Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Pharming Group AEX:PHARM.NL, NL0010391025

  • 0,898 2 mei 2024 17:35
  • +0,022 (+2,45%) Dagrange 0,879 - 0,898
  • 2.763.190 Gem. (3M) 6,7M

Pharming Augustus 2023

6.549 Posts
Pagina: «« 1 ... 215 216 217 218 219 ... 328 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Lady GakGak 15 augustus 2023 17:41
    quote:

    aextracker schreef op 15 augustus 2023 12:55:

    [...]

    De eerste helft van je eerste zin heb je de lezers voldoende duidelijk gemaakt fanaat.
    dat deed je in tientallen herhalingen op dit forum, zonder nieuwe aanvullingen\inzichten of onderbouwingen toe te voegen.

    Mijn welgemeende advies aan jou is dat je "mentaal & fysiek afscheid neemt" van het fonds Pharming Group NV en je levensvreugde indien verbonden met de beurs en beleggen elders te vinden.
    Jouw mening respecteer ik, doch is niet die van menig andere forumbezoeker.
    Het eindeloos herhalen van jouw persoonlijke irritaties op dit forum i.r.t. Pharming & management draagt niet bij tot het delen van zinvolle inzichten, waar lezers nog wat nieuws uit halen. daarbij is jouw inzicht lezers genoegzaam bekend.

    Zou je svp kunnen en willen stoppen met het draaien van die inmiddels grijsgedraaide plaat ? Begint te jeuken..... :)
    Volgens mij is ie toe aan een dosis Joenja:)
  2. [verwijderd] 15 augustus 2023 18:08
    quote:

    Kleine_Keizer schreef op 15 augustus 2023 08:04:

    [...]
    Daar hebben we het eerste lid van de shorters band!

    Man man, zielig zeg. Wat is de reden dat je mensen met een positieve visie over Pharming zo bashed? Terwijl je zelf als shorter ook geen enkel succes behaalt met Pharming in 3 jaar tijd? Vermakelijk zeg :))
    Je hoeft jezelf niet zo te kijk te zetten dat je geen flauw benul hebt van short gaan hoor.

    Laat ik een tipje van de sluier oplichten:

    Als je met de opbrengst van het short gaan meer rendement maakt dan het short gaan je kost dan verdien je geld.
  3. forum rang 7 Beur 15 augustus 2023 18:21
    quote:

    Mika schreef op 15 augustus 2023 16:50:

    Ik begrijp echt niet goed waarom mensen niet verkopen op koersen zoals recent 1,15 euro. De koers zakt toch iedere keer in. Ritjes maken levert echt meer op, althans met dit aandeel. Visioenen over hoge koersen welke al jaren op dit forum worden gedeeld blijven visioenen. Ik zie zeker op korte termijn geen hoge koersen komen. Iemand schreef ooit eens op dit forum dat Pharming een 'volksaandeel' was en dat is eigenlijk wel een goede omschrijving. Er zijn grote groepen mensen op dit aandeel afgekomen, ook mensen welke nog nooit belegd hadden. Een groot deel van deze mensen dachten snel rijk te worden maar zo werkt het niet op de beurs. En zo werkt het al helemaal niet als je eigenlijk niet goed weet waar je over praat zoals bij het introduceren van geneesmiddelen. Er is ondertussen veel gehypet vwb dit aandeel op dit forum en ik denk dat er ook redelijk wat mensen met verlies zijn uitgestapt. Ik schreef het al eerder, een vriend van mij is 3 jaar geleden(!) ingestapt op een koers van 1,15 euro en hij staat nog steeds op verlies. Er wordt gepraat of Pharming allerlei nieuwe indicaties gaat brengen, alsof dat iets is wat je even doet. Zoals ook vaak wordt geschreven over hoeveel firma's blij zouden mogen zijn om samen te mogen werken met Pharming, hoeveel firma's graag stofjes over zou willen doen aan Pharming die bewezen heeft een expert te zijn om deze middelen als medicijn naar de markt te kunnen brengen enz.
    En als dat maar vaak genoeg herhaalt wordt zijn er genoeg mensen die dit ook nog allemaal gaan geloven. Tot de teleurstelling volgt dat het allemaal toch wat anders loopt dan voorgespiegeld op dit forum.

    Het is mooi dat Pharming nu 2 medicijnen heeft. Ook fijn dat er wat geld in kas is maar wat voor een farmaceut of biofarmaceut ook weer niet echt veel geld is. Daar staat tegenover dat er ook hoge kosten zijn en die kosten zullen niet snel minder worden. Onderzoek, een salesforce enz, kosten allemaal veel geld.
    Ik geloof niet in hoge koersen op korte termijn en op langere termijn (hoe lang is lang?), daar heb ik ook mijn vraagtekens bij.
    Juist omdat de koers veel op- en neer gaat zou ik gebruik maken van de volatiliteit van dit fonds. Dat levert dan nog wat op. Blijven staren naar de koers die maar niet omhoog wil en wat ook weer frustraties oplevert (te zien aan sommige posten), daar zou ik mijn strategie op aanpassen.
    Je zou kunnen stellen dat Ph. het overleefd heeft dankzij de forse instroom de laatste jaren van mensen die nog nooit eerder belegd hadden.
  4. [verwijderd] 15 augustus 2023 18:35
    quote:

    Beur schreef op 15 augustus 2023 18:19:

    [...]Maar als de koers maar niet echt wil zakken onder de koers waarop je short ging ook weer niet zo veel.

    Ps. Doe niet zo minzaam en aanstellerig interessant joh. Je bent net zo erg als de persoon waarop je reageert.
    Maar als de koers maar niet echt wil zakken onder de koers waarop je short ging ook weer niet zo veel.

    Maakt niet uit, winst is winst. Ik schep hier niet op over mega winsten op m'n Pharming positie, in tegenstelling tot sommige anderen.

    PS: "Aanstellerig interessant"? Dat zeg jij? Degene die mij enige tijd geleden nog toebeet dat jij meer beleggingservaring hebt dan ik?

    ;)))
  5. [verwijderd] 15 augustus 2023 18:56
    quote:

    Pannenkoek schreef op 15 augustus 2023 18:35:

    [...]

    Maar als de koers maar niet echt wil zakken onder de koers waarop je short ging ook weer niet zo veel.

    Maakt niet uit, winst is winst. Ik schep hier niet op over mega winsten op m'n Pharming positie, in tegenstelling tot sommige anderen.

    PS: "Aanstellerig interessant"? Dat zeg jij? Degene die mij enige tijd geleden nog toebeet dat jij meer beleggingservaring hebt dan ik?

    ;)))
    Beur heeft 't over een aantal jaren gehad. Vanwaar toch altijd die ;))) ?
  6. [verwijderd] 15 augustus 2023 18:58
    quote:

    Mika schreef op 15 augustus 2023 17:01:

    [...]. Wanneer ik een rit maak met Pharming dan is dat met een niet al te groot bedrag. En dat laatste heeft weer te maken met hetgeen ik eerder al over Pharming schreef.

    Een niet al te groot bedrag bij zo'n geringe koersfluctuatie als bij Pharming kóst toch bijna geld aan transactiekosten?
  7. [verwijderd] 15 augustus 2023 19:01
    quote:

    Ton v Hanssen schreef op 15 augustus 2023 16:02:

    [...]

    . Ik kijk uit naar het moment waarop we een vruchtbare discussie kunnen hebben en misschien wat dieper kunnen duiken in de onderwerpen die ons interesseren.

    Wat een lelijke zin. Had moeten zijn : en misschien wat dieper in de onderwerpen die ons interesseren kunnen duiken.
  8. [verwijderd] 15 augustus 2023 19:59
    quote:

    Beur schreef op 15 augustus 2023 19:05:

    [...]Als reactie op jouw potsierlijk schoolmeesterachtige opdracht voor mij was dat ja.
    Zoals zojuist om 18.08u daarvan weer een proeve naar een ander forumlid met een: "Laat ik een tipje van de sluier oplichten". Pffff....
    Potsierlijk maar eigenlijk ook een beetje deerniswekkend als je uit het behandelen van anderen als kleine kinderen je bevrediging op dit forum moet halen.
    Men snapt blijkbaar niet, inclusief jij, hoe short gaan werkt.

    Dat kun je uitleggen als schoolmeesterachtig Je kunt jezelf misschien ook afvragen hoe het komt dat men, ook jij met al jouw ervaring, blijkbaar nog steeds niet weet hoe men met short gaan geld kan verdienen.
  9. forum rang 7 Beur 15 augustus 2023 20:24
    quote:

    Pannenkoek schreef op 15 augustus 2023 19:59:

    [...]

    Men snapt blijkbaar niet, inclusief jij, hoe short gaan werkt
    Dat kun je uitleggen als schoolmeesterachtig Je kunt jezelf misschien ook afvragen hoe het komt dat men, ook jij met al jouw ervaring, blijkbaar nog steeds niet weet hoe men met short gaan geld kan verdienen.
    En dat baseer jij dus op één enkel antwoord van mij op een vraag van jou. Een correct antwoord dat niet in jouw kennelijk beperkte straatje van correcte antwoorden paste en jij dus aan de hand van de bij jouw aanwezige kennis dan wel aanwezige vooringenomenheid niet begreep. Ik hoop dat je bij gewichtiger zaken wat minder snel een oordeel klaar hebt.
    Maar het feitelijk issue hier was en is niet of ik niet zou weten hoe ik met short gaan geld kan verdienen maar jouw ondertussen niet leuk meer zijnde schoolmeesterachtige benadering van mij en anderen op dit forum.
6.549 Posts
Pagina: «« 1 ... 215 216 217 218 219 ... 328 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Logische herfinanciering Pharming

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links