Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Strategie-update Aegon bemoedigend'

Gepubliceerd op 7 december 2018 09:59 | Views: 5.741 | Onderwerpen:

Aegon 23 okt

2,50 +0,05 (+2,13%)

AMSTERDAM (AFN) - De strategie-update waar Aegon donderdag mee op de proppen kwam voor zijn Amerikaanse activiteiten geeft wat meer houvast, maar zal niet direct koersbepalend zijn. Dat is het oordeel van ING-analisten in een rapport over de verzekeraar.

Aegon meldde voorafgaand aan een Amerikaanse investeerdersdag dat het goed gepositioneerd is voor verdere groei. Naast vooruitgang op eigen kracht staat Aegon in de VS ook een vereenvoudiging voor. Volgens ING zal de groei in de VS in een gematigd tempo geschieden. Evengoed zal de verzekeraar op de langere termijn wijzigingen in bijvoorbeeld belastingregels en veranderingen in het toezicht het hoofd kunnen bieden.

ING ziet geen reden zijn outlook en verwachtingen voor Aegon te wijzigen. De bank houdt vast aan zijn hold-advies met een koersdoel van 5,50 euro. Het aandeel Aegon noteerde vrijdag in het eerste handelsuur 1,1 procent hoger op 4,55 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Aegon 100% zegt kopen 20 stemmen

Gerelateerd

Reacties

4 Posts
| Omlaag ↓
4 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare