Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Aedifica controleert 95,5 procent Hoivatilat

Gepubliceerd op 7 januari 2020 09:01 | Views: 1.168

Aedifica 11:40

87,20 -0,80 (-0,91%)

BRUSSEL (AFN) - Woonzorgvastgoedgroep Aedifica heeft de controle over 95,5 procent van de aandelen van zijn Finse branchegenoot Hoivatilat. Dat meldde de onderneming op basis van een voorlopig resultaat.

In november vorig jaar bracht Aedifica een vrijwillig openbaar overnamebod uit op alle aandelen van Hoivatilat via haar Finse dochtervennootschap Aureit Holding Oy1. De aanbiedingsperiode eindigde op 3 januari. Volgens het voorlopige resultaat van het overnamebod werd circa 90 procent van alle uitgegeven en uitstaande aandelen en stemrechten in Hoivatilat aangeboden. Daarnaast kocht Aedifica zelf nog stukken.

Het definitieve resultaat wordt op 9 januari bekendgemaakt. De betaling en afwikkeling vinden een dag later plaats. Bij de bekendmaking van het definitieve resultaat, en op voorwaarde dat het overnamebod wordt afgerond, kondigt Aedifica aan of een volgende aanbiedingsperiode volgt. Ook kan worden gekozen voor een ‘squeeze-out’.

Aedifica heeft naast Brussel ook een notering in Amsterdam.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Aedifica 67% zegt verkopen 3 stemmen

Gerelateerd

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
1 Post
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare