tenslotte voor zorgen of de beurs straks gaat stijgen door een goede omzet! Maar succes met het blind investeren!
  12. Tiekoes1 5 december 2010 18:49
    quote:

    bran1861 schreef:

    [...]

    jongens ga nou niet de bioloog uithangen, kijk gewoon naar het aandeel en dan moet je constateren dat er iets goed mis is, als je 25 miljoen aandelen verhandeld op een dag en de koers blijft de hele dag gelijk dan zit er een grote adder onder het gras, dat moet eerst boven water komen.veel sukses
    Pardon,de bioloog uithangen
    Belangen en bedrijven zijn nu op dit moment geintresseerd in pharming.
    Er zijn meerdere mogelijkheden met het (merk) Rhucin en zij zijn verder onderzoek aan het doen naar;Wat zijn de mogelijke uitzichten voor Angio-oedeem met een geneesmiddel gemaakt uit melk van konijnen is helemaal niets verkeerd mee dit is heel humaan en voor de toekomst niet verkeerd gedacht en dan bedoel ik het dierenleed(die konijntjes worden vertroeteld)Pharming heeft een beetje hulp gekregen en dan bedoel ik de bedrijven die er nu wel in geloven en er wel in gaan inversteren.
    groet
  13. [verwijderd] 5 december 2010 19:50
    quote:

    bran1861 schreef:

    [...]

    jongens ga nou niet de bioloog uithangen, kijk gewoon naar het aandeel en dan moet je constateren dat er iets goed mis is, als je 25 miljoen aandelen verhandeld op een dag en de koers blijft de hele dag gelijk dan zit er een grote adder onder het gras, dat moet eerst boven water komen.veel sukses
    't is veel te koud voor adders.

    groet, midas dekker.
  14. Tiekoes1 5 december 2010 20:17
    [quote=Poemel85]
    maar tiekoes laten we in ieder geval hopen dat we deze of volgende week wat van sobi gaan horen en hoe ze het gaan aanpakken om ruconest te gaan verspreiden!
    [/quote
    Dat horen we echt wel en ook van Esteve dacht ik.
    Ik heb een gevoel dat pharming zijn koers gaat varen.
51 Posts
Pagina: 1 2 3 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Logische herfinanciering Pharming

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links