Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Oh oh Ordina

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Nick Bakker

Van je hobby je werk maken, is dat slim? Nick Bakker doet dat als Market Watcher bij IEX. Hij verzorgt dagelijks het Fondsenrondje, de Slotcall en het IEXNieuws. Daarin houdt Nick u op de hoogte van al het beursnieuws, de AEX en alles wat er maar speelt bij Nederlandse aandelen. Beleggen, stockpicken, maar ook speculeren. ...

Meer over Nick Bakker

Recente artikelen van Nick Bakker

  1. jul '18 Liveblog: Trump en BAM 3
  2. jul '18 Liveblog: Microsoft 7
  3. jul '18 Slotcall: Shell en Unies 3

Reacties

7 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 2 oktober 2014 12:31
    "Volgens Ordina zelf zijn er geen aanwijzingen voor onregelmatigheden, want het bedrijf heeft advocatenkantoor De Brauw Blackstone Westbroek een intern onderzoek laten doen en daar kwam niets uit."

    Wie betaalt bepaalt, normaal gesproken, bij een vrijwillige transactie, dus dat daar niets uitkomt... kan allerlei redenen hebben.
  2. boris007 2 oktober 2014 14:21
    Gaat Zembla nu ook CAP , Logica en alle buitenlandse aanbieders (Frans en Italiaans bijv.) controleren op commercieele scherpzinnigheden ?? Europese aanbestedingen vragen om commercieele mensen inventiever te zijn dan anderen. Als Ordina de regels van de betamelijkheid (wat dat dan ook moge zijn) al overtreedt , dan kun ervan uitgaan dat alle anderen dit ook hebben gedaan. Soms worden de grenzen van de betamelijkheid opgezocht. (en overschreden). Niet alleen in de ICT. Mijn inschatting is echter ( het wereldje kennende dat het allemaal nogal mee zal vallen) . Natuurlijk kun je ook van een medewerker die gedetacheerd is bij een klant niet verwachten dat hij of zij niet scherp oplet bij offerte aanvragen en probeert informatie te verzamelen om het salesapparaat behulpzaam te zijn. Zembla zoekt spijkers op laag water.
  3. [verwijderd] 4 oktober 2014 12:47
    Ondeugende krachten. Denkt men nu werkelijk dat er fraude in spel is. Welk voordeel heeft Ordina daaraan. Door openbaar aan te besteden beoogd men juist datgene te voorkomen en doordat afgesloten aanbestedingen veelal tegen de meest gunstige prijzen worden gegund. Deelnemen aan een openbare aanbesteding is zeer kostbaar en Ordina heeft daar meer last van dan gemak.
    Het bekend zijn met specificaties kan een effectieve rol heeft gehad dan in overheidsopdrachten schimmig gedefinieerde specificaties. Hierdoor worden positieve en financiële voordelen verkregen die onze belastingbetalers vele extra miljoenen laat besparen.
    Zie de uitkomsten van vele aanbestedingen die onze samenleving vele miljoenen extra hebben gekost. Voor aandeelhouders is dit batig.
7 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links