Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Feestbook

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Frank van Dongen (Cees Smit)

Frank van Dongen is het pseudoniem van vermogensbeheerder en fondsmanager Cees Smit. Hij is algemeen directeur van Today’s Vermogensbeheer en Today’s Tomorrow Fondsbeleggen (For Tomorrow). Today’s is als vergunninghouder geregistreerd is bij de AFM en het DSI. Cees Smit is gespecialiseerd in ingewikkelde derivatenco...

Meer over Frank van Dongen (Cees Smit)

Recente artikelen van Frank van Dongen (Cees Smit)

  1. apr '17 De Show is over: Iedereen bedankt 77
  2. jan '17 Mindf*ck 34
  3. mei '16 De beren krijgen lucht 14

Reacties

18 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 24 september 2012 09:45
    Apple heeft een leuk ritje voor de boeg van 700-800 usd naar pakweg 100 usd. In katzwijm liggen voor een apparaat geeft te denken: overwaardering. Met de Haren erbij slepen: Als ik weet dat er ingebroken wordt bij mij zal ik op faceboek zetten dat men bij de buren meer te halen valt.
  2. [verwijderd] 24 september 2012 10:45
    "We kunnen het ook anders zien namelijk dat de gemeente Haren een enorme kans heeft laten liggen om een groot feest te organiseren en daarmee eindelijk Nederland en specifiek het Noorden op de kaart te zetten."

    Duizenden mensen hebben zich in ieder geval prima vermaakt en het was op o.a. CNN zoals je zelf al aangeeft...
  3. [verwijderd] 24 september 2012 11:08
    quote : Al deze informatie is veel waard voor adverteerders.

    dit is gelukkig de start van de echte ondergang van dit product, meer is het niet. oplichterij en vernielzuchtige lieden maken er gebruik van, adverteerders zijn flits-geldverspillers. voorspelling: facebook verdwijnt van zelf. ik zou puts turbo shorts kopen.
  4. harrysnel 24 september 2012 12:03
    "..en als de nieuwsgierigen gewoon vermaakt waren dan had het volgens mij niet uit de hand hoeven lopen.."

    Het is inderdaad niet zo erg dat tuig ("nieuwsgierigen") een half dorp afbreekt zolang we de bejaarden maar uit iedere eetgelegenheid weren. Vaak zijn ze nog doof ook en dat is helemaal verschrikkelijk..

    Vind deze column IEX-onwaardig..
  5. [verwijderd] 24 september 2012 15:43
    M.i. is Feestboek, men wil er immers graag bijhoren, allemaal graag even op het Feestboek meedoen, net zoals Apple dit om niet altijd door doorsnee Windowsgebruikers even goed begrepen redenen is, en zoals Hyves dit was, een hype, dan is zus of zo een hype en dan is zus of zo ineens weer geen hype, er zullen altijd wel hypes zijn waar men onder het motto

    "Onze hype is de allerbeste en de meest perfecte van de hele wereld, er kan in de hele wereld gewoon niets zijn dat beter is dan onze hype"

    graag in een groot feest op de wereld, het is nietus, het is wellus, voor kortere of langere tijd bij wil horen.
  6. [verwijderd] 24 september 2012 17:20
    Toch maar een groot feest bij Todays aankondigen, als publiek Facebook Evenement.

    Vinden ze vast leuk, veel bier, paaldanseressen, voetballers die handtekeningen zetten en diverse BN'ers, kortom alles waar veel mensen op afkomen.
    Ter meerdere eer en glorie van Todays en de social media!

    Echt waar joh, vinden ze dat leuk bij Todays of IEX ?
    Persoonlijk ben ik na deze sociale inzichten van de columnist afgehaakt, dit soort onzin voorspelt genoeg over de waarde van de rest van de column.
  7. [verwijderd] 24 september 2012 17:48
    @jwh In de m.i. zeer interessante en inzichtgevende column van een deskundig auteur heb ik nergens iets waar kunnen nemen van hetgeen u kennelijk waarneemt: de auteur geeft slechts zoals iedereen inmiddels wel weet geheel terecht aan dat er in Haren ergens iets niet goed is gegaan.
  8. [verwijderd] 24 september 2012 20:26
    @bergen333 In de m.i. zeer interessante en inzichtgevende column van een deskundig, bepaald voor de korte en lange termijn duurzaam niet kortzichtige auteur heb ik nergens iets waar kunnen nemen van hetgeen u kennelijk waarneemt: de auteur geeft slechts zoals iedereen inmiddels wel weet geheel terecht aan dat er in Haren ergens iets bepaald niet goed is gegaan.
  9. [verwijderd] 25 september 2012 23:13
    @bergen Ik heb zojuist de eerste zin

    "Door Haren werden we even uit ons saaie bestaan getild en werd het leven van velen even opgefleurd met een Facebook-Vrienden-van-Vrienden-feestje."

    in het deskundige artikel van de deskundige auteur 14 keer overgelezen, wat inderdaad, hier heeft u helemaal gelijk op, niet zo moeilijk was.

    Dit wil echter niet zeggen dat ik van het punt, wat u kennelijk wil maken, chocola kan maken, het is na 14 keer lezen gelukkig of helaas duurzaam niet anders.
18 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links