Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Pharming Group AEX:PHARM.NL, NL0010391025

  • 0,881 25 apr 2024 17:35
  • -0,024 (-2,60%) Dagrange 0,875 - 0,910
  • 4.203.859 Gem. (3M) 6,9M

Pharming augustus 2022

5.636 Posts
Pagina: «« 1 ... 38 39 40 41 42 ... 282 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 4 souni 4 augustus 2022 13:37
    De markt lijkt de ombouw van biotecheut naar pharmaceut tot nu toe goed te ontvangen.
    Nog even de uren na de webinar afwachten naast de opnening in de US.

    De komende dagen zal de markt verder oordelen of de Vries heeft kunnen overtuigen. De duidelijkheid lijkt op dit moment hoogtij te vieren.

    Afwachten of pharming het momentum kan vasthouden.

    Tik tok tik tob
    pharming (WAKE) UP
  2. forum rang 8 aextracker 4 augustus 2022 13:58
    quote:

    fanaat schreef op 1 augustus 2022 10:36:

    Natuurlijk kakt de zaak weer in. De koopkansen zijn nog overvloedig aanwezig tegen een heel wat lagere koers als die van vandaag. Donderdag komt de dag waarop de koers met enkele centen zal dalen tot onder de 65 centen. Daarna wordt het weer wachten op mogelijke ontwikkelingen die voorlopig ver in de toekomst liggen. Je hoeft vandaag geen eigenaar te worden van een aandeeltje Pharming omdat de prijs stijgt. Wacht tot donderdag of verder in de tijd. De stukjes worden nog veel goedkoper en de marktintroductie van Leonilisib ligt nog altijd in een verre toekomst. In het allerbeste geval medio volgend jaar en normaal gesproken begin 2024. Tot die tijd gaat de koers omlaag omdat de omzet ruconest weliswaar zou kunnen stabiliseren maar de kosten explosief stijgen. De euforie van vandaag is totaal misplaatst en alleen de handel heeft geprofiteerd van dit bulletin. De optimisten hebben weer een beetje hoop gekregen maar nog lang geen beloning voor hun lange wachten.
    Interessant & grappig om fanaat's vooringenomen visie-negativiteit op PHARMING NV , die gestoeld is op een negatieve mindset i.r.t. "anything around PHARMING NV" of diens CEO Sijmen vandaag even terug te halen op dit forum.

    De uitgesproken koersrichting door famaat op 1 augustus jl. in lijn met de jarenlange negatieve litanie aan posts contra PHARMING NV i.r.t. werkelijke ontwikkelingen zijn door het H-1 bericht inmiddels geloochenstraft.
    Het H-1 persbericht plaatst fanaats cynische anti-PHARMING NV visie in het juiste perspectief; je hebt er niets aan. . . .
    PHARMING NV. verdient dit jaar meer en goed geld aan RUCONEST (lage) groei, heeft een sterke balans , veel geld in kas en een 2e middel in de laatste fase voor goedkeuring.
    Timelines worden gehaald en herhaald t.g.v. versneld goedkeurings trajekt op schaalbaarheid en haalbaarheid H-1 2023 vermarkting.

    Ondertussen kan de belegger i.m.o. verwachten, dat PHARMING < 24 maanden een volgende "lenioisib achtige" pipeline versterkende acquisitie in het zoekveld rare disease achtige immuunziektes zal oppakken.
    Het klimaat lijkt goed en de kas blijft voldoende gevuld, nu het onderzoekstrajekt gescreend is op schaalbare haalbaarheid.

    Goed gedaan Sijmen Cs.. ........ jammer fanaat dat je het niet meer helder kan zien. Wens je rustgevende dagen van bezinning.

    By the Way;
    Waar is de zelfverklaarde, "De MONITOR de Pharmng Expert gebleven ?
    Van IEX- geroyeerd of gedesillunisoneerd, c.q. gefrustreerd op dit forum afgehaakt ?

    Mogelijk een start van een nieuwe levensfase voor PHARMING NV. prima moment ook voor Sijmen om na lancering Leniolisib het stokje aan iemand anders over te dragen en toe te treden tot het leger van raadgevers en onbezoldigde adviseurs.Het optie- aandelen pakket voroziet Sijmen van een goudgerand en welverdiend pensioen.
    De beste man verdiend eer !
5.636 Posts
Pagina: «« 1 ... 38 39 40 41 42 ... 282 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Logische herfinanciering Pharming

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links