Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

  • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Nyrstar NV Jaarresultaten 2020

Gereglementeerde Informatie

Nyrstar NV Jaarresultaten 2020

14 mei 2021 om 07.00 CEST

Nyrstar NV ("Nyrstar" of de “Vennootschap”) kondigt vandaag de publicatie van haar jaarrekening aan voor de twaalf maanden afgesloten op 31 december 2020 (“Jaarresultaten 2020”). De Jaarresultaten 2020 werden opgesteld op basis van discontinuïteit als gevolg van de beslissing van de buitengewone algemene vergadering van 9 december 2019 om de voortzetting van de activiteiten van de Vennootschap te verwerpen.

De Vennootschap heeft van haar commissaris een commissarisverslag ontvangen bij de Jaarrekening 2020, dat zij vandaag publiceert. In zijn commissarisverslag, bevestigt de commissaris dat, naar zijn oordeel, de jaarrekening een getrouw beeld geeft van het eigen vermogen en de financiële toestand van de Vennootschap per 31 december 2020, overeenkomstig het in België van toepassing zijnde boekhoudkundig referentiestelsel.

De Jaarrekening 2020 en de daarmee verband houdende verslagen van de raad van bestuur van de Vennootschap werden vandaag gepubliceerd in de Resultaten, Rapporten en Presentaties sectie van de Nyrstar website (https://www.nyrstar.be/en/investors/results-reports-and-presentations/2021).

Over Nyrstar
De Vennootschap werd opgericht in België en heeft, na voltooiing van de herkapitalisatie/herstructurering een 2% participatie in de Nyrstar Groep. De Vennootschap is op Euronext Brussels genoteerd onder het symbol NYR. Meer informatie vindt u op de website van Nyrstar: www.nyrstar.be.

Neem voor meer informatie contact op met:

Anthony Simms – Hoofd van Externe en Juridische Zaken     M: +41 79 722 2152  anthony.simms@nyrstar.com

Bijlage


Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Nyrstar

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Nyrstar 0,360 13:30
-0,005
-1,37%

Dagelijkse nieuwsbrief

Ja, ik wil elke dag de laatste kooptips en analyses van verschillende aandelen ontvangen.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links