Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

AEX: Druk omlaag

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Bas Heijink

Technisch analist Bas Heijink schrijft iedere dag een update over de AEX. Senior Technisch Analist Bas Heijink houdt zich binnen de ING Investment Office van ING Bank bezig met Technische Analyse. Heijink let vooral op de kansen die hij ziet in de markt om op korte termijn een goed absoluut rendement te behalen. H...

Meer over Bas Heijink

Recente artikelen van Bas Heijink

  1. jun '17 TA Arcelor Mittal: Buy the dip 12
  2. jun '17 TA: Bedankt! 411
  3. jun '17 TA: Van lang naar kort 425

Reacties

236 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 12 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 5 september 2012 10:08
    Ja, ja Max, je punt is duidelijk. Maar als MS echt zou omvallen, zou dit m.i. allang bekend zijn bij de grotere partijen en zou je enorme druk zien ontstaan op de onderkant, verkoopdruk met hoog volume. Ik zie dat niet en verwacht er ook weinig van. Stemmingmakerij, geruchten. Maar handel er gerust op.
  2. [verwijderd] 5 september 2012 10:29
    Waarom dreigen 48 (achtenveertig)hot shots "het MS gebouw", "hun club", te verlaten en dan ook nog eens met zoveel stampij. Waarom ligt een in wezen intern probleem op straat en dat dan ook nog eens op instigatie van een groep behoorlijk vooraanstaande personen die de facto "de kring van groot MS-familievertrouwen" breken? Dit bericht zo - de absolute top van MS "te kakken zettend" -, naar buiten brengen komt mij voor als de dood in de pot, zeker in het huidige tijdsgewricht, waarin banken het flink voor hun kiezen krijgen en op eieren moeten lopen. Alleen of vooral een handelssoftware probleem?! Ik denk het niet... Geen handelssoftwareprobleem, maar waarschijnlijk vooral een "foutief handelen probleem" lijkt MS op te breken, dat is wat ik denk. Ik kan niet 100% hard maken dat mijn verhaal klopt - en anders geef ik toch gewoon de schuld aan de illuminati :-) -, maar alle gekheid op een stokje: ik raad niemand aan zijn of haar vingers aan dit zaakje te branden.
  3. jeff1974 5 september 2012 10:32
    Beste Allemaal,
    Ik volg dit forum nu een paar maanden, met groot genoegen, dank u voor dat. Ik beleg.. vooral in turbo's AEX en heb daar wisselende ervaringen mee. Heb ook alle facetten van emotie al meegemaakt (vreugde, schrik, etc). Nu heb ik een vraag. Ik begrijp dat jullie vooral in opties handelen met de bijbehorende spreads; Waar kan ik dit het beste leren? Heb al een hoop zelfstudie materiaal (for dummy's, alles van Binck, Alex etc) Hebben jullie enige tips? Met zonnige groet. Oh, ik zit al een week short turbo AEX met een SL van 340.
236 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 12 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links