Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Slimste Belegger weekwinnaar twee wint met olie

Gerbrand Heezen wint met 24% rendement

De Slimste Belegger 2017 is officieel over de helft. Na twee spannende spelweken hebben we opnieuw een deelnemer blij mogen maken met een iPad. Deze keer was de heer Gerbrand Heezen (Sneeuwstorm) uit Zandpol, een ervaren belegger, de winnaar met 24% rendement. Nog twee weken, en twee iPads te gaan!

Na meerdere jaren meegedaan te hebben aan de Slimste belegger is het Gerbrand (50) eindelijk gelukt een prijs binnen te slepen. Voorgaande jaren gingen wel goed, maar niet zó goed. “Mijn strategie is veel risico nemen. Dat gaat natuurlijk niet altijd goed. Maar dit jaar zeker wel.”

“Maak ik nu nog kans op de hoofdprijs?”, vraagt hij tijdens het gesprek. Gelukkig voor Gerbrand betekent een weekprijs niet dat hij te vroeg is uitgestopt. “Mooi, dan probeer ik die te halen”, zegt hij. En momenteel staat hij nog steeds op nummer één in het klassement, dus wie weet.

In de olie

In het dagelijks leven is hij programmeur, belegt hij ook én houdt hij van spelletjes. Een niet te stoppen combinatie? Hij heeft in ieder geval weinig verlies geleden, al gaat het nu iets minder goed, vertelt hij.

Zijn meest succesvolle posities waren Aegon (+56,99%) en Brent Crude Oil (+46,02%). “Toen Aegon opeens omhoog ging heb ik optimaal geprofiteerd. En met olie heb ik zowel omhoog als omlaag veel rendement behaald.” Ook met een KLM Turbo Short heeft hij even +54,12% binnen weten te slepen. Een deelnemer om in de gaten te houden!


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Redactie IEX

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie IEX

Recente artikelen van Redactie IEX

  1. 10 mei Ego's op de beurs: "Beleggen lijkt iets rationeels, maar dat is het niet" 5
  2. 03 mei Tech vliegt, obligaties zwalken en dan is er ook nog dividend 1
  3. 01 mei Op deze dagen is de beurs gesloten in 2024

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links