Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

"Pensioenen in 2021 niet omlaag, als..."

Goed nieuws voor pensionado's? Ze mogen de novemberrally op hun knietjes bedanken. Er hoeft namelijk misschien niet gekort te worden, niet bij iedereen in ieder geval. Uit FD:

De dekkingsgraden van pensioenfondsen hebben dankzij gunstige berichten over coronavaccins een forse sprong gemaakt in november. Dat berekenen actuarissen op basis van markt- en rentebewegingen. Als fondsen de huidige standen weten vast te houden, dan hoeven de meeste pensioenen volgend jaar niet omlaag.


Arend Jan Kamp is senior content manager van IEX. Kamp belegt iedere maand vooral voor zijn pensioen uitsluitend in beleggingsfondsen. Klik hier voor zijn actuele posities. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Klik hier voor een overzicht van de beleggingen van de IEX-redactie.

Column door: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes After Hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente columns van Arend Jan Kamp

  1. 27 jan Live Fed, Tesla, Apple & Facebook 8
  2. 27 jan Sell-off! 6
  3. 27 jan Breaking podcast: Gamestop for dummies 30

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
1 Post
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare