Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Nick dobbelt put Wokkels

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Nick Bakker

Van je hobby je werk maken, is dat slim? Nick Bakker doet dat als Market Watcher bij IEX. Hij verzorgt dagelijks het Fondsenrondje, de Slotcall en het IEXNieuws. Daarin houdt Nick u op de hoogte van al het beursnieuws, de AEX en alles wat er maar speelt bij Nederlandse aandelen. Beleggen, stockpicken, maar ook speculeren. ...

Meer over Nick Bakker

Recente artikelen van Nick Bakker

  1. jul '18 Liveblog: Trump en BAM 3
  2. jul '18 Liveblog: Microsoft 7
  3. jul '18 Slotcall: Shell en Unies 3

Reacties

21 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. ecfghil 17 februari 2015 17:22
    quote:

    zepolna schreef op 17 februari 2015 17:17:

    Gohhh - wat kan het ons allemaal schelen Nick wat jij doet prive. Dit platform is niet bedoeld voor prive aankopen of zo hoor. Doe dat lekker op je Twitter-account of zo....misschien dat er daar gasten zijn die het iets kan schelen !!
    jouw mening interesseert dan wellicht nóg minder mensen...

    Nick. Waarom geen put 26 voor aanstaande vrijdag. Als het je gaat om de reactie op de cijfers..
  2. [verwijderd] 17 februari 2015 18:05
    quote:

    sjaak1918 schreef op 17 februari 2015 17:29:

    Tjonge, Nick het begon zo leuk met HAL en Sligro. Je snuffelde aan ACOMO, dus ik dacht je gaat het helemaal maken.
    Maar de Wokkels short? Tegen de markt en de fundamentele analyse in? De een noemt het lef de ander overmoed.
    Het is dan ook niet voor niets een dobbel.
  3. [verwijderd] 17 februari 2015 18:05
    Hallo ecfhil, geen idee eigenlijk. Meestal kies ik de maand na de eerstvolgende expiratie, dit keer dus maart.

    Hallo gva380, misschien ga ik dat ook nog wel doen. Ik zit er aan te denken om met een putoptie Air France-KLM en een paar turbo's short BAM de KW4-cijfers van donderdag te spelen.

    Hallo sjaak1918, dat zijn mijn langetermijnbeleggingen. Ik heb ook Accell gekocht, maar hoe komt u bij Acomo?
    Gewoon omdat ik het leuk vind dobbel ik wel eens KW4-cijfers. Soms dobbel ik met fundamentele redenen en ook wel eens op gut feeling. Vandaag behoort tot de laatste categorie en de dobbel met de cijfers van Philips was een combinatie van fundamenteel en gut feeling.

    Groetjes Nick

  4. pro-zen 17 februari 2015 19:46
    quote:

    zepolna schreef op 17 februari 2015 17:17:

    Gohhh - wat kan het ons allemaal schelen Nick wat jij doet prive. Dit platform is niet bedoeld voor prive aankopen of zo hoor. Doe dat lekker op je Twitter-account of zo....misschien dat er daar gasten zijn die het iets kan schelen !!
    Dan lees je het artikel toch gewoon niet ...
  5. duffyq 17 februari 2015 21:49
    Ben ik niet met je eens, Orca.Als je een investering doet probeer m dan maximaal uit te benen. Begrijp daarom ook niet dat Nick schrijft meteen zn verlies te nemen als de koers stijgt naar aanleiding van de cijfers. Er kan voor de expiratie van maart met de koers om duizend redenen nog van alles gebeuren . Waarom t ijzertje van 96 e. niet tot die datum in t vuur houden?
    (Ikzelf heb sinds vorige week ogv dezelfde overwegingen als Nick twee puts WKL 27 mrt 15)
  6. pro-zen 17 februari 2015 22:27
    quote:

    duffyq schreef op 17 februari 2015 21:49:

    Ben ik niet met je eens, Orca.Als je een investering doet probeer m dan maximaal uit te benen. Begrijp daarom ook niet dat Nick schrijft meteen zn verlies te nemen als de koers stijgt naar aanleiding van de cijfers. Er kan voor de expiratie van maart met de koers om duizend redenen nog van alles gebeuren . Waarom t ijzertje van 96 e. niet tot die datum in t vuur houden?
    (Ikzelf heb sinds vorige week ogv dezelfde overwegingen als Nick twee puts WKL 27 mrt 15)
    Maar de tijdswaarde in jou investering tikt dan ook gestaag weg, als je kort op de bal speelt kun toch beter een kortlopende put nemen. Goedkoper en bij een tegengesteld resultaat en dus ook minder verlies.

  7. [verwijderd] 18 februari 2015 10:41
    @BASK.2 - die gast is ook dom en lui en heeft geen enkele beleggingsonderlegte achtergrond. Het is Nicks gewoon (heb het al zo vaak geschreven).
    Er zijn echter ook (helaas) voldoende sukkels die Nick zielig vinden en hem steunen als ik hem terecht met de grond gelijk maak, want daar vraagt hij om met de stukjes die hij schrijft (NUL inhoud, NUL toegevoegde waarde en niemand zit op zijn prive beleggingsakties te wachten.....daar is dit niet het podium voor. Laat hem lekker op zijn prive twitter accountje dat soort zaken met de wereld delen. Misschien dat iemand het daar wel schattig vind.)

    Dus ook aan al die steunbetuigers zeg ik...sukkels zijn jullie. Maar ook triest dat het niveau op IEX.nl van best OK qua beleggingswaarde en informatie afgezakt is naar zeer twijfelachtige niveaus de laatste jaren....en Nick is daarin de overtreffende trap van slap en popie-jopie ouwehoeren. waardeloos geval...

    Owww - en lekker voor je dat je PUT opties volledig waardeloos zijn. Wolters gaat UP - hahaha. Dat geeft wederom aan dat je er helemaal geen enkele bal verstand van hebt. Je doet maar wat en geeft ook daarmee (aan mij in ieder geval) voer tot afbranden van jouw persoontje Nick. Nul komma nul toegevoegde waarde ben je....helemaal Nicks !!
  8. [verwijderd] 18 februari 2015 13:48
    @QE - proberen de overige stukjes op IEX.nl mee te pakken die ikzelf wel kan waarderen omdat de schrijver er altijd met raad-en-daad en goede argumentatie iets over probeert te schrijven....iets wat je van zo goed als ALLE stukjes van Nick niet kan zeggen. Maar Nick heeft dan ook helemaal geen enkele feeling voor "het vak" en vind het alleen "stoer" om op zijn Twitter-accountje te kunnen verwijzen naar IEX.nl alsof hij hier DE MAN MET VERSTAND is. Nou...als je Nick zijn stukjes leest om nog iets van infomatieve waarde uit te halen dan valt meteen op dat Nick heel veel copy-pasten doet van overige bronnen....dus Nick voegt niets toe. EN Nick voorziet zijn stukjes van een summier aantal regeltjes die nergens toe doen. En ergste nog...hij doet met popie-jopie-taal iemand anders na op IEX.nl (waarschijnlijk ziet hij hem als GROOT VOORBEELD...en terecht) maar aan wie hij NIET KAN TIPPEN !!
    Verder heeft Nick het idee opgevat dat hij ook wel het IEX.nl platform kan (of moet) gebruiken om zijn eigen prive aankopen wereld kundig te maken....dus wat koopt en verkoopt , met het enige doel om maar text te genereren omdat HIJ blijkbaar bij IEX.nl open plekken moet vullen (met flauwe kul stukjes).
    En onder flauwekul stukjes versta ik ook onder andere teksten die hij gepubliceert heeft over bijvoorbeeld dat zijn vriendin jarig is en dat hij een taart ging proberen te bakken voor haar.....FUKKING...WHO CARES ??!!!?! Maar de meesten zitten blijkbaar op social media sites zoals FaceBook en Twitter en/of meer van die LUL_MAAR_RAAK media en vinden het blijkbaar zielig dat IK hem hierop aanval en hem probeer aan te sporen tot vooral zinnige stukjes te schrijven. Maar het is aan onkunde en onwil te weiten dat "onze vriend" Nick daar totaal geen boodschap aan heeft. Hij is "in opleiding" staat er ook inmiddels een jaar (ruim) of zo.....nou///vriend Nick is er geen meter beter van geworden...sterker nog...hij heeft blijkbaar (en tevens helaas) zoveel publiceer-vrijheid bij IEX.nl dat Nick ons nog verder gaat vervelen met PUUR PRIVE shit waar niemand enige waarde aan kan hechten. ik zeg dan - doe dat op je twitter account of ergens anders waar meer slap-ge-ouwehoer ge-accepteerd wordt...want het gaat daar niet om WAT je schrijft...ALS je maar schrijft.

    En daar VIND IK zit hem het probleem.
    Ik vind (vond) IEX.nl een platform waar je goede columnisten (die er gelukkig nog wel zijn, maar minder dan voorheen) had die ter zake kundige stukjes schreven. Stukjes waar je wat van kon opsteken en waar informatie in stond die JIJ (en ik) als consument niet altijd direkt voorhanden hebben. En die informatie die is van waarde voor als je in bepaalde aandelen of zo wil beleggen.

    En daar hecht ik waarde aan....die stukjes en columnisten kan ik zeer waarderen.
    Niet sukkels zoals Nick die popie-jopie-taal bezigen en allerlei copy-paste flauwekul op de IEX-site flikkeren waar nul-komma-nul toegevoegde waarde (info) in zit....maar vooral hemzelf "in-the-picture" zetten omdat DAT aan Nick een bepaalde status geeft die hij weer op zijn prive Twitter-account gebruikt om de wereld te laten zien dat hij zogenaamd IEMAND IS...of zo.
    In werkelijkheid is Nick gewoon een zielig ventje die zwaar op zoek is naar een soort van erkenning en op de 1 of andere manier zich bij IEX.nl heeft kunnen binnenwerken (of een handje heeft gekregen) en zich daar tegoed doet om alleen zijn eigen flauwekul te publiceren (en het gebeurt steeds vaker en meer)...maar niets waar een beetje belegger op zit te wachten of iets van waarde uit kan halen.

    Lees gewoon de stukjes van anderen en zie wat daar aan meerwaarde in staat tov de slappe zooi die Nick publiceert.
    Kijk dan tegelijk ook naar hoeveel mensen bij die andere columnisten reageren en in discussie gaan om die informatie verder uit te kauwen.
    Bij Nick reageert nagenoeg niemand....KAN OOK NIET.
    Waar moet je op reageren als er NIETS in staat !!??!

    Vandaar mijn reakties.
    En in 1e instantie bedoeld (met onderbouwing) om Nick vooral te helpen er meer van te maken...immers...hij is (nog steeds en hoe lang nog??) in opleiding....dus een beetje opbouwende kritiek is dan OK.
    maar Nick is nogmaals niet HIER om ONS informatie te verschaffen....NEE....Nick is hier om Nick zelf.
    En ik zit niet op slappe hap als popie-jopie Nicksnut Nick te wachten !!

    maar blijkbaar mag ik dat allemaal niet zeggen, want dat is zielig voor Nick.
    Mij stoort het niets wat anderen vinden. Ik doe het omdat ik IEX.nl als beleggingsbron ooit hoger had zitten en die andere columnisten (nog steeds) hoog heb zitten en sukkels als Nick DIT PLATFORM niet gun om eigen flauwekul wereldkundig te maken.
    Nick is zeer welkom als Nick gewoon informatieve stukjes schrijft met uitgezochte, extra, toegevoegde informatie waar WE WAT AAN HEBBEN....en niet zoals onze in opleiding blijvende slappe hap scheit heeft aan alles omdat hij zichzelf en zijn privewereld ons opdringt omdat HIJ DAT BELANGRIJK VIND !! En ik zeg dan (voor de 100ste keer inmiddels)...doe dat op je eigen FACEBOOK en/of Twitter account Nick, maar niet op IEX.nl
21 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links