Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Beleggersonrust zorgt voor verdubbeling transacties Euronext

Gepubliceerd op 3 april 2020 19:08 | Views: 2.944 | Onderwerpen: Euronext

Euronext 17:39

81,50 -1,40 (-1,69%)

AMSTERDAM (AFN) - De onrust op de beurzen van vorige maand is terug te zien in de nieuwste handelscijfers van Euronext, dat onder andere aandelenbeurzen in Amsterdam, Parijs en Brussel exploiteert. Ten opzichte van februari is het totale aantal transacties bijna verdubbeld.

In totaal voerden beleggers via de beurzen van Euronext bijna 115 miljoen transacties uit in maart, een stijging van 92,2 procent ten opzichte van de voorgaande maand. Op jaarbasis gaat het om ruwweg een verdriedubbeling van het aantal transacties (197,5 procent).

De dagelijkse gemiddelde transactiewaarde nam ook stevig toe, tot net geen 17 miljard euro. Dat is een stijging van 94,7 procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Op maandbasis gaat het om een toename van 42,1 procent.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Euronext 50% zegt kopen 2 stemmen

Gerelateerd

Euronext

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Euronext

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare