Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Pharming Group AEX:PHARM.NL, NL0010391025

  • 0,900 26 apr 2024 17:35
  • +0,019 (+2,16%) Dagrange 0,883 - 0,903
  • 3.641.122 Gem. (3M) 6,9M

Snorkle is nerveus

16 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 26 augustus 2003 07:54
    Snorkle is nerveus, raar, al sinds hij zijn eerste geld in Pharming belegde heeft hij zich nooit zo raar gevoeld als de afgelopen week. Nog maximaal 1,5 maand verwijderd van de (eerste) grote ontknoping, voor pharming de fundamentele ontknoping en het bewijs dat ze erin geslaagt zijn om van een ongezond bedrijf te veranderen in een solide en gezond en vooral kansrijk bedrijf, en voor haar beleggers daarnaast de eerste grote financiele beloning en het bewijs dat je heel erg ver komt met het delen van kennis en het rustig wachten op "echt" rendement.

    Snorkle is nerveus, raar, hij weet dat de fase 2 resultaten gewoon goed zijn. Het kan niet anders, de geluiden in de markt zijn positief, de grote namen betrekken zich in het project, het is een bewezen therapy, iedereen is super enthousiast van patient tot opinieleider tot pharming zelf. Zelfs gezien de loop van een trial kan het haast niet anders of indien het ergens fout had gezeten dat dit allang naar buiten moest zijn gekomen.

    Snorkle is nerveus, raar, hij weet dat hij het rendement gaat halen wat hij altijd voor ogen had. Zien andere het ook ? Zullen anderen doorhebben dat de koers straks bij goede resultaten omhoog spuit, dat er euros bijkomen, dat de trader is uitgespeeld en dat de instituten nu wel zullen instappen. Deze sprong zal geen verliezers kennen, iedereen zal er winst op maken, maar sommige zullen de haren wel uit de hoofd trekken omdat ze veels te snel hebben verkocht. Niet realiserende wat de belangrijkheid van dit nieuws was.

    Ook Snorkle zal nerveus zijn, voor hem is het ook de eerste keer dat hij iets gaat meemeken dat feitelijk te onderbouwen is maar toch de grenzen van het realistische gaat tarten. Iets wat weinigen ooit nog hadden verwacht van Pharming staat te gebeuren.

    Maximaal nog 1,5 maand voordat fase 3 begint, juist als het gebeurd, keep your cool, dan op dat moment wordt voor de belegger het rendement gemaakt. Dit zijn kansen die niet vaak voorkomen, profiteer hier optimaal van. Bepaalde emoties kan je niet uitschakelen, maar wees je ervan bewust wat een start van fase 3 van dit medicijn betekend, en kijk eens terug in de tijd bij andere biotechers en het moment dat ze een fase 3 van hun leadproduct startte.

    Snorkle is nerveus, als een wielrenner in een ploegentijdrit, honderd meter van de finish verwijderd, wetende dat ze minuten voorliggen op de concurrentie, wetende dat ze zijn geslaagd in de opzet, maar liever zo snel mogelijk hier ook het bewijs van te hebben.

    Groet Snorkle

  2. durobinet 26 augustus 2003 08:34
    Het is ook de nervositeit die je voelt als je met het juiste antwoord op de hamvraag in één klap 100.000 euro kunt winnen, denk ik. Ik heb er nooit voorgestaan, maar ik kan me dat zo voorstellen.
    Het is ook de spanning van een gokker die zich afvraagt of hij niets over het hoofd heeft gezien terwijl de spanning oploopt.
    Het is de spanning van wel of niet de hoofdprijs binnenslepen.
    Met die spanning moet te leven zijn. Sterkte en succes.
    vr.gr. duro
  3. [verwijderd] 26 augustus 2003 08:44
    Wess ik niet nerveus. Die heeft op basis van de zorgvuldige informatie van met name Snorkle geinvesteerd in Pharming. Door zelf onderzoek te plegen is het vertrouwen alleen maar verstevigd.

    Wess is blij, want hij weet dat bij een ploegentijdrit een valpartij binnen de 100 meter van de streep niet meetelt in de einduitslag, zolang er maar een renner over de streep komt.......
  4. guyvg1 26 augustus 2003 10:33
    dit spanningsgevoel is leuker dan de decompressie achteraf als je merkt dat alles verliep zoals je hoopte / verwachtte.
    " Het bezitten van de zaak is het einde van het vermaak"; dit maar om te zeggen dat je niet te ongeduldig moet zijn en ook de prettige kant van die nervositeit moet meenemen.

    In een ploegentijdrit telt de tijd van de vijfde van het groepje dat samen over de eindmeet bolt, niet de eerste en als er iemand valt 100 meter voor de streep in een (ploegen)tijdrit verliest hij tijd, zo ook voor de té vroege afscheidsnemers van Pharming.
  5. [verwijderd] 26 augustus 2003 11:35
    Allemaal mooi en aardig, iedereen is vol verwachting en het lijkt inderdaad een succes story te worden.

    De enige reden dat het aandeel nog niet op de voor-oorlogse (Irak) 4 euro staat, wat een reele verwachtings waarde zou kunnen zijn, is dat de instituten er niet van zijn overtuigd dat de techniek wordt geaccepteerd.

    Bij de eerste de beste acceptatie (GTC wordt gemeld) duikt men er en masse in. Vanaf de hoge.
  6. [verwijderd] 26 augustus 2003 11:39
    Snorkle, hoe belangrijk deze ploegentijdrit ook moge zijn, bewaar je zenuwen voor later, want deze Tour is nog lang niet binnen. Er zitten nog een paar zware colletjes aan te komen en die paar minuten voorsprong kunnen zo maar weg zijn. Houd je ploeg bij elkaar en laat ze vooral niets slikken, zoals sommige nu al voorstellen.
  7. [verwijderd] 26 augustus 2003 12:30
    Ik zou er met 60000 ook nerveus van worden.
    Ikzelf heb er 10000 ....vind ik nogal veel.
    Stel je nou eens een scenario voor , waarbij het niet loopt wat wij denken....
    Kelere 60000 ....dan word je niet echt vrolijk ben ik bang.

    Ik help je wel hoor Snorkie om je nog wat nerveuzer te krijgen (-:

    Groet Richard@
  8. [verwijderd] 26 augustus 2003 19:53
    dokki, pluimpje van mij:-) Hij is goed :-p Alleen 1 probleem, ik heb er ook dus ........

    En als ik fietsen schijnt de zon
    Voetbal kijk ik niet dus zullen niet verliezen door mij
    Auto die ik rij is al 4 jaar op en top betrouwbaar

    Dat zet de weegschaal weer ongeveer op neutraal :-)

    Succes allen
16 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Logische herfinanciering Pharming

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links