Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Wall Street in de plus

Gepubliceerd op 8 mrt 2018 om 15:38 | Views: 1.451

NY-DJ-Industrial Avg 20 nov

24.465,64 0,00 (0,00%)

NEW YORK (AFN) - De Amerikaanse aandelenbeurzen zijn donderdag met winsten aan de handel begonnen. Beleggers op wachten onder meer tot president Donald Trump zijn aangekondigde importheffingen op staal en aluminium in een decreet vastlegt. Dat doet hij kort voor het slot van Wall Street.

De Dow-Jonesindex kreeg er in de eerste handelsminuten 0,4 procent bij, op 24.916 punten. De breed samengestelde S&P 500 won 0,3 procent tot 2735 punten en technologiegraadmeter Nasdaq steeg 0,4 procent tot 7428 punten.

Mogelijk bevat het definitieve plan van Trump uitzonderingen voor buurlanden Canada en Mexico en andere belangrijke handelspartners, wat de kans op een handelsoorlog zou verlagen. Verder verwerken de beleggers het Europese rentebesluit en de toelichting daarop. De ECB besloot zoals verwacht de rente gelijk te houden.

Express Scripts sprong na de openingsbel ruim 15 procent omhoog. Zorgverzekeraar Cigna kondigde aan de zorgdienstverlener over te nemen voor 67 miljard dollar. Cigna ging juist 6 procent omlaag.

Supermarktketen Kroger zakte na het openen van de boeken bijna 8 procent. Ook Casino-uitbater Caesars Entertainment kwam met cijfers. Dat aandeel noteerde 6 procent in de plus.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
NY-DJ-Industrial Avg

Gerelateerd

NY-DJ-Industrial Avg

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gesponsorde links