Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Wall Street zoekt naar richting'

Gepubliceerd op 11 augustus 2020 14:59 | Views: 1.602

NY-DJ-Industrial Avg nov '18

0,00 0,00 (0,00%)

NEW YORK (AFN) - De aandelenbeurzen in New York staan dinsdag voor een verdeelde opening. De Dow-Jonesindex en S&P 500 staan voor een hogere opening, terwijl techbeurs Nasdaq met een kleine min aan de dag lijkt te gaan beginnen. Daarmee zetten de drie grote beursgraadmeters de lijn van een dag eerder door. Ook verwerken beleggers de claim van de Russische president Vladimir Poetin dat Rusland als eerste een coronavaccin heeft ontwikkeld.

Techbedrijven daalden maandag, terwijl andere sectoren zoals de industrie en energiebedrijven juist stegen. Analisten verwachten al langere tijd dat zodra het ergste van de crisis voorbij was meerdere sectoren een opleving zouden krijgen.

Verder blijven investeerders kijken naar ontwikkelingen rond een steunpakket van de Amerikaanse overheid vanwege de coronacrisis. Ook reageerden ze op een opmerking van president Donald Trump dat hij een verlaging van de belasting op kapitaalwinsten overweegt.

Canada Goose

Aan het bedrijvenfront staat Canada Goose voor een hogere opening. De maker van donsjassen heeft te maken met minder activiteit in zijn heropende winkels. Tegelijkertijd trof de crisis het bedrijf in de rustigste tijd aangezien donsjacks beter verkopen richting de winterperiode. Matrassenmaker Casper Sleep kwam met een kleiner dan verwacht verlies en kan ook op een koerssprongetje rekenen.

Geur- en smaakstoffenmaker International Flavors & Fragrances haalde een hoger dan verwachte winst, maar stelde teleur met de omzet. Ook verhoogde het bedrijf het kwartaaldividend.

PPG

Verffabrikant PPG verhoogde zijn omzetverwachting voor het derde kwartaal. Het bedrijf zag de verkopen in juli sterk toenemen.

Voedsel- en keukenapparatuurleverancier Sysco kon met zijn omzet en winst niet aan de verwachtingen van analisten voldoen. Het bedrijf staat dan ook voor een lagere opening.

De Dow-Jonesindex sloot maandag 1,3 procent in de plus op 27.791,44 punten. De breed samengestelde S&P 500 steeg 0,3 procent tot 3360,47 punten en techbeurs Nasdaq leverde 0,4 procent in tot 10.968,36 punten.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
NY-DJ-Industrial Avg 67% zegt kopen 3 stemmen

Gerelateerd

NY-DJ-Industrial Avg

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
5 Posts
| Omlaag ↓
  1. Knarf 11 augustus 2020 16:11
    Nou, ik zie de laatste maanden maar één richting en dat is omhoog. Hoewel ik behoorlijk negatief ben over de macro economische cijfers heb ik toch maar (tegen beter weten in misschien) een paar long posities genomen. Uiteraard wel naast short posities die een lange looptijd hebben.

    Het is wachten tot de luchtbel leegloopt en een tweede correctie gaat plaatsvinden. Gebeurt dat niet dan kijk ik de komende jaren vanaf de zijlijn toe.
  2. FransK69 11 augustus 2020 17:19
    Die leeglopende luchtbel kan wel eens heel lang duren....er is geen aanleiding om een bear te zijn nou, daar zijn geen arumenten voor. Zeker niet aan de overkant vd plas waar men van gekkigheid niet weet wat te doen met al 't FED-geld. Als er al een tweede correctie komt, dan een small sell-off. Bijlange aan geen tweede Corona-dip.
5 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare