Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Beer zonder shorts

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Frank van Dongen (Cees Smit)

Frank van Dongen is het pseudoniem van vermogensbeheerder en fondsmanager Cees Smit. Hij is algemeen directeur van Today’s Vermogensbeheer en Today’s Tomorrow Fondsbeleggen (For Tomorrow). Today’s is als vergunninghouder geregistreerd is bij de AFM en het DSI. Cees Smit is gespecialiseerd in ingewikkelde derivatenco...

Meer over Frank van Dongen (Cees Smit)

Recente artikelen van Frank van Dongen (Cees Smit)

  1. apr '17 De Show is over: Iedereen bedankt 77
  2. jan '17 Mindf*ck 34
  3. mei '16 De beren krijgen lucht 14

Reacties

6 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 16 juli 2012 11:25
    Iemand die zich in alle bochten wringt om toch maar short te kunnen gaan, maar tegelijkertijd toegeeft dat aandelen goedkoop zijn: dan is er toch sprake van kortsluiting in de bedrading?
    Verder hoor je ook niet long te zitten, maar hoor je aan te geven dat je zojuist 100k van aandeel x gekocht hebt. Daar schieten andere aandeelhouders en bedrijven wat mee op, niet met dat derivaten-gepiel in de marge. Daarom shorters: geniet van een welverdiende vakantie, maar wel graag t/m 31 december 2012.
  2. [verwijderd] 16 juli 2012 15:10
    Beste Cees,

    Binck long?, werkelijk.
    Bij todays moeten toch ook wel de nieuwe rekeningen geopend worden met portefeuille overboekingen vanuit Binck?
    Dat hele TOM verhaal is een ramp voor klanten.
    Dat je je eigen orders niet kan zien dat kunnen ze nog wel oplossen maar het feit dat als jij een order via TOM inlegt en iemand legt later een order in met zelfde limiet op euronext en iemand anders koopt op euronext die optie tegen jouw prijs dan gaat dat ding tegen de latere order op euronext en niet tegen jouw eerdere order op dezelfde prijs op TOM.
    Andersom werkt het overigens ook zo, als je later zou liggen op TOM dan euronext en er komt een order op TOM dan wordt jij eerst uitgevoerd.

    Maar iedereen ziet euronext terwijl nog lang niet iedereen TOM ziet dus ik wil mijn order gewoon op euronext omdat de meeste kans nog steeds is dat een market maker de tegenpartij is en niet toevallig een andere particulier.

    Ik hoor in ieder geval dat bij andere online brokers er aardig wat rekeningen worden geopend van binck klanten die geheel of alvast gedeeltelijk overstappen afhankelijk van hoeveel je in opties handeld.

    De omzet in zijn geheel is niet veel, de met alle respect kleinere klanten hebben steeds meer geld nodig voor het normale rond komen...

    Vind ik nou niet bepaald een lekker aandeel.
6 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links