Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Telenet start met Aandeleninkoopprogramma 2017

Brussel, 16 februari 2017 - Vandaag maakt Telenet Group Holding NV ("Telenet" of "de Vennootschap") (Euronext Brussels: TNET) bekend dat het op 16 februari 2017 start met een aandeleninkoopprogramma (het "Aandeleninkoopprogramma 2017"). Onder dit programma mag Telenet van tijd tot tijd eigen aandelen inkopen, ten belope van maximum van 1.100.000 gewone aandelen, ten belope van een maximaal bedrag van €60,0 miljoen, binnen een periode van zes (6) maanden vanaf de datum daarvan. Deze inkopen van eigen aandelen zullen plaatsvinden onder de bepalingen en voorwaarden goedgekeurd door de buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering van de Vennootschap van 30 april 2014.

Telenet heeft een tussenpersoon gemachtigd om aandelen van Telenet in te kopen voor haar rekening. De tijdstippen van inkoop van aandelen onder dit programma zullen beslist worden door deze tussenpersoon, onafhankelijk van Telenet, en zullen afhankelijk zijn van een aantal factoren, waaronder de marktvoorwaarden. Tijdens de looptijd van het inkoopprogramma zal de Vennootschap op geregelde basis persberichten bekendmaken met de resultaten van de inkopen (indien er inkopen geweest zijn), zoals bij wet vereist. Deze informatie zal ook beschikbaar zijn op de investor relations pagina's van onze website (investors.telenet.be) onder de sectie Aandeelhouders. Alle ingekochte aandelen zullen aangehouden worden door de Vennootschap om haar verplichtingen na te komen onder bestaande aandelenoptieplannen.

 




This announcement is distributed by Nasdaq Corporate Solutions on behalf of Nasdaq Corporate Solutions clients.
The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.
Source: Telenet Group Holding NV via Globenewswire

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links