Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Renault: deal met Fiat Chrysler van de baan

Gepubliceerd op 10 september 2019 17:35 | Views: 1.257 | Onderwerpen: autoindustrie

Renault 17:37

16,31 -1,40 (-7,88%)

NEW YORK (AFN/BLOOMBERG) - De kansen op een vergaande samenwerking tussen de autoproducenten Fiat Chrysler en Renault zijn definitief verkeken. Dat zei Renault-topman Thierry Bollore nadat eerder dit jaar een fusiepoging strandde.

"We praten niet meer met elkaar. Dat ligt achter ons. Er lag een voorstel op tafel, maar nu niet meer", zei hij op de autobeurs in Frankfurt. "We betreuren dat zeer. Ik ga ervan uit dat zij het ook jammer vinden."

Het fusieplan sneuvelde in juni nadat Renault er niet in slaagde steun te krijgen van zijn Japanse samenwerkingspartners. Ook de Franse overheid lag dwars. Beleggers hadden echter nog hoop op een nieuwe poging en reageerden teleurgesteld op de uitspraken van Bollore. De aandelen van Renault en Fiat Chrysler gingen omlaag op de beurs.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Renault 100% zegt kopen 1 stemmen

Gerelateerd

autoindustrie

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Renault

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare