Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Polen zien af van inlijven Cryo-Save

Gepubliceerd op 29 mei 2019 08:48 | Views: 1.973 | Onderwerpen: Polen

Esperite 17:35

0,04 +0,00 (+10,51%)

AMSTERDAM (AFN) - Het Poolse PBKM ziet af van een overname van vrijwel alle activiteiten van stamceltak Cryo-Save van het in Amsterdam genoteerde Esperite. Eerder was daarover een voorlopig akkoord getekend, maar na het boekenonderzoek hebben de Polen besloten de deal niet door te zetten. Volgens Eperite werden de partijen het niet eens over de voorwaarden van de verkoop.

PBKM, voluit Polski Bank Komórek Macierzystych, had eigenlijk tot eind juni exclusief de mogelijkheid om tot een definitief akkoord te komen. Dat hele proces wordt nu stopgezet. Esperite bekijkt momenteel naar eigen zeggen een breed scala aan strategische alternatieven voor zijn stamcelbankactiviteiten.

De beëindiging van het zogeheten Memorandum of Understanding met PBKM heeft volgens Eperite geen gevolgen voor een eerder dit jaar aangekondigde samenwerking met betrekking tot de opslag van stamcellen van Cryo-Save in de laboratoria van PBKM in Warschau. Die deal blijft van kracht voor de afgesproken looptijd van 5 jaar en kan met wederzijdse instemming van de partijen worden verlengd.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Esperite 50% zegt kopen 2 stemmen

Gerelateerd

Polen

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Esperite

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord