Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel SHELL PLC AEX:SHELL.NL, GB00BP6MXD84

  • 34,045 26 apr 2024 17:35
  • +0,005 (+0,01%) Dagrange 33,925 - 34,190
  • 6.178.462 Gem. (3M) 7,5M

Shell nieuwtjes.

5.743 Posts
Pagina: «« 1 ... 129 130 131 132 133 ... 288 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Dividisco 9 juli 2013 08:40
    finance.yahoo.com/news/shell-names-be...

    LONDON (Reuters) - Royal Dutch Shell (RDSA.L) said on Tuesday its Downstream Director Ben van Beurden would take over as group chief executive from next year, to replace the highly-respected Peter Voser.
    Shell said Van Beurden, a Dutch 55-year-old, had a deep knowledge of the industry, having worked across a range of businesses and countries since he joined the firm in 1983.
    "Ben will continue to drive and further develop the strategic agenda that we have set out, to generate competitive returns for our shareholders," said Chairman Jorma Ollila.
    Voser, who built the oil company into a leader in liquefied natural gas after previously holding the finance director role during Shell's 2004 reserves crisis, shocked the industry in May when he announced his departure.
    The change at the top comes as the company and its industry face huge challenges.
    Shell is the western world's number two company by production behind Exxon Mobil (XOM.N). But, like its peers, it is struggling to replace reserves and boost production, and faces a squeeze on earnings as costs rise while the price of oil falls.
    "I think it's a reason for optimism, it could mark a new area of technically focused leadership," Santander analyst Jason Kenney told Reuters.
    Van Beurden had not been named as a possible contender for the job when Voser announced his departure, with the early focus on Finance Director Simon Henry and Andrew Brown, who became head of international upstream last year.
    He has worked in both the Upstream and Downstream parts of the company however, including within the LNG section for 10 years. Voser is due to leave Shell at the end of March 2014, marking the end of 29 years with the Company.
  2. sander1988 16 juli 2013 21:01
    Shell legt krachtcentrale Nigeria stil
    PORT HARCOURT (AFN) - De Nigeriaanse Shell-dochter SPDC heeft de Afam VI-krachtcentrale stilgelegd vanwege de sluiting van de Trans Niger Pipeline in verband met oliediefstal. Dat werd dinsdag gemeld.
    De pijpleiding vervoerde gas van de Okoloma-fabriek naar Afam, aldus SPDC. Okoloma werd ook stilgelegd om die niet kan functioneren als het gas niet kan worden afgevoerd. (bron: www.telegraaf.nl/dft/nieuws_dft/21737...
  3. sander1988 16 juli 2013 21:03
    Shell in smeermiddelenfabriek Singapore
    SINGAPORE (AFN) -
    Shell, Total en Sinopec gaan samen onder de naam Singapore Lube Park een smeermiddelenfabriek bouwen in Tuas, in het zuidwesten van Singapore. Het besluit is genomen na uitvoerig onderzoek door de olieconcerns. Dat maakte Shell dinsdag bekend zonder financiële details te vermelden.
    Het is de bedoeling dat later dit jaar begonnen wordt met de bouw, die naar verwachting in 2015 wordt afgerond. Shell levert vanuit Singapore al smeermiddelen aan meer dan 30 landen in Azië. Het concern stelt dat het met de nieuwe fabriek concurrerend kan blijven. De regionale topman van Total voorziet ,,substantiële kostenbesparingen en voordelen uit de uitwisseling van kennis.''
    (Bron: www.telegraaf.nl/dft/bedrijven/royal_...
  4. [verwijderd] 17 juli 2013 09:17
    quote:

    jasmits schreef op 16 juli 2013 21:42:

    Het wordt volgens mij de hoogste tijd dat shell nigeria gaat verlaten.
    Het ewige gelazer met deze korrupte regering kost Shell het nodige immage!
    dit werkt zich uit op de stagnerende Aandelen koers.

    Ik vraag me inderdaad ook af daar nog wat verdiend wordt. Er gaat geen week voorbij of er is een lek, sabotage of stilgelegde fabrieken/raffinaderijen... :-s
  5. [verwijderd] 17 juli 2013 09:21
    quote:

    jasmits schreef op 16 juli 2013 21:42:

    Het wordt volgens mij de hoogste tijd dat shell nigeria gaat verlaten.
    Het ewige gelazer met deze korrupte regering kost Shell het nodige immage!
    dit werkt zich uit op de stagnerende Aandelen koers.

    Niet eens zo n verkeerde gedachte,geef is een belletje naar VOSER. In QUATAR en AUSTRALIE immers ook voldoende uitbreidings mogelijkheden.
  6. [verwijderd] 19 juli 2013 11:37
    www.telegraaf.nl/dft/bedrijven/royal_...

    En weer ellende, maar het is allemaal een kosten-batenanalyse.

    Het gaat hier wel over een veld met de huidige waarde van 1000 miljard dollar, van zulke bedragen loop je niet weg vanwege een hoop gezeik. Als de beloning maar groot genoeg is neem je dat op de koop toe. De marges zullen in Australië bijvoorbeeld een stik lager en diversificatie is ondanks het lastige klimaat in Nigeria goed.
  7. forum rang 10 voda 26 juli 2013 16:02
    Precies een maand geleden behandelden wij op deze plek een lezersvraag. Het betrof een vraag over het aandeel Koninklijke Olie. De koers handelde grofweg rond €24.50 en de conclusie van het antwoord luidde dat Erem+Nikken positief gestemd was over het verdere koersverloop. Rond de genoemde zone kan namelijk een lange termijn steunzone worden getekend in de grafiek. Wij meldden u dat de E+N MicroPortefeuille was ingestapt met een Turbo Long. Gisteren hebben wij afscheid genomen en de winst verzilverd. Hieronder treft u de achterliggende technische gedachte achter deze stap aan.

    Lezers met een goed geheugen zullen zich herinneren dat het aantikken van de steunzone rond €24.50 destijds niet de enige technische reden was om in te springen in een komende stijging. Ook de ontwikkeling van de RSI gaf aanleiding om een opleving van de koers te verwachten. En exact dezelfde indicator geeft nu reden om te twijfelen aan verdere opwaartse ruimte. Anders verwoord, de rek omhoog is er even uit. In de grafiek van de RSI ziet u een diagonale trendlijn ingetekend staan. U ziet dat de indicator door haar steunlijn is gevallen. Dat niet alleen. Ook de top van de indicator is duidelijk onder de OB-signaallijn gezet. Vaste lezers weten dat dit voor ons een belangrijk waarschuwingssignaal is. Wij denken dat er op dit moment andere fondsen te vinden zijn met een beter technisch vooruitzicht om in te stappen. Vandaar dat wij afscheid hebben genomen van Koninklijke Olie en de gelden in andere fondsen gaan beleggen.

    Tot slot nog even een laatste opmerking. In eerdere berichten over Koninklijke Olie hebben wij dit fonds aangeduid als een zwaargewicht binnen de AEX. Nu de stijgingsruimte beperkt is en zelfs rekening moet worden gehouden met een terugslag in Royal Dutch betekent dit natuurlijk ook dat de rek er voor de hoofdgraadmeter even uit is. Maar dat had u al begrepen uit de slotzinnen van onze bijdrage eerder deze week over de langere termijn vooruitzichten voor onze hoofdindex. We zijn uitermate positief over de tweede helft van 2013 maar dat betekent uiteraard niet dat het ook nu gelijk op aanstaande maandag moet gebeuren. Sterker, wij denken dat er in de komende periode veel betere instapmomenten komen dan de zone 370 welke nu op het scherm staat voor de AEX. Het is maar dat u het weet.

    Over Erem + Nikken
    Erem + Nikken biedt professionele Technische Analyse voor beleggende particulieren. De bekende technisch analisten Gökhan Erem en Geert-Jan Nikken publiceren drie keer per week hun toepassingen van Technische Analyse in de financiële markten. Meer informatie over hun werkwijze leest u hier.

    De informatie in dit artikel is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als een individuele aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere belegging, die u overweegt, dient u te toetsen aan uw persoonlijk beleggersprofiel.

    De beleggersinformatie op deze pagina is afkomstig van derden, te weten van Erem + Nikken. De bijdragen van Erem+Nikken zijn op persoonlijke titel geschreven en zijn geen beleggingsadviezen van Alex Vermogensbank. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als een individuele aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere belegging, die u overweegt, dient u te toetsen aan uw persoonlijk beleggersprofiel.

    Hoewel deze column is samengesteld met de grootst mogelijke zorgvuldigheid, wordt geen aansprakelijkheid voor de onvolledigheid, onjuistheid of gevolgen van deze column aanvaard. Raadpleeg meerdere bronnen en neem zelf beslissingen. Voor vragen, stuur een mail naar info@eremplusnikken.nl

    Bron: Alex
  8. forum rang 10 voda 26 juli 2013 16:04
    Shell wil LNG technologie slijten aan Mozambique


    AMSTERDAM (Dow Jones)--Royal Dutch Shell plc (RDSA) wil zijn technologie voor vloeibaar aardgas op zee direct aan de regering van Mozambique verkopen, om zo toegang te krijgen tot de belangrijke energiebronnen van het Afrikaanse land. Eerder slaagde het olieconcern er niet in om zich in de grote gasvelden aan de kust van Oost-Afrika in te kopen.

    De presentatie van de technologie gedurende een bezoek van de Mozambikaanse president Emilio Guebuza aan Aberdeen in Schotland suggereert dat Shell op zoek is naar een manier om bedrijven die de gasvelden hebben ontdekt, Anadarko Petroleum corp (APC) en Eni spa (E), te passeren door direct met de regering te onderhandelen.

    Mozambique heeft de potentie om tot e e n van Afrika's grootste energie-exporteurs uit te groeien, aangezien er enorme aardgasvelden onder de diepe wateren voor de noordoostkust zijn ontdekt. De locatie van deze bronnen is ideaal om Aziatische exportmarkten te bedienen.

    Shell heeft vorig jaar geprobeerd voet aan de grond in de regio te krijgen door een bod van $1,8 miljard uit te brengen op het Britse Cove Energy plc (CNVGY), een partner van Anadarko. Het Thaise PTT Exploration & Production PLC (PTTEP.TH) bood echter meer.

    Afgelopen mei onthulde het Nederlands-Britse concern in gesprek te zijn geweest met Anadarko over het kopen van een belang in de energievelden van Mozambique. Shell heeft zich echter terug getrokken omdat de prijs te hoog was.


    Door Alexis Flynn, vertaald en bewerkt door Levien de Feijter; Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; levien.defeijter@dowjones.com

  9. [verwijderd] 26 juli 2013 16:08
    quote:

    voda schreef op 26 juli 2013 16:02:

    Precies een maand geleden behandelden wij op deze plek een lezersvraag. Het betrof een vraag over het aandeel Koninklijke Olie. De koers handelde grofweg rond €24.50 en de conclusie van het antwoord luidde dat Erem+Nikken positief gestemd was over het verdere koersverloop. Rond de genoemde zone kan namelijk een lange termijn steunzone worden getekend in de grafiek. Wij meldden u dat de E+N MicroPortefeuille was ingestapt met een Turbo Long. Gisteren hebben wij afscheid genomen en de winst verzilverd. Hieronder treft u de achterliggende technische gedachte achter deze stap aan.

    Lezers met een goed geheugen zullen zich herinneren dat het aantikken van de steunzone rond €24.50 destijds niet de enige technische reden was om in te springen in een komende stijging. Ook de ontwikkeling van de RSI gaf aanleiding om een opleving van de koers te verwachten. En exact dezelfde indicator geeft nu reden om te twijfelen aan verdere opwaartse ruimte. Anders verwoord, de rek omhoog is er even uit. In de grafiek van de RSI ziet u een diagonale trendlijn ingetekend staan. U ziet dat de indicator door haar steunlijn is gevallen. Dat niet alleen. Ook de top van de indicator is duidelijk onder de OB-signaallijn gezet. Vaste lezers weten dat dit voor ons een belangrijk waarschuwingssignaal is. Wij denken dat er op dit moment andere fondsen te vinden zijn met een beter technisch vooruitzicht om in te stappen. Vandaar dat wij afscheid hebben genomen van Koninklijke Olie en de gelden in andere fondsen gaan beleggen.

    Tot slot nog even een laatste opmerking. In eerdere berichten over Koninklijke Olie hebben wij dit fonds aangeduid als een zwaargewicht binnen de AEX. Nu de stijgingsruimte beperkt is en zelfs rekening moet worden gehouden met een terugslag in Royal Dutch betekent dit natuurlijk ook dat de rek er voor de hoofdgraadmeter even uit is. Maar dat had u al begrepen uit de slotzinnen van onze bijdrage eerder deze week over de langere termijn vooruitzichten voor onze hoofdindex. We zijn uitermate positief over de tweede helft van 2013 maar dat betekent uiteraard niet dat het ook nu gelijk op aanstaande maandag moet gebeuren. Sterker, wij denken dat er in de komende periode veel betere instapmomenten komen dan de zone 370 welke nu op het scherm staat voor de AEX. Het is maar dat u het weet.

    Over Erem + Nikken
    Erem + Nikken biedt professionele Technische Analyse voor beleggende particulieren. De bekende technisch analisten Gökhan Erem en Geert-Jan Nikken publiceren drie keer per week hun toepassingen van Technische Analyse in de financiële markten. Meer informatie over hun werkwijze leest u hier.

    De informatie in dit artikel is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als een individuele aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere belegging, die u overweegt, dient u te toetsen aan uw persoonlijk beleggersprofiel.

    De beleggersinformatie op deze pagina is afkomstig van derden, te weten van Erem + Nikken. De bijdragen van Erem+Nikken zijn op persoonlijke titel geschreven en zijn geen beleggingsadviezen van Alex Vermogensbank. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als een individuele aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere belegging, die u overweegt, dient u te toetsen aan uw persoonlijk beleggersprofiel.

    Hoewel deze column is samengesteld met de grootst mogelijke zorgvuldigheid, wordt geen aansprakelijkheid voor de onvolledigheid, onjuistheid of gevolgen van deze column aanvaard. Raadpleeg meerdere bronnen en neem zelf beslissingen. Voor vragen, stuur een mail naar info@eremplusnikken.nl

    Bron: Alex
    Pluim dus voor hun. Zelf geen TA belegger ,heb meestal t idee dat ze met achteruitkijk Spiegel hun lijntjes trekken,maar als t anderen wel tot winst kan brengen ,kan dat 1 van de vele hulpmiddellen zijn.
  10. forum rang 10 voda 1 augustus 2013 16:18
    Shell nettowinst tweede kwartaal daalt vanwege afschrijvingen


    AMSTERDAM (Dow Jones)--Royal Dutch Shell plc (RDSA) heeft donderdag een daling van de nettowinst van 60% over het tweede kwartaal gerapporteerd, vanwege een afwaardering van $2,21 miljard op de schaliegasactiviteiten in Noord-Amerika.

    Shell waarschuwde dat het Amerikaanse onderdeel voor exploratie en productie naar verwachting verlieslatend zal blijven gedurende ten minste de tweede helft van het jaar. De onderneming kondigde ook een strategische review aan van zijn portfolio in Noord-Amerika met de bedoeling om onderdelen te verkopen.

    "Hogere kosten, exploratie afwaarderingen, negatieve valutaschommelingen en uitdagingen in Nigeria hebben onze bottom line geraakt, zei Chief Executive Officer Peter Voser in een verklaring. "Deze resultaten...waren duidelijk teleurstellend voor Shell."

    De afschrijvingen op de Noord-Amerikaanse schaliegas bezittingen ontstonden op basis van nieuwe informatie door exploraties en proefboringen, zei Shell.

    Het Nederlands-Britse energiebedrijf zei dat de huidige kosten van voorraden, waar winsten en verliezen van voorraden niet in worden meegenomen en daardoor gelijk is aan de nettowinst zoals die wordt gerapporteerd door Amerikaanse oliebedrijven, in het tweede kwartaal $2,29 miljard bedroegen, in vergelijking tot $5,98 miljard een jaar eerder.

    Zonder eenmalige lasten kwam de winst uit op $4,6 miljard, 20% minder dan in het tweede kwartaal van 2012 en 22% lager dan de analistenverwachting gemeten door Dow Jones Newswires van $5,9 miljard.

    Shell wees in het persbericht op het negatieve effect van de verslechterende veiligheidsomstandigheden in Nigeria, waardoor de productie van olie en gas in het tweede kwartaal met 100.000 vaten olie equivalent per dag werd verlaagd.

    De omzet was $112,67 miljard, ten opzichte van $117,07 miljard een jaar eerder.

    Het kwartaaldividend is vastgesteld op $0,45 per aandeel, een toename van 5% ten opzichte van het tweede kwartaal in 2012.


    - Door Selina Williams; Dow Jones Newswires; +31 20 571 52 00; selina.williams@dowjones.com

  11. forum rang 10 voda 1 augustus 2013 16:18
    Shell cijfers KW2 vallen tegen - RBC


    AMSTERDAM (Dow Jones)--De tweedekwartaalcijfers van Royal Dutch Shell (RDSA) vallen tegen, zelfs als rekening wordt gehouden met de eenmalige last van $2,2 miljard welke voornamelijk gerelateerd is aan de schaliegasbezittingen in Noord Amerika, aldus Peter Hutton van RBC Capital Markets. "Ze hebben het over hogere operationele kosten, hogere kosten voor exploratie en lagere opbrengsten en dat is geen perfecte combinatie." Omstreeks 9.25 uur noteert het aandeel 4,1% lager op EUR24,55, terwijl de AEX met 0,3% stijgt. (RVD)


    Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com

  12. forum rang 10 voda 1 augustus 2013 16:21
    Shell resultaten KW2 zwak volgens ING


    AMSTERDAM (Dow Jones)--De CCS-winst van Shell (RDSA) in het tweede kwartaal, geschoond voor eenmalige items, van $4,6 miljard was minder dan ING had verwacht en kwam ook onder de consensus van $5,5 miljard uit. Dit komt volgens analist Quirijn Mulder vooral door de verzwakking van de Australische dollar en de verslechtering in Nigeria. Onderliggend waren de resultaten volgens hem redelijk en de kasstroom van $12 miljard was sterk. Het koersdoel van EUR33 biedt een opwaarts potentieel van 30%, waardoor Mulder zijn buy-advies handhaaft. Omstreeks 11.15 uur noteert het aandeel 4,2% lager op EUR24,52, terwijl de AEX met 0,1% stijgt. (LDF)


    Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com
  13. forum rang 10 voda 1 augustus 2013 16:27
    Shell zit met Nigeria in zijn maag

    Gepubliceerd op 1 aug 2013 om 13:18 | Views: 1.027

    Royal Dutch Shell A 16:07
    EUR 24,58 -1,02 (-3,99%)

    DEN HAAG (AFN) - De resultaten van Shell staan momenteel zwaar onder druk door hoge kosten en de grote problemen waarmee het bedrijf kampt in Nigeria, zo erkende het olieconcern donderdag bij de presentatie van de halfjaarcijfers. Het bedrijf neemt zijn activiteiten in het Afrikaanse land onder de loep, maar is niet van plan zich er helemaal uit terug te trekken.

    In Nigeria verdwijnen volgens de lokale autoriteiten dagelijks naar schatting zo’n 400.000 vaten olie door diefstal. Voor Shell gaat het 100.000 vaten per dag, aldus de Brits-Nederlandse onderneming. Doorgaans wordt de olie gestolen door die af te tappen uit pijpleidingen. Een vat ruwe olie bevat 159 liter, waarmee de gestolen hoeveelheid neerkomt op miljoenen liters per dag. Deze verliezen kostten Shell afgelopen kwartaal naar eigen zeggen 250 miljoen dollar (bijna 189 miljoen euro).

    Shell heeft al tientallen jaren te kampen met problemen in Nigeria. Het bedrijf is er sinds 1936 actief en heeft te maken gehad met sabotage en een oorlog die het werk bemoeilijkten.

    Gasproductie

    Shell gaf donderdag aan dat de productie in Nigeria door de verkoop van activiteiten met zo'n 80.000 tot 100.000 vaten olie per dag kan worden verkleind. ,,Dat betekent niet dat we de productie op het vasteland van Nigeria helemaal verlaten'', zei bestuursvoorzitter Peter Voser. ,,Gasproductie is daar heel belangrijk, daar investeren we ook in. Op dat vlak kunnen we toegevoegde waarde leveren, zowel voor Nigeria als voor Shell. In het oosten van Nigeria zullen we minder aanwezig zijn in de olieproductie.''

    Vanwege de sabotagepraktijken zijn oliemaatschappijen in Nigeria vaak het mikpunt van kritiek van milieu- en mensenrechtenorganisaties. Door de gaten die lokale oliedieven in de pijpleidingen boren, is er in de afgelopen jaren veel olie in de natuur terechtgekomen.

    Oude leidingen

    Tegenstanders wijzen erop dat ook oude leidingen met achterstallig onderhoud oorzaak zijn van het weglekken. Sommige leidingen zouden al 40 tot 50 jaar oud zijn. Naast Shell zijn in het gebied ook de maatschappijen Chevron, Exxon-Mobil, Agip en Total aanwezig, maar Shell wordt over het algemeen gezien als de grootste vervuiler.

    Het opruimen van de olievervuiling in Nigeria kan volgens een VN-rapport uit 2011 wel 30 jaar duren. De vervuiling en onrust kost de Nigeriaanse overheid jaarlijks miljarden aan inkomsten. ,,We zullen onze bijdrage leveren, maar dit zijn geen problemen die Shell alleen kan oplossen'', aldus Voser.
  14. forum rang 10 voda 6 augustus 2013 16:28
    Shell mag blijven boren in Noordpoolgebied

    Gepubliceerd op 6 aug 2013 om 06:48 | Views: 1.347

    Royal Dutch Shell A 16:11
    EUR 24,12 -0,14 (-0,58%)

    ANCHORAGE (AFN/BLOOMBERG) - Shell mag doorgaan met proefboringen in het Noordpoolgebied. De rechter in Alaska heeft bezwaren van milieuorganisaties tegen de boringen in de Tsjoektsjenzee en de Beaufortzee afgewezen.

    De groepen hadden intrekking van de vergunningen geëist, vooral omdat Shell niet goed voorbereid zou zijn op olielekkages. Volgens de organisaties, waaronder Greenpeace, zijn de noodscenario's van het bedrijf gebaseerd op ,,ongeloofwaardige aannames''. Zo zou Shell in geval van een olielek materieel willen inzetten dat nog nooit in poolgebied is getest.

    De rechter stelde maandag echter dat het Amerikaanse ministerie van Binnenlandse Zaken geen fouten heeft gemaakt en de aanvragen terecht heeft goedgekeurd. In 2012 kwam de Nederlands-Britse oliemaatschappij overigens amper aan boren toe door allerlei mankementen aan de twee schepen waarmee dat gebeurt.
  15. forum rang 10 voda 14 augustus 2013 16:56
    Shell and Interpipe announce details of cooperation

    In 2012, Shell and Interpipe signed a MoU that outlined the steps required to bring Interpipe’s pipe products in line with Shell’s global standards. Since then the companies have successfully come through the crucial steps of the Memorandum.

    As a result Shell has approved Interpipe mills and certain product lines.

    Mr Robin Naughton, Well Engineering Team Lead, Shell has approved and is satisfied with certain Interpipe products and continues to work with Interpipe on other aspects so that a significant and relevant product range is approved for Shell both in Ukraine and Internationally. Once relevant product lines are approved Interpipe will be able to bid for supply tenders for Shell.

    Mr Denis Morozov director on Products and Resources of Interpipe said that “The cooperation with Shell gives us a challenge to meet the highest quality standards in the industry. And I’m delighted that Interpipe has successfully passed Shell qualification audit. At the moment we have approved certain product lines with Shell and working on development of new pipe products with premium connections to meet company’s requirements to operate in tough geological conditions.”

    The companies announce the progress status on the crucial steps of Memorandum:

    1. Shell has approved the steel manufacturing plant of Interpipe Steel for production of steel billets for use in rolling of casing and tubing

    2. Shell has audited Interpipe NTRP and Interpipe Nikotube pipe rolling mills and confirmed that plants’ technological processes and quality management system comply with international standards. Qualification orders of casing and tubing have been transported to the US for inspection and verification of meeting Shell standards. Initial results are under review.

    3. Interpipe NMPP mill has been approved by Shell for manufacturing of Line Pipe for a limited product range.

    4. Shell has approved Interpipe to thread API specification connections, and is working with Interpipe on new premium connections. Premium connections are required for high pressure fracturing of gas wells to ensure well integrity and thus safe operations.
    Meanwhile, Shell is a global group of energy and petrochemicals companies. With around 90,000 employees in more than 80 countries and territories, Shell helps to meet the world's growing demand for energy in economically, environmentally and socially responsible ways.

    Source - Strategic Research Institute
5.743 Posts
Pagina: «« 1 ... 129 130 131 132 133 ... 288 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Er staat extreem veel op het spel voor Shell

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links