Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Ease2pay krijgt groen licht voor MyOrder-deal

Gepubliceerd op 30 mei 2018 om 18:39 | Views: 1.580

Ease2pay N.V. 13 sep

1,38 0,00 (0,00%)

AMSTERDAM (AFN) - De aandeelhouders van de beursgenoteerde betalingsdienst Ease2pay zijn akkoord met de overname van het concurrerende MyOrder van de Rabobank. Dat bleek op een speciaal hiervoor gehouden aandeelhoudersvergadering.

Ook is bekend geworden dat Ease2pay een overbruggingsfinanciering heeft gekregen van een grootaandeelhouder tegen een rente van 5 procent. Het krediet blijft in stand totdat later dit jaar duidelijk is hoe de overname van MyOrder van Rabobank wordt gefinancierd. Eerder meldde Ease2pay dat voor de financiering van de overname nieuwe aandelen zullen worden uitgegeven.

De twee diensten worden na de overname samengevoegd. Voor Rabobank-klanten verandert er vooralsnog niets omdat Ease2pay met de bank blijft samenwerken.

De betaaldiensten van Ease2pay zorgen er onder meer voor dat automobilisten makkelijker kunnen betalen bij het tanken. Ook kan er parkeergeld mee worden betaald en accepteren sommige winkels de app voor betalingen. MyOrder wordt naast betalingen ook gebruikt voor bestellingen in onder meer horeca en bioscopen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
Ease2pay N.V.

Gerelateerd

Ease2pay N.V.

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord