Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Hoop op stimulans stuwt Europese beurzen

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

5 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 19 juni 2012 18:37
    Beurzen omhoog op bad news. Een reactie die vergelijkbaar is met een crystal meth junk die meestentijds overloopt van slecht nieuws, net als hier in Europa, maar in o zo blijde afwachting is van zijn volgende dosis. Hoe veel gekker moet die wereld om mij heen nog worden? Heren/dames politici, laat u zich in Godsnaam behandelen!
    Als stedeling, zonder koe, geit, kip en landgrond, word ik wel gedwongen om me in te dekken met goud. Wat een stelletje achterlijke gladiolen en varkens die politici en bankiers. Ik stap af van mijn geloof in onder andere de euro, want die wordt bijgedrukt/-gemaakt om schulden met schulden te dekken. Er wordt nog steeds gedacht in schulden maken, om schulden te delgen en dat kan volgens mij niet goed gaan. Met tegenzin rij ik donderdag maar weer naar het goudloket om mijn appeltje voor dorst voor een stel verkrachte euro's te kopen. Trouwens, wist je dat je goud niet kunt kopen voor, of in de buurt van de Comex spotprijs, daar ben ik inmiddels wel achter. Het kopen van fysiek goud is veel duurder dan het kopen van het goud dat wordt verkocht onder bijvoorbeeld de goldtracker "GLD", een door het bankkartel gecreëerd monster - een zogenaamd derivaat - dat je wil doen geloven dat je ook echt in het goud zit. Maar nee hoor, zo'n GLD-tracker is het zoveelste bankbedrog waarin geen flintertje goud in zit, slechts waardeloze digitale valuta op termijn. Binnenkort net zo waardeloos als Italiaanse en Spaanse obligaties die geen hond, behalve de ECB, of de Fed, indirect via haar vazallenbanken Morgan Stanley, Bank of America, Citi Group, Goldman Sachs and JP Morgan wil opkopen om gezamenlijk niet meteen in de gaten te lopen als een uit de kast vallend rottend lijk met, hoe is het in vredesnaam mogelijk, nog steeds een ongelooflijke zucht naar uw geld. Onder meer voornoemde vijf Amerikaanse banken - n.m.m. criminele organisaties ex artikel 180 Wetboek van Strafrecht - kunnen namelijk zo goed als gratis geld lenen bij de Fed die de facto niet meer lager kan gaan met haar rente. Die vijf banken gaan dan dat geld, dat ze voor zo goed als nul procent hebben geleend steken in staatsobligaties waarna de burger de rente die de staat voor die staatsobligatie aan bijvoorbeeld Morgan Stanley betaalt als belasting int bij de argeloze burgers. Die banken zijn echt een stelletje Martha Fockers en de staat, ook de Staat der Nederlanden, stemt in met deze praktijken, met dank aan u als belastingbetaler die zo'n handelsbank voorziet van rente, zonder economische groei en bloei voor het volk. Ik heb nooit gedacht dat mijn vertrouwen in de heersende politieke en bancaire elite zo'n knauw zou kunnen krijgen met als gevolg mijn gang naar een goudloket! Dit is in zekere zin waanzin, nauwelijks te geloven en moeilijk te bevatten. Intussen neemt mijn grote haat tegen zowel het politieke en bancaire establishment hand over hand toe - grosso modo zijn het criminelen en leugenaars - terwijl ik van nature een man ben die komt in vrede..., but it's too late to apologise.... en ik neig ernaar u te adviseren dan maar zo te zijn als zij zijn, dieven, verduisteraars en oplichters....
  2. [verwijderd] 19 juni 2012 18:52
    En vooral lekker blijven slapen.

    "Corzine is walking around free. In fact Corzine handed over a $50,000 check to Obama at a recent New York City fundraiser. What does that tell us? Goldman Sachs en Goldman Sachs employees are some of Obama's most generous contributors."

    Politici en bankiers lopen als een gevlochten koord rond. Het is behoorlijk gedaan hoor. Het systeem is hartstikke kapot, alleen de echo daarvan heeft ons stomkoppen nog niet bereikt. Beurs omhoog is natuurlijk prima voor hen die daarop gokken... Van harte!
  3. [verwijderd] 19 juni 2012 21:24
    Maar al die knappe koppen moeten toch ook inzien dat dit piramidespel zwaar oververhit begint te raken. De 'maatregelen' waarop zo vurig gehoopt wordt bestaat dus uit het wederom creëren van geld door het intypen van een getalletje op een computer. Er wordt weer niks gecreëerd, er worden enkel weer meer schuld gemaakt om bestaande schulden 'af te lossen'. Dit houdt toch een keer op?

    Waarschijnlijk zullen de EU leiders vanavond aankondigen dat ze het volledige ESM + EFSF fonds in gaan zetten om Spanje en Italië te redden. We hebben het hier over 750 miljard euro!!!

    Bron: www.telegraph.co.uk/finance/financial...

    Paar kanttekeningen:
    • Hoezo Italië? Dat heeft toch volgens Monti geen enkel probleem? Waarom moet daar dan zoveel geld voor vrij worden gemaakt? Toch een paar dingetjes 'vergeten' te vertellen, mijnheer Monti?
    • Het ESM verdrag is nog niet eens aangenomen, maar onze 'leiders' zetten het nu al wel in. Hoe miniem de kans ook is dat dit nog sneuvelt in de senaat, het betekent toch de facto dat Brussel ons de besluitvorming hieromtrent nu al uit handen heeft genomen?
    • Twee weken geleden verklaarden al onze politiek leiders dat Nederland 'maar' een miljardje of 6 directe hoefde te storten, en dat het volledige bedrag van 40 miljard nooit bereikt zou worden, ze fantastisch was dit fonds. Nu mensen, we mogen nu, twee weken na deze profetische woorden, de 40 miljard al over gaan maken aan Brussel. Rentekosten bij 2% bedragen 800 miljoen per jaar, bukt u even?
    • Het EFSF zou oorspronkelijk bij inwerkingtreding van het ESM ophouden te bestaan, en Nederlands garantstelling voor dit fonds zou dan ook vervallen. Lullen we niet meer over, we zetten ESM gewoon lekker samen met het EFSF in. We wilden toch met z'n allen één Europa? Moet u nu niet moeilijk gaan zitten doen, u wilde dit toch zelf?

    En morgen gaan de beurzen weer vrolijk omhoog, omdat de schulden weer een paar weken 'gedekt' zijn. Fantastisch systeem dit!
  4. Nieuwe Belegger 19 juni 2012 22:18
    Beurzen omhoog op slechte cijfers. Kom op mensen. We rijden fulltime speed richting een blinde muur en wat doen we? We trappen het gaspedaal nog even in. Het bewijs dat beleggers niet meer weten wat ze doen, totale waanzin!

    Reinaert/ Rogoff hadden gelijk in "This time it's different":
    What one does see, again and again, in the history of financial crises is that when an accident is waiting to happen, it eventually does.
5 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links