Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Bestuur IMCD toont optimisme'

Gepubliceerd op 7 april 2020 09:45 | Views: 1.737

IMCD 18 sep

104,85 +1,85 (+1,80%)

AMSTERDAM (AFN) - IMCD zegt in het eerste kwartaal nog geen materiële impact te hebben gezien van de uitbraak van het nieuwe coronavirus. Maar het is moeilijk om de impact de komende maanden in te schatten, aldus de distributeur van chemicaliën in een verklaring. Wel blijft de onderneming open voor klanten. Kenners van ING zien daarin een "optimistische onderliggende toon" van het bestuur.

De bank blijft bij zijn hold-advies op het aandeel en merkt ook op dat IMCD beleggers al op 20 april zal bijpraten over de gang van zaken in het eerste kwartaal. Oorspronkelijk stond het tussentijdse handelsbericht voor 7 mei op de rol. Wegens de risico's van grote bijeenkomsten en alle reisbeperkingen die gelden, heeft IMCD besloten de aandeelhoudersvergadering van 7 mei tot nader order uit te stellen. Een nieuwe datum wordt op 20 april bekendgemaakt.

Het aandeel IMCD stond dinsdag omstreeks 9.40 uur 6,3 procent hoger op 68,76 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
IMCD 100% zegt verkopen 1 stemmen

Gerelateerd

IMCD

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare