Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Philips Koninklijke AEX:PHIA.NL, NL0000009538

  • 19,265 25 apr 2024 17:35
  • -0,355 (-1,81%) Dagrange 19,250 - 19,650
  • 2.604.223 Gem. (3M) 2M

Philips 2022

7.913 Posts
Pagina: «« 1 ... 280 281 282 283 284 ... 396 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 Take a sisi 20 oktober 2022 22:17
    quote:

    bp5ah schreef op 20 oktober 2022 22:10:

    Philips overkant $13.28(€13,575) +0.07 +0.49% 16:00:00 - Closed. Currency in USD ( Disclaimer )

    Volume: 7,429,465 Day's Range: low $13.22(€13,513) - high $13.59(€13,891)

    3 maands gemiddelde in volume = 2,576,257, dus vanavond ging dat drie keer hoger aan de overkant.
    En wat zegt ons dat gezien de koers nagenoeg niet gedaald is .
  2. forum rang 5 Drs P. 20 oktober 2022 23:29
    quote:

    bp5ah schreef op 20 oktober 2022 22:10:

    Philips overkant $13.28(€13,575) +0.07 +0.49% 16:00:00 - Closed. Currency in USD ( Disclaimer )

    Volume: 7,429,465 Day's Range: low $13.22(€13,513) - high $13.59(€13,891)

    3 maands gemiddelde in volume = 2,576,257, dus vanavond ging dat drie keer hoger aan de overkant.
    de downtrend blijft, immers geen goed nieuws te verwachten voorlopig: oa. de 1.3 miljard afschrijving is wederom slappe hap, de echte pijn zit in de wereldwijde legal exposure (slaapapneu) en mn. in de US zullen de potentiele punitive damages waarschijnlijk in de miljarden gaan oplopen door aangetoond mismanagement, willens en wetens schadelijke informatie sinds 2015 niet naar buiten brengen en op adequate wijze op te lossen door het management. Kortom Philips "extreme weak leadership at the top", inbreed at the top door nepotisme (bijv. de van Houten broers, maar is nog veel erger), als dat niet wordt aangepakt zal Philips altijd in de schaduw van bedrijven als Danaher, GE en Siemens moeten opereren en dat is met het huidige senior management de best case scenario!
  3. relpinda 20 oktober 2022 23:35
    Philips verbetert de beeldvorming en simulatie van MR-radiotherapie voor hoofd-halskanker
    Nieuws via RSS voor Philips Koninklijke
    20 oktober 2022 15:00

    20 oktober 2022

    FDA 510(k) goedkeuring voor AI-enabled Philips MR for Calculating Attenuation (MRCAT) Hoofd-halsradiotherapietoepassing breidt reeks van MR-only workflows uit
    Positioneringsmaskersysteem van MacroMedics [1] nu compatibel met Philips MR Head Neck Coil, waardoor de patiëntervaring en behandelresultaten worden verbeterd
    Amsterdam, Nederland – Koninklijke Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA), een wereldleider in gezondheidstechnologie, heeft vandaag twee nieuwe ontwikkelingen aangekondigd in MR-only workflows om de beeldvorming en simulatie van radiotherapie bij hoofd-halskanker te bevorderen. De kunstmatige intelligentie (AI) van het bedrijf maakte MRCAT-radiotherapie voor hoofd en nek mogelijk, waardoor het gebruik van MR als de enige of primaire beeldvormingsmodaliteit voor radiotherapieplanning bij de behandeling van tumoren van zacht weefsel in het hoofd en de nek, samen met de hersenen en het bekken mogelijk is. en prostaat, heeft FDA 510(k)-goedkeuring gekregen en is in de handel verkrijgbaar in de V.S.

    Als resultaat van een recent ontwikkelingspartnerschap met het patiëntpositioneringsbedrijf MacroMedics, heeft Philips ook de compatibiliteit aangekondigd van MacroMedics' nieuwste DSPS (Double Shell Positioning System) ProminentTM-positioneringssysteem [1] met Philips MR Head Neck Coil. Deze unieke oplossing combineert de superieure beeldvormingscapaciteiten van zacht weefsel en de beeldkwaliteit met hoge resolutie van de hoofd- en nekspoel van Philips met de comfortverhogende en positionele nauwkeurigheid en stabiliteitskenmerken van het masker van MacroMedics. Deze ontwikkelingen zijn bedoeld om de nauwkeurigheid van de planning en simulatie van radiotherapie te verbeteren om betere resultaten voor de patiënt te bereiken, het comfort van de patiënt te vergroten en de efficiëntievoordelen te bieden van een workflow met alleen MRI.

    "Met dit innovatieve masker dat in de hoofdspoel van Philips past, verwachten we hoofd- en nekbeelden voor radiotherapieplanning met diagnostische beeldkwaliteit en verbeterd patiëntcomfort", zegt Marielle Philippens, universitair hoofddocent MRI voor radiotherapie aan het Universitair Medisch Centrum Utrecht ( Utrecht, Nederland), die momenteel de geïntegreerde oplossing van Philips en MacroMedics gebruikt.

    "De superieure beeldvorming van weke delen van MR, samen met vooruitgang in de integratie en orkestratie van gegevens, inclusief het gebruik van kunstmatige intelligentie, belooft meer duidelijkheid en minder subjectiviteit bij het plannen van radiotherapie voor hoofd-halskanker", zegt Ilya Gipp, Chief Medical Officer Oncology Oplossingen bij Philips. "Onze samenwerking met MacroMedics om een ??patiëntvriendelijk maskersysteem te ontwikkelen dat compatibel is met onze dStream-beeldvormingsspoelen met hoge resolutie onderstreept de toewijding van Philips om de precisie-instrumenten te leveren die nodig zijn voor de lokalisatie en karakterisering van moeilijk te behandelen tumoren."

    Het radiooncologieportfolio van Philips is ontworpen om meer duidelijkheid te verschaffen door oncologen te voorzien van nauwkeurige beeldbegeleiding, geïntegreerde workflows en de veelzijdigheid om de precieze, adaptieve, gepersonaliseerde behandeling te leveren die elke patiënt verdient. De producten en diensten van het bedrijf worden verbeterd door strategische klinische en technologische partnerschappen, leverancierneutrale apparaatintegratie, geavanceerde beeldvorming en AI-algoritmen om artsen te helpen meer betrouwbare diagnoses en behandeltrajecten voor patiënten te stellen.

    Tijdens ASTRO 2022 zal Philips ook zijn strategische samenwerking met Elekta benadrukken op het gebied van nauwkeurige en gepersonaliseerde oncologische zorg. Voortbouwend op hun succesvolle samenwerking om Elekta Unity te ontwikkelen, 's werelds eerste high-field MR-linac (lineaire versneller), werken de twee bedrijven samen om verder beeldgestuurde adaptieve behandeling en oncologische informatica-oplossingen te leveren om de kankerzorg te personaliseren en te verbeteren.

    Philips presenteert zijn nieuwste innovaties op het gebied van stralingsoncologie op ASTRO 2022 (23-26 oktober, San Antonio, Texas, VS), die allemaal zijn ontworpen om de nauwkeurigheid van beeldvorming, planning en behandeling te vergroten; de tevredenheid van patiënten en medewerkers verbeteren; de tijd tot de behandeling versnellen; en de investeringswaarde te maximaliseren. Bezoek Philips op ASTRO 2022 voor meer informatie over de innovaties op het gebied van stralingsoncologie van Philips die tijdens het evenement worden uitgelicht. Sluit je aan bij Philips in stand #2761 en volg @PhilipsLiveFrom voor #ASTRO22-updates tijdens het evenement.

    [1] In afwachting van goedkeuring door FDA 510 (k); niet te koop in de VS

    Voor meer informatie, richt u tot:

    Kathy O'Reilly
    Philips Global Press Office
    Tel.: +1 978-221-8919
    E-mail: kathy.oreilly@philips.com
    Twitter: @kathyoreilly
  4. OsMarkt 21 oktober 2022 06:05
    nos.nl/artikel/2449182-gebruikers-apn...

    Gebruikers Apneu-apparaten Philips naar de rechter voor inzage documenten
    Honderden gebruikers van apneu-apparaten van Philips zijn naar de rechter gestapt, schijft NRC. Ze willen afdwingen dat het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) vertrouwelijke documenten over de omstreden apparaten vrijgeeft.

    Letselschadeadvocaat Mark de Hek probeert de documenten sinds vorig jaar te krijgen. "De ruim zeshonderd gebruikers die ik bijsta, maar ook de 85.000 overige gebruikers in Nederland, hebben er een groot belang bij om deze documenten snel te krijgen. Mensen zijn bezorgd, angstig en ervaren emotionele problemen. Ze willen weten wat er mis is met het apparaat waarvan ze afhankelijk zijn en dat mogelijk levensgevaarlijk is."

    Het gaat om ongeveer duizend documenten met onder meer onderzoeksverslagen, risicoanalyses en correspondentie tussen Philips en het ministerie.

    Dit zou een grote en terechte stap zijn.
  5. forum rang 7 €URO-Trader 21 oktober 2022 08:42
    Mag toch aannemen dat er al een aantal ademgebruikers zijn overleden, een aantal zijn overgestapt op een ander merk, een aantal mensen de apparaten in het geheel niet meer gebruiken en een aantal mensen die zich er in het totaal niet druk om maken en kampen met hele andere complicaties. Al bij al teleurstellend dat het nog niet opgelost is na ruim een jaar druk te zijn. Uiteraard heel, heel en heel jammer.
  6. forum rang 4 kooning 21 oktober 2022 10:08
    quote:

    bp5ah schreef op 20 oktober 2022 22:25:

    [...]
    't zegt niks, hangt van volgende week af.

    Heb ze nog van vanmiddag op .34, en daar ligt de sl morgen ook.
    Van deze troep ben je iig ook weer af. Wees maar blij dat je ze niet nog hebt voor de cijfers van Maandag want dan was de schade waarschijnlijk een stuk groter voor je geweest. De ervaring leert dat Phillips bijna altijd zakt na de presentatie van de kwartaalcijfers.
    Ik heb wel gezien dat ik veel van jou kan leren wat beleggen aan gaat.
    Ik was waarschijnlijk weer zo stom geweest om te blijven zitten.
  7. forum rang 10 bp5ah 21 oktober 2022 10:11
    quote:

    kooning schreef op 21 oktober 2022 10:08:

    [...]Van deze troep ben je iig ook weer af. Wees maar blij dat je ze niet nog hebt voor de cijfers van Maandag want dan was de schade waarschijnlijk een stuk groter voor je geweest. De ervaring leert dat Phillips bijna altijd zakt na de presentatie van de kwartaalcijfers.
    Ik heb wel gezien dat ik veel van jou kan leren wat beleggen aan gaat.
    Ik was waarschijnlijk weer zo stom geweest om te blijven zitten.
    Ik gok 't 'r niet op Kooning, maar voor 't zelfde zit ik mis en stijgt 't maandag, dan pech gehad.

    Technisch ligt 't aandeel echt als een krat zolangzamerhand, zal maandag wel wat duidelijk gaan worden over divi ook lijkt me.

    Dat willen beleggers wel weten.
7.913 Posts
Pagina: «« 1 ... 280 281 282 283 284 ... 396 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Toch enkele lichtpuntjes zichtbaar bij veelgeplaagd Philips

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links