Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Updates op IEX.nl

Updates op IEX.nl

Achter de schermen werken wij hard om IEX.nl nog prettiger en gebruiksvriendelijker voor u te maken. Daarom voeren we regelmatig updates en verbeteringen uit op de site.

Van sommige updates merkt u weinig, maar soms verandert er iets dat u wel op kan vallen. Daarom vinden wij het belangrijk u hiervan op de hoogte te stellen.

Een groot aantal van deze verbeteringen komt voor uit de feedback die wij van onze lezers ontvangen. Heeft u dus nog een suggestie, feedback of ziet u een fout? Laat het ons gerust weten via de feedback-button rechts of via klantenservice@iex.nl.

Hieronder staat een overzicht van de wijzigingen en updates van de afgelopen tijd.

IEX Premium Digitaal

Er is een nieuwe variant van IEX Premium: IEX Premium Digitaal. Bekijk alle details van dit nieuwe abonnement hier

Redesign IEXOne

IEXOne, onze handige marktmonitor met realtime koersen, heeft een redesign gehad en heeft hierdoor een mooiere look en feel gekregen. Neem alvast een kijkje!

update


Portefeuille in uw volginstellingen

U kunt filteren welke actuele beleggingsinformatie u precies wilt zien in uw persoonlijke volginstellingen. Hier kunt u instellen dat u dagelijks een e-mail ontvangt met nieuws over onderwerpen (of 'tags') die u zelf selecteert, denk aan de AEX, biotech of bijvoorbeeld een aandeel als Amazon. 

Nieuw hier is dat u tegenwoordig het waardeverloop van uw portefeuilles kunt toevoegen. Dan ontvangt u automatisch een overzicht van hoe de aandelen in uw portefeuille op IEX presteren, bij opening en na sluiting van de beurs.

update


Dropdown resultaat in Mijn Portefeuilles

Sommige gebruikers gaven aan dat het lastig was om de periode te selecteren voor uw resultaten in de portefeuille. Om dit makkelijker te maken hebben we de dropdown uit het dashboard gehaald en op een duidelijkere plek binnen de pagina geplaatst.

update


Brokerkoppeling Mijn IEX

Zoals u wellicht al weet is het mogelijk om uw DEGIRO portefeuille te koppelen. Een update hierbij is dat u nu uw brokerkoppeling met DEGIRO kan beheren door middel van koppelen en ontkoppelen in uw Mijn Abonnementen pagina.

update


Toevoeging long/short strategie aan opties en turbopagina

In de filter van de opties- en turbo's pagina zijn long en short strategieën toegevoegd.


En had u deze al gezien? 

Deze twee verbeteringen waren al te zien bij de vorige update, maar wij vinden ze zo belangrijk dat we ze nogmaals vermelden. 

Nieuwe iOS app

Vorige week hebben we een nieuwe versie van de iOS-app gelanceerd in de App store. In de komende tijd zullen nog verdere verbeteringen worden doorgevoerd, waarvan we u uiteraard op de hoogte houden. Neem gerust alvast een kijkje in onze nieuwe app.

Download hier de app voor Apple (iOS)

Download hier de app voor Android


Wachtwoord versterking

IEX heeft bescherming en veiligheid van haar gebruikers hoog in het vaandel staan. Ondanks dat uw wachtwoord momenteel veilig is, volgen wij graag de nieuwe richtlijnen om uw wachtwoord nog verder te optimaliseren. Daarom zal bij het aanmaken van een nieuwe account of het wijzigen van het huidige wachtwoord het nieuwe wachtwoord aan de volgende eisen voldoen:

  • Minimaal 8 karakters
  • Minimaal 1 hoofdletter
  • Minimaal 1 kleine letter
  • Minimaal 1 cijfer
  • Minimaal 1 vreemd teken

Wilt u uw wachtwoord verder versterken? Ga dan naar Mijn gegevens in uw persoonlijke instellingen en wijzig uw wachtwoord.


De Redactie van IEX.nl bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Gerelateerd

Nieuw op IEX

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
a.haasnoot
0
De koppeling met mijn portefeuille klopt van geen kant.
Het lettertype dat u in sommig berichten gebruikt is veel te klein.
IEX.
0
quote:

a.haasnoot schreef op 14 feb 2019 om 11:08:


De koppeling met mijn portefeuille klopt van geen kant.
Het lettertype dat u in sommig berichten gebruikt is veel te klein.


Beste a.haasnoot,

Wat vervelend om te horen. Onze klantenservice zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen per e-mail om uw probleem op te lossen.

Met vriendelijke groet,
IEX
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Onderwerpen: Nieuw op IEX

Column door: Redactie

De centrale redactie van IEX.nl bestaat uit: Pieter Kort (hoofdredacteur), Arend Jan Kamp, Nico Inberg, Fleur van Dalsem, Rob Stallinga, Barbara Zia, Maaike Tienkamp, Lucia Rodenburg, Lie...

Meer over Redactie

Recente columns van Redactie

  1. 13 feb Updates op IEX.nl 2
  2. 08 feb Zo vindt u de broker die het bes... 1
  3. 05 feb Zo vindt u de private bank die h...
Gesponsorde links